dal_kos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να μπορω να στειλω εφαρμογες σε αλλο κιν μεσω bluetooth?επισης μηπως ξερετε που μπορω να βρω (σπασμενο)το stacker? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να μπορω να στειλω εφαρμογες σε αλλο κιν μεσω bluetooth?επισης μηπως ξερετε που μπορω να βρω (σπασμενο)το stacker? Ναι υπαρχει το InstantSis το οποιο βεβαια δεν μου δουλεψε αναμεσα σε ενα 7610 και ενα 6680 αλλα σε αλλα κινητα εχει δουλεψει.Give it a try. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dal_kos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 ευχαριστω.μια ακομη ερωτηση: πως κατεβαζω τις εφαρμογες που αναφερονται εδω: http://209.152.184.107/viewforum.php?f=52&sid=fac53c5dacadcaa844ccbc2879bbdf63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Κανε μια εγγραφη και θα μπορεις να κατεβασεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 free pada ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dal_kos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 thanks!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Μια εφαρμογη για μεγαλυτερη αναλυση και μικροτερο μεγεθος αρχειου ειναι η zunfat camera 0.96 12kb. Κατεβασε το αν θελεις απο την ιστοσελιδα μου. Οι rs-mmc ειναι πιο φθηνες,κατα τα αλλα παιρνει και τις 2. Σκονη παιρνει και σε μας. Θυμαστε παιδες τι κουβεντα γινοταν στην αρχη για την σκονη?Τελικα μπηκε και στο δικο μου μετα απο 4 μηνες εντατικη χρηση,εχοντας το διπλα μου κατα την διαρκεια εργασιων καθαρισμου - βαφης καγκελων (ακομα περιμενω τον mannos για βοηθεια :mad: :p ) και φυσικα την σκονη που εφερνε το μελτεμακι στην αμμουδια, οταν καποιοι παιζανε ρακετες (ταπ - τουπ να κανει το μπαλακι στον υπνο σας). File ntanny an den kanw la8os(pu de kanw giati thn exw egatesthmenh) h teleftaia ekdosh tu zunfat einai h 0.98 :cool: Must efarmogh giati eksalifei to stretching pu kanei to mamhsio programma tu 3230 :X Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnSa_JS Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Kalimera paidia poso kanei mia rs-mmc 256mb? O germanos tin exei 50e kai mou eipe oti oi poio ftines den einai sumbates me to 3230! Παράθεση G14VVH$ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Astus na lene oti marka vreis rs-mmc valth&eisai ok ;) Kapu ekei kanun...ama vreis&rs-mmc dual voltage akoma pio magas 8a eisai ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 File ntanny an den kanw la8os(pu de kanw giati thn exw egatesthmenh) h teleftaia ekdosh tu zunfat einai h 0.98 :cool: Must efarmogh giati eksalifei to stretching pu kanei to mamhsio programma tu 3230 :X Ανεφερα την 0.96 γιατι αυτην εχω στα αρχεια μου.Παει καιρος που δεν εχω ψαξει για νεοτερες εκδοσεις. 23 Αυγουστου και το ειδα και αυτο.16 βαθμους τα ξημερωματα και ομιχλη !!!Αχχχχ θα μας καψει ο Θεος !!! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Ναι υπαρχει το InstantSis το οποιο βεβαια δεν μου δουλεψε αναμεσα σε ενα 7610 και ενα 6680 αλλα σε αλλα κινητα εχει δουλεψει.Give it a try. :) ουτε με ενα 6600 και αλλο 6600 & Χ700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Ανεφερα την 0.96 γιατι αυτην εχω στα αρχεια μου.Παει καιρος που δεν εχω ψαξει για νεοτερες εκδοσεις. 23 Αυγουστου και το ειδα και αυτο.16 βαθμους τα ξημερωματα και ομιχλη !!!Αχχχχ θα μας καψει ο Θεος !!! Pada apo pisw su na filaw ta nota su ;) :cool: Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Must efarmogh giati eksalifei to stretching pu kanei to mamhsio programma tu 3230ναι αλλα δεν εχει auto-timer! επισης παρατηρησα οτι με το zunfat δεν αργει τοσο για να κανει preview την φωτογραφια που τραβαμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 ;)Einai poly kalh efarmogh&apo tis must mexri ena kenurio firmware swsei tus katoxus 3230 Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playfm Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Γεια σας παιδιά Έχω αποκτήσει ένα 3230 και θέλω να σας ρωτήσω τι έκδοση λογισμικού υπάρχει αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Γειά σας παιδιά!! Πήρα μια μέμορυ 512 τρανσεντ. 1) Μου δείχνει οτι η κάρτα έχει χωρητηκοτητα 490mb. Τι πρέπει να κάνω εάν γίνεται κάτι? 2) Το Philips Camcoder μου δείχνει ότι ο υπολειπόμενος χρόνος video ειναι 8 λεπτα και κάτι ενώ έχω κάνει την ρύθμιση για την αόριστη χωρητηκότητα. Τι παίζει? 3)Το κινητό άρχισε να κολλάει και τα πήρα... Είπα να κάνω hard format με σκοπό να ξεφορτωθω τα προγράμματα. Τελείωσε το φορμάτ αλλά τα προγράμματα είναι ακόμα εκει... Πρέπει να τα σβήσω 1-1 και μετά φορμάτ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Loipon prosekse: 1)&mena toso mu thn deixnei opote mhn axwnesai... 2)an katevaseis thn teleftaia spasmenh epilegeis thn mmc gia apo8hkefsh&exeis oso gustarei h psyxh su.. 3)oi efarmoges pu su deixnei einai giati yparxun sthn mmc egatesthmenes,8a prepei na kaneis format&sthn mmc alla prosekse:oti programma trexei prepei na to kleiseis&idika sth ram pu den to katalavaineis giati 8a su leei oti kanei format enw sthn praksh den 8a kanei...an xreiastei svhse kana 2 pu trexun anagastika sthn mnhmh(antivirus,kati call recorder ktlp);) Kalh epityxeia Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 paidia mhpws mporei na mou pei kapoios apo pou na katebasw to Philips camcoder epeidh to 8elei enas filos?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 iphone-forum.org kaneis ena free registration & to katevazeis...an den boreis(i variesai :)) pm me ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Γειά σας παιδιά!! Πήρα μια μέμορυ 512 τρανσεντ. 1) Μου δείχνει οτι η κάρτα έχει χωρητηκοτητα 490mb. Τι πρέπει να κάνω εάν γίνεται κάτι512 είναι η ονομαστική χωρητικότητα, η πραγματική είναι πάντα λιγότερη :wacko:. Το ίδιο συμβαίνει σε ολες τις κάρτες και σε ολα τα μεγέθη :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 iphone-forum.org kaneis ena free registration & to katevazeis...an den boreis(i variesai :)) pm me ;) ok thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Tweaked Mind kai Theka_2003 ευχαριστώ πολύ. Άλλη μια ερώτηση τώρα... Το φορμάτ στην mmc γίνεται μέσω κινητού ή την βάζω στο card reader και τα σβήνω όλα? Οι φάκελοι που έχει μέσα η mmc θα ξαναδημιουργηθουν μονοι τους? όπως system kai PAlbTN_ ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Tweaked Mind kai Theka_2003 ευχαριστώ πολύ. Άλλη μια ερώτηση τώρα... Το φορμάτ στην mmc γίνεται μέσω κινητού ή την βάζω στο card reader και τα σβήνω όλα? Οι φάκελοι που έχει μέσα η mmc θα ξαναδημιουργηθουν μονοι τους? όπως system kai PAlbTN_ ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Ευχαριστώ Αν το κανεις μεσω του κινητου θα ξαναδημιουργηθουν απο μονοι τους. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Το φορματ μέσω κινητου γίνεται απο εκεί που λέει μορφοποίηση κάρτας μνήμης στα πρόσθετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Exaclty. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts