chris_2005 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Παίζει καμιά πλαστή άδεια για WinRAR γιατί η έκδοση που κατέβασα είναι Trial 40 ημερών; Σιγά μην αγοράζω και άδεια........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas84 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 GEIA SAS PAIDIA .....MPOREITE NA MOU LYSETE MIA APORIA?EXW TO 3230 KAI DEN MPORW NA ORISW WS KYRIA MNHMH TH MNHMH THS KARTAS,ME APOTELESMA NA MHN MPORW NA DEXTW MP3 MESW BLUETOOTH,LOGW TOY OTI DEN EXW ARKETH MNHMH STO THLEFWNO...YPARXEI KAPOIA LYSH GIA AYTO TO PROBLHMA?????????EYXARISTW!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Ειχε αναβασει ο tempelakos φωτο αν θυμαμαι καλα. Θελει με μια πενα κιθαρας να σηκωσεις το καπακι στην πανω πλευρα το κινητου, βαζοντας την πενα στην εγκοπη πανω απο την καμερα.Κανει δυνατο κρακ, μην τρομαξεις.Ειναι λιγο επικινδυνο παντως. Μετα απο μπροστα.Πρεπει να βγει αυτο γιατι απο κατω ειναι οι 2 βιδες.Μετα οι αλλες δυο ειναι κατω απο το καπακι της μπαταριας. Να χρησιμοποιησεις καλο κατσαβιδι για να μην χαλασουν τα πασα. Τι εννοεις? Αυτο που εχουν στην nokia οι υπαλληλοι για να κανουν service? Ευχαριστω songless_bird.Βρηκα στο forum και τα post του tempelakou που μοθ είπες. Μου φαινεται δυσκολη εγχειρηση οποτε μαλλον στο Γερμανο θα το παω να δω τι θα μου ζητησουν. Βρήκα επίσης και εδω http://www.allaboutsymbian.com/archive/t-37084 φωτογραφίες και οδηγίες για το ανοιγμα, στο post του avatar81. Ναι εδω http://www.nokiamanual.cjb.net/ εχουν αρκετα. Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Παίζει καμιά πλαστή άδεια για WinRAR γιατί η έκδοση που κατέβασα είναι Trial 40 ημερών; Σιγά μην αγοράζω και άδεια........... Τετοιες συζητησεις για cr@cks commercial εφαρμογων απαγορευονται συμφωνα με τους Ορους Προσβασης και Χρησης. Αν θελει καποιος να σου απαντησεις να το κανει με pm. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 GEIA SAS PAIDIA .....MPOREITE NA MOU LYSETE MIA APORIA?EXW TO 3230 KAI DEN MPORW NA ORISW WS KYRIA MNHMH TH MNHMH THS KARTAS,ME APOTELESMA NA MHN MPORW NA DEXTW MP3 MESW BLUETOOTH,LOGW TOY OTI DEN EXW ARKETH MNHMH STO THLEFWNO...YPARXEI KAPOIA LYSH GIA AYTO TO PROBLHMA?????????EYXARISTW!!!!!!!!!!δεν νομιζω να υπαρχει λυση. τοσο με υπερυθρες, οσο και με bluetooth τα δεδομενα στελνονται στην μνημη ου κινητου.. αδειασε την λιγακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 GEIA SAS PAIDIA .....MPOREITE NA MOU LYSETE MIA APORIA?EXW TO 3230 KAI DEN MPORW NA ORISW WS KYRIA MNHMH TH MNHMH THS KARTAS,ME APOTELESMA NA MHN MPORW NA DEXTW MP3 MESW BLUETOOTH,LOGW TOY OTI DEN EXW ARKETH MNHMH STO THLEFWNO...YPARXEI KAPOIA LYSH GIA AYTO TO PROBLHMA?????????EYXARISTW!!!!!!!!!! Μπορείς να το κάνεις με το πρόγραμα msvdriveE ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 εγω παιδια το εγκατεστησα το msvdriveE στην mmc αλλα δεν μου δουλεψε μου εβγαζε συνεχως εφαρμογες οι οποιες εκλειναν.Αλλα δεν εχω δει και οδηγιες εγκαταστασης του συγκεκριμενου προγραμματος.Εκτος και αν αυτο που εγκατεστησα δεν ηταν ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 απ'οτι ξερω το msvdriveE δεν πρεπει να ειναι συμβατο με το 3230. εχει δημιουργησει και πολλα προβληματα σε κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 απ'οτι ξερω το msvdriveE δεν πρεπει να ειναι συμβατο με το 3230. εχει δημιουργησει και πολλα προβληματα σε κινητα.Εγω που το εχω εγκατεστημένο και στο 3230 και στο n-gage λειτουργεί απροβλημάτιστα :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Παίζει καμιά πλαστή άδεια για WinRAR γιατί η έκδοση που κατέβασα είναι Trial 40 ημερών; Σιγά μην αγοράζω και άδεια........... Μην ανησυχείς.Χρησιμοποίησέ το όπως είναι.Απλά μόλις συμπληρώσεις τις 40 ημέρες θα σου ζητάει εγγραφή κάθε φορά που θα πας να το χρησιμοποιήσεις αλλά θα δουλεύει κανονικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Υπαρχει κανεις που να εχει το CallRecorder (1.03) και να εχει καταφερει να ακουσει τα wav αρχεια του στο pc; (Στο κινητο παιζουν μια χαρα. Στο pc δεν παιζει ουτε με media player,ουτε με iTunes ή winamp) :confused: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Emena PMNEDM mu to paizei o aplos o media player alla apo to mega codec to paketo pu exw katevasei pu perilamvanei+ena soro codecs....an 8es more info pes mu na su steilw kanena link Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Παιδια δοκιμαστε το ΕΤΙ camcoder 2! Θα το βρειτε στα γνωστα site ;) Eιναι σε beta εκδοση ακομη. Εχει τρια προφιλ.Η αναλυση ειναι η μεγυστη 160x120 στα 13 frames!!Ομως υπαρχουν τρια ini αρχεια που καθοριζουν την αναλυση και τα frames(c:/system/App/Eti camcoder/profiles).Μερικοι πειραματιστηκαν και πετυχαν μεγαλυτερες αναλυσεις, σε 6680 320x240 με 15Fr!!! Προσπαθησα και εγω αλλα δεν καταφερα να βρω τη χρηση τομη σε αναλυση και frames για το κινητο μας :O Παιζει ρολο και μια ρυθμιση για την ποιοτητα.Τα βιντεο ειναι τα καλυτερα που εχω δει, μιας και αποθηκευονται σε avi.Με τιμημα το μεγεθος βεβαια...Πειραματιστειτε και εσεις και ανεβαστε το ini με τα καλυτερα αποτελεσματα για ολους! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Songless bird ama vreis kanena super duper syndiasmo gia to 3230 rikse mas ena post Na sai kala Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Songless bird ama vreis kanena super duper syndiasmo gia to 3230 rikse mas ena post Na sai kala Το παλευω...Εβαλα 240x160 με 10frames και ποιοτητα 10, Και ηταν η μονη επιλογη μου που τραβηξε βιντεο χωρις να κρασαρει η εφαρμογη...Και το ελικο αποτελεσμα ηταν μια παραξενη εικονα με πολλα χρωματα και σε αναλυση 120x80...Που θα μου παει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Keep trying oi kopoi su 8a adamhf8un sydoma :) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Το παλευω...Εβαλα 240x160 με 10frames και ποιοτητα 10, Και ηταν η μονη επιλογη μου που τραβηξε βιντεο χωρις να κρασαρει η εφαρμογη...Και το ελικο αποτελεσμα ηταν μια παραξενη εικονα με πολλα χρωματα και σε αναλυση 120x80...Που θα μου παει... η αναλυση 240x160 εχει λογο 1,5 ενω η 160x120 και 320x240 εχουν λογο 1,3333333. μαλλον γι'αυτο κανει αυτα που λες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 η αναλυση 240x160 εχει λογο 1,5 ενω η 160x120 και 320x240 εχουν λογο 1,3333333. μαλλον γι'αυτο κανει αυτα που λες;) Δοκιμασα και 240x180..Οτι αναλυση και να βαλω μονο την 160x120 δεχεται.Τραβαει βιντεο, στο κινητο δεν μπορει να τα παιξει αλλα στο Pc εχει σταθερη εικονα,αλλα στη μιση αναλυση απο αυτη που εβαλα...Και στην δικη του οταν πειραξω ειτε τα frames ειτε την ποιοτητα παλι ριχνει στο μισο την αναλυση...Ας δοκιμασει και κανενας αλλος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Δοκιμασα και 240x180..Οτι αναλυση και να βαλω μονο την 160x120 δεχεται.Τραβαει βιντεο, στο κινητο δεν μπορει να τα παιξει αλλα στο Pc εχει σταθερη εικονα,αλλα στη μιση αναλυση απο αυτη που εβαλα...Και στην δικη του οταν πειραξω ειτε τα frames ειτε την ποιοτητα παλι ριχνει στο μισο την αναλυση...Ας δοκιμασει και κανενας αλλος... και μενα στο 6600 οτι και να εβαλα, ακομα και 320x240 τραβαει σε 160x120 και παιζει κανονικα στο κινητο και στο pc. μαλλον δε μπορει να παει παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Emena PMNEDM mu to paizei o aplos o media player alla apo to mega codec to paketo pu exw katevasei pu perilamvanei+ena soro codecs....an 8es more info pes mu na su steilw kanena link Thanks Tweaked Mind, αλλα γενικα ειναι "τακτικη" μου να μην κατεβαζω codec packs... :O Προτιμω εναν εναν, και μονο αυτους που μου χρειαζονται. Βεβαια, αν δεν βρεθει κανενας αλλος να μου προτεινει εναλλακτικη λυση μπορει να το δοκιμασω και αυτο, οποτε αν θες στειλε μου ενα Pm. ;) :D ...Αυριο φευγω για διακοπες, οποτε σε οποιοδηποτε post σχετικο με το θεμα μου θα απαντησω κατα το Σαββατο! :cool: Καλα να περασετε και εσεις! :D Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Παιδια δοκιμαστε το ΕΤΙ camcoder 2! Θα το βρειτε στα γνωστα site ;) Eιναι σε beta εκδοση ακομη. Εχει τρια προφιλ.Η αναλυση ειναι η μεγυστη 160x120 στα 13 frames!!Ομως υπαρχουν τρια ini αρχεια που καθοριζουν την αναλυση και τα frames(c:/system/App/Eti camcoder/profiles).Μερικοι πειραματιστηκαν και πετυχαν μεγαλυτερες αναλυσεις, σε 6680 320x240 με 15Fr!!! Προσπαθησα και εγω αλλα δεν καταφερα να βρω τη χρηση τομη σε αναλυση και frames για το κινητο μας :O Παιζει ρολο και μια ρυθμιση για την ποιοτητα.Τα βιντεο ειναι τα καλυτερα που εχω δει, μιας και αποθηκευονται σε avi.Με τιμημα το μεγεθος βεβαια...Πειραματιστειτε και εσεις και ανεβαστε το ini με τα καλυτερα αποτελεσματα για ολους! αυτα με τα κολπα των ini σε 6680 πως εγιναν??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 E ena su protina na katevaseis apla einai paketo to opoio periexei 100 mesa!!! :p Exeis p.m. Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 αυτα με τα κολπα των ini σε 6680 πως εγιναν??? Ψαξε στο iphone. Νομιζω σε καποιο post αναφεροταν καποιος οτι αν πειραξεις το ini της εφαρμογης πετυχαινεις καλυτερα αποτλεσματα. Για το 6680/6630 μου φαινεται λογικο να πετυχουν καλυτερο βιντεο με τη δυνατοτερη cpu που εχουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Giati i dikia mas cpu den ta spaei??? :rolleyes: kserw kserw... :X Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Giati i dikia mas cpu den ta spaei??? :rolleyes: kserw kserw... :X Αν δεις και το Ν70 θα δεις οτι μπορει να τραβηξει 352x288 με αρκετα frames. Απο τη μανα του. Αρα και τα 6680/6630 εκει κοντα θα ειναι. Σε εμας απου πιανει 13 fr σε 160x120 πρεπει να κανουμε τουμπες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts