Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

yparxei kana programmataki na mporw na valw video gia wallpapper h kanena kalo screensaver?

poia ekdosh to FSCaller doyleyei me ellhnika ?

to irremote paizei me to 3230 kai nai poia ekdosh !

exei kaneis to facewarp mporei na moy to steilei kapoios a.makris@bsoft.gr

eyxaristw ek twn proterwn

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

yparxei kana programmataki na mporw na valw video gia wallpapper h kanena kalo screensaver?

poia ekdosh to FSCaller doyleyei me ellhnika ?

to irremote paizei me to 3230 kai nai poia ekdosh !

exei kaneis to facewarp mporei na moy to steilei kapoios a.makris@bsoft.gr

eyxaristw ek twn proterwn

1. Για βιντεο οχι δεν υπαρχει,για screensaver υπαρχουν διαφορα (π.χ. power lock)
  2. Ολες
  3. Οχι γιατι θελει IrDA

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

* nikosgonzalez δεν εχει σχεση με το theme που χρησιμοποιω.. *

ούπς:O, πράγματι δε γίνεται....αλλά μπορείς να φτιάξεις ένα theme μόνος σου και να επιλέξεις την εικόνα που θες για wallpaper ως backround;)(πάρε για παράδειγμα το theme3 που υπάρχει από μόνο του στο 3230). βέβαια θα πρέπει κάθε φορά που θέλεις να αλλάξεις backround να φτιαχνεις καινούριο theme ,anyway......

1. Για βιντεο οχι δεν υπαρχει,για screensaver υπαρχουν διαφορα (π.χ. power lock)
  2. Ολες
  3. Οχι γιατι θελει IrDA

γιατί το 3230 δεν έχει υπέρυθρες????:confused: εμένα μια χαρά μου παίζει η 1.1 έκδοση;)

1. Οχι γιατι θελει IrDA

Μα το 3230 έχει irda...

Εγώ χρησιμοποιώ την 1.01 με κάποιο πατς που έχει βγει... και όλα δουλεύουν τέλεια!

Για το FScaller χρησιμοοπιώ την 3.02.

Ενταξει βρε με φαγατε.....Ενα λαθακι καναμε... :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

ποσο περιπου κανει ενας card reader? στο Lidl εχει εναν με 15 ευρω. καλος ειναι?

Καλύτερα να πάρεις έναν άλλον γιατί ο συγκεκριμένος νομίζω δεν γράφει αρχεία πάνω απο 512ΜΒ.

Γιώργος

Καλύτερα να πάρεις έναν άλλον γιατί ο συγκεκριμένος νομίζω δεν γράφει αρχεία πάνω απο 512ΜΒ.

Γιατί, υπάρχει περίπτωση να βάλει αρχείο πάνω απο 512ΜΒ? :p .... Φίλε ΝΟΚΙΑ, μια χαρά είναι το card reader αυτό! Και γω αυτό εχω και ειναι μια χαρά ;) ... :whip:

Υ.Γ. το έχεις ακούσει οτι δεν βάζει αρχεία τέτοια, ή το ξέρεις!! εχει διαφορά! :cool:

Piga se Nokia Club gia to thema tis fwtografias .... mou eipan oti einai gnwsto to provlima tou 3230 stin Nokia ki oti tous exoun enimerwsei oti me to epomeno Firm tha diorthwthei .... PIra tilefwno kai to Careline kai mou eipan ta idia ... ypomoni loipon .....

ERWTISI : Kserete kapoio kalo programma gia na akouw ta mp3 apo to kinito ? o real player den me ikanopoiei katholou ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Γιατί, υπάρχει περίπτωση να βάλει αρχείο πάνω απο 512ΜΒ? :p .... Φίλε ΝΟΚΙΑ, μια χαρά είναι το card reader αυτό! Και γω αυτό εχω και ειναι μια χαρά ;) ... :whip:

Υ.Γ. το έχεις ακούσει οτι δεν βάζει αρχεία τέτοια, ή το ξέρεις!! εχει διαφορά! :cool:

Το ξέρω γιατί το είχε μια γνωστή μου. ;)

Γιώργος

ERWTISI : Kserete kapoio kalo programma gia na akouw ta mp3 apo to kinito ? o real player den me ikanopoiei katholou ...

Κοίτα ΕΔΩ φίλε!!! ;)

καποιος που να μπορει να απαντησει στις ερωτησεις μου λιγο πιο πανω? οποιον card reader και να επιλεξω θα εχει την ιδια ταχυτητα μεταδοσης? ( 1,8MB/sec ). και τελικα ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: rs-mmc ή dual voltage? αυριο παω να αγορασω!!

καποιος που να μπορει να απαντησει στις ερωτησεις μου λιγο πιο πανω? οποιον card reader και να επιλεξω θα εχει την ιδια ταχυτητα μεταδοσης? ( 1,8MB/sec ). και τελικα ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: rs-mmc ή dual voltage? αυριο παω να αγορασω!!

Oποιον card reader να παρεις θα κανεις την δουλεια σου.

Εαν εχεις σκοπο να παρεις συντομα καποιο τηλεφωνο που να παιρνει μονο dual voltage (6680 ,Ν70,6630 κλπ) παρε τετοια .

Αλλιως παρε απλη rs-mmc .

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΜΗΝ επαναλαμβανεις συνεχως τις ιδιες ερωτησεις ,εαν γνωριζει καποιος θα σου απαντησει . Γινεσαι κουραστικος στους υπολοιπους χρηστες και τα θεματα διογκωνονται με τα ιδια και τα ιδια.

ψαξε λιγο πριν ρωτησεις κατι ,σε παρακαλω :!:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

διαφωνω σε ενα πραγμα. εαν οι απαντησεις εχουν φτασει πχ στην σελιδα 60 και οι ερωτησεις μου βρισκονται στην 57, δεν πιστευω οτι θα απαντηθουν ποτε..

δλδ η διαφορα τους ειναι μονο αυτη? η τιμη ειναι η ιδια? δεν σκοπευω να παρω συντομα κινητο, οποτε θα παρω mmc..

επισης παρατηρω οτι οταν ακουω τραγουδια με το μεγαφωνο δεν μπορω να αυξομειωσω την ενταση. αυτο μπορω να το κανω μονο οταν ακουω τραγουδια μεσω handsfree. bug ειναι και αυτο?

διαφωνω σε ενα πραγμα. εαν οι απαντησεις εχουν φτασει πχ στην σελιδα 60 και οι ερωτησεις μου βρισκονται στην 57, δεν πιστευω οτι θα απαντηθουν ποτε..

δλδ η διαφορα τους ειναι μονο αυτη? η τιμη ειναι η ιδια? δεν σκοπευω να παρω συντομα κινητο, οποτε θα παρω mmc..

επισης παρατηρω οτι οταν ακουω τραγουδια με το μεγαφωνο δεν μπορω να αυξομειωσω την ενταση. αυτο μπορω να το κανω μονο οταν ακουω τραγουδια μεσω handsfree. bug ειναι και αυτο?

Για να τελειώνουμε... :p !!!! Πάρε όποιον card reader βρεις φτηνό και να είναι 'πολλά σε 1' !!! μην πάρεις 2 σε 1 για παράδειγμα, γιατί τότε σίγουρα πήρες σαμπουάν!!! :cool: ¨οσο πιο πολλά, τόσο πιο ήσυχος θα είσαι, σε περίπτωση που μελλοντικά πάρεις συσκευές με κάρτα μνήμης (..μια ψηφιακή π.χ.)!!!

Οσο για την mmc , αφού δεν έχεις σκοπό να πάρεις σύντομα κινητό, πάρε μια απλή με καμια 40 ευρουλάκια 512ΜΒ και θα είσαι.... :rotfl:

Και μην σκας για τις dual voltage , του χρόνου θα γίνουν 5 Χ voltage !!! και όπως μου έλεγε και ένα φιλαράκι ...που πέθανε πριν 300 χρόνια ""Ζήσε το σήμερα και άσε το Άυριο να περιμένει""

παιδια 2 ερωτησουλες....

1)με πιο προγραμμα μπορω να αντιγραψω τα μηνυματα απο το κιν στην καρτα(αν δεν υπαρχει επιλογη απο μονο του)

2)πειτε μου οτι υπαρχει κολπακι να καλω τα νουμερα που μου γραφουν μεσα στα σμς γιατι δεν λεει να περνουμε χαρτι+μολυβι για να το σημειωνουμε+μετα να το καλουμε!!!!

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

2)πειτε μου οτι υπαρχει κολπακι να καλω τα νουμερα που μου γραφουν μεσα στα σμς γιατι δεν λεει να περνουμε χαρτι+μολυβι για να το σημειωνουμε+μετα να το καλουμε!!!!

πας στο μηνυμα/επιλογες/ευρεση/αριθμος τηλεφωνου. :)

γινεται να αλλαξω τον χρονο που κανει για να σβησει η οθονη?

παιδια 2 ερωτησουλες....

1)με πιο προγραμμα μπορω να αντιγραψω τα μηνυματα απο το κιν στην καρτα(αν δεν υπαρχει επιλογη απο μονο του)

Δοκίμασε το MessageStorer version 1.02 και δες αμα κάνεις δουλειά! Βασικά θα τα στείλεις στο PC με αυτό το πρόγραμμα, αλλα και με εναν card reader ή ΙR/Bluetooth τα σώνεις όπου θες στην κάρτα σου μετά!

Δεν το έχω ψάξει πολύ , μπορεί και να τα αποθηκεύει και κατευθείαν!!!

γινεται να αλλαξω τον χρονο που κανει για να σβησει η οθονη?

... Όλα θες να τα 'πειράξεις' και συ στο κινητό??? :p όλα σε πειράζουν, ακόμα και ο χρόνος κλεισίματος!!! Υπάρχει όμως ένας τρόπος, ρίξε το κάτω με δύναμη και θα κλείσει σε χρόνο ρεκόρ... :cool:

(δεν υπάρχει τρόπος, ίσως και οι πολλές άσκοπες εφαρμογές να το καθυστερούν λίγο παραπάνω, οπότε 'βάζε' με μέτρο!)

:alien:

lol :P

αλλο εννοω.. εννοω να κλεισει ο φωτισμος της οθονης.. πχ παιζω ενα παιχνιδι και οταν ειναι η σειρα του υπολογιστη και κανει πολυ ωρα τοτε σβηνει το φως..

παιδιά έχει κανείς εγκατεστημένο το profimail, να μου πει πως βάζουμε το ******? απο το κινητό?το βλέπει σαν άγνωστη μορφή αρχείου..

και για το total iremote, εχω την έκδοση 1.46 αλλα το ****** tis 1.41 και δε μπορω να το καταχωρήσω..μπορεί να βοηθήσει κανείς???