Kyoshiro Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Geia Molis phra to 3230 kai otan xtypaei to thlefwno akougetai prwta ena MPIP kai meta to ringtone.Epsaksa ligo alla den brhka pws bgainei to MPIP Kserei kaneis pws bgainei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Geia Molis phra to 3230 kai otan xtypaei to thlefwno akougetai prwta ena MPIP kai meta to ringtone.Epsaksa ligo alla den brhka pws bgainei to MPIP Kserei kaneis pws bgainei? Καλησπερα ,καλως ηρθες και καλοριζικο το 3230. :) Δυστυχως το μπιπ δεν βγαινει , ισως να μην υπαρχει σε μελλοντικη αναβαθμιση. Μαλλον δεν θεωρειται ελαττωμα παντως. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phka_07 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Geia Molis phra to 3230 kai otan xtypaei to thlefwno akougetai prwta ena MPIP kai meta to ringtone.Epsaksa ligo alla den brhka pws bgainei to MPIP Kserei kaneis pws bgainei? Xeia xara se olous, kai egw gia ton idio logo mphka na grapsw. Loipon meta apo 1 mera sthn nokia sth syggrou to thl kai 1 1/2 wra anamonh simera ekei 2 update mia gratzounismenh o8onh(bebaia mou thn allaxan epitopou) oi episthmones texnikoi mou eipan pws OLA ta 3230 kanoun auto to pragma kai den mporei na ginei tipota :wacko: :wacko: Twra ti na pw. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Xeia xara se olous, kai egw gia ton idio logo mphka na grapsw. Loipon meta apo 1 mera sthn nokia sth syggrou to thl kai 1 1/2 wra anamonh simera ekei 2 update mia gratzounismenh o8onh(bebaia mou thn allaxan epitopou) oi episthmones texnikoi mou eipan pws OLA ta 3230 kanoun auto to pragma kai den mporei na ginei tipota :wacko: :wacko: Twra ti na pw. :X Σωστα σου ειπαν,παλιοτερα που ξανα ηποθηκε βγηκε το συμπερασμα οτι δεν πρεπει να ειναι bug, σε ενα se t610 που ειχα,ο ηχος εκανει το ιδιο ακριβως,προσωπικα εμενα δεν θα ελεγα οτι με ενοχλει :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 τελικα το κρατς που ακουγεται ενω παιζω τα παιχνιδια , ειναι επειδη το εχω στο αθορυβο.. η καρτα που δινουν δωρο υστερει σε ταχυτητα απο τις sandisk? και αν ναι, σε τι συγκεκριμενα. οταν μεταφερω δεδομενα, στην εγκατασταση ή στην εκτελεση εφαρμογων? Nokkia αν θες να ειναι συνεχεια αναμενο το φως οταν παιζεις παιχνιδια, βαλε τον FExplorer και στις επιλογες-tools θα βρεις την επιλογη Turn light ONτο ειχα βρει και εγω αυτο. παντως μου φαινεται παραξενο που δεν υπαρχει τροπος μεσα απο το κινητο.. παραλειψη τους μηπως? δυστυχως στο lidl που πηγα δεν ξερουν καν τι ειναι ο card reader.. δλδ γιατι να τονφερνουν μονο σε lidl της θεσσαλονικης και της αθηνας? anyway.. κατι τελευταιο. εκανα διαμορφωση την καρτα και ενω ειχε και τα 122 mbs ελευθερα, μετα μου εβγαλε οτι ειναι 12kbs κατειλλημενα? γιατι? τελικα πουλαει ζελατινες για την οθονη πουθενα? την εχει βγαλει κανεις? ειναι πολυ βρωμικη. με τι να την καθαριζω? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 νεο προγραμματακι στην σελιδα μου. videotone .,σου επιτρεπει να βαλεις video αντι για ηχο για ηχο κλησης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatz Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 καλησπέρα παιδιά. Please help. Το κινητό μου κάνει συνεχής επανεκινήσεις. Τι να κάνω; Είναι υιός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 εμενα μου εχει κανει περιπου 10 restart και το εχω περιπου 2 μηνες. εαν εννοεις κατι τετοιο τοτε δεν ειναι λογος ανησυχιας. εαν παλι κανει συνεχως τοτε υπαρχει προβλημα. δοκιμασε να περασεις κανα antivirus και κανε ενα scan. ;) εαν δεν βγαλει τιποτα τοτε κανε ενα back up τα τηλεφωνα και κανε ενα hard format. σημειωση : το προγραμματακι θελει επανεκκινηση του κινητου για να γινει full :X ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatz Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 εμενα μου εχει κανει περιπου 10 restart και το εχω περιπου 2 μηνες. εαν εννοεις κατι τετοιο τοτε δεν ειναι λογος ανησυχιας. εαν παλι κανει συνεχως τοτε υπαρχει προβλημα. δοκιμασε να περασεις κανα antivirus και κανε ενα scan. ;) εαν δεν βγαλει τιποτα τοτε κανε ενα back up τα τηλεφωνα και κανε ενα hard format. σημειωση : το προγραμματακι θελει επανεκκινηση του κινητου για να γινει full :X ;) Κάνει restart συνεχώς τα τελευταία 10 λεπτά. Το τελευταίο πρόγραμμα που πέρασα είναι το fscaller που το κατέβασα από το gmail. Από τότε ξεκίνησε το πρόβλημα. Πρίν δούλευε σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 δοκιμασε να κατεβασεις το antivirus που εχω στην σελιδα μου και κανε ενα scan. kane και απεγκατασταση του fscaller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatz Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 δοκιμασε να κατεβασεις το antivirus που εχω στην σελιδα μου και κανε ενα scan. kane και απεγκατασταση του fscaller Κάνει επανεκκίνηση συνεχώς, και πολύ γρήγορα. Δεν προλαβαίνω να βάλω antivirus. Τώρα κάνω hard format. Θα σας πω τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Ποια εκδοση ηταν και απο που την κατεβασες?? υπαρχει καποιος τροπος για να ελεγχουμε ενα προγραμμα αν εχει ιο , απο το κομπιουτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatz Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 δοκιμασε να κατεβασεις το antivirus που εχω στην σελιδα μου και κανε ενα scan. kane και απεγκατασταση του fscaller Τώρα σταμάτησε να κάνει επανεκκινήσεις. Μάλλον έφταιγε το fscaller που εγκατέστησα. Σας επαναλαμβάνω ότι το πήρα από το gmail. Μην το περάσετε από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatz Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Ποια εκδοση ηταν και απο που την κατεβασες?? υπαρχει καποιος τροπος για να ελεγχουμε ενα προγραμμα αν εχει ιο , απο το κομπιουτερ? Η έκδοση του fscaller ήταν η 3.02. akismei το antivirus από την σελίδα σου θέλει και registration. Πως θα το κάνω; έχεις κανένα αριθμό πρόχειρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 εαν θελεις κατεβασε το fscaller απο τη σελιδα μου .ειναι καθαρο απο ιους. νομιζω οτι δεν χρειαζεται να κανεις registration.apla αρνησου το registration kai kane ενα scan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Τελικα τι γνωμη εχετε για το 3230? σκεφτομαι να το αγορασω τη δευτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 δεν ξερω αν δουλευει σε καθε εκδοση, αλλα πατα μονο οκ οταν σου βγαλει τα μηδενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Γεια σας. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε με ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να ελέγχω τις υπέρυθρες ώστε να μην απενεργοποιούνται από μόνες τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Μήπως ξέρει κάποιος πως ανοίγει το 3230?Εχω ξεβιδώσει τις 2 βίδες που φένονται λογικά δεν πρέπει να έχει άλλες 2 ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Γεια σας. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε με ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να ελέγχω τις υπέρυθρες ώστε να μην απενεργοποιούνται από μόνες τους? Έλα συντέκνισα :) ... δοκίμασε το FileExplorer 1.13, στις ρυθμίσεις έχει να ενεργοποιήσεις και να απενοργοποιήσεις τις υπέρυθρες!!! και πολλά άλλα φυσικά.... Δες ΕΔΩ!!!! !!! *άμα έχεις άλλον explorer, βγάλτον ! (ή δες άμα και αυτός έχει επιλογή τέτοια) :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Bravo re akismei ga@@ta progs.....synexise thn kalh duleia+keep mas informed gia oti neo exei h selida su Bookmark it guys!!!!!;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 niko eisai akomi edo??? ti gnwmi exeis gia to 3230??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 καλυτερος ειναι ο file explorer ή ο FExplorer? το 3230 για τα λεφτα του ειναι κορυφη!! κανενα προβλημα μεχρι τωρα! και για το μονοφωνικο ουτε χαμπαρι το παιρνω. το ραδιοφωνακι παντως σκιζει, ε? κατι ακομη.. αγορασα μια καρτα 128mbs. θελω να ξερω αν μπορω να κανε επικολληση τα παιχνιδια/εφαρμογες που ειχα στην παλια καρτα στην καινουρια καρτα.. ή αν γινεται αυτοματα με καποιο προγραμμα.. ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 den ginetai me programataki, apla me to card reader!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 το ξερω οτι γινεται με το card reader, αλλα δεν εχω card reader, για αυτο και ρωταω αν γινεται με καποιο προγραμμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts