Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, δεν ξέρω αν σας συμβαίνει εσάς, αλλά κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο όταν ανοίγει η οθόνη αναμονής βγάζει κάτι άσπρο και μετά ξανά βγάζει την οθόνη αναμονής. Δεν ξέρω, μόνο σε μένα συμβαίνει; :confused:

Kai σε μένα το ίδιο συμβαίνει συνάμα αργεί αρκετά μέχρι να βγει η ’’μάσκα’’ για να πληκτρολογήσεις τον κωδικό .Έχω την V 3.0505.2 19-2-05 RM -51 εχει βγεί νεότερη αναβάθμιση?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

hotswap τι ακριβως συμβαινει? και που ακριβως μπαινει η mmc?
Hot swap είναι όταν μπαινοβγαίνει η κάρτα μνήμης χωρίς την απενεργοποίηση του τηλεφώνου. Όταν λες που μπαίνει η mmc τι ενοείς; :worry:

πως βλεπω ποια εκδοση εχω?

Απο χθες σου ζητησα να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες του thread αυτου.Οτι ερωτησεις κανεις εχουν απαντηθει παρα πολλες φορες.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Απο χθες σου ζητησα να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες του thread αυτου.Οτι ερωτησεις κανεις εχουν απαντηθει παρα πολλες φορες.

διαβασα τις πρωτες εικοσι αλλα δεν βρηκα τιποτα. μετα κουραστηκα.. :oops:

Όταν λες που μπαίνει η mmc τι ενοείς;

στον γερμανο μου ειπαν οτι μπαινει πανω απο την καρτα sim, και πως δεν μπορω να την βαλω εαν το κινητο ειναι ανοικτο..

διαβασα τις πρωτες εικοσι αλλα δεν βρηκα τιποτα. μετα κουραστηκα.. :oops:

στον γερμανο μου ειπαν οτι μπαινει πανω απο την καρτα sim, και πως δεν μπορω να την βαλω εαν το κινητο ειναι ανοικτο..

Πάνω απο την κάρτα sim είναι αλλα μπαίνει και με ανοικτό το κινητό

Την έκδοση λογισμικού τη βλέπεις πατώντας *#0000#

Paidia na kanw mia erwthsh???

otan ega8istw ena programma (epilegodas thn karta)pu pane+ka8ode?ka8ode arxeia+sto thl?pws borw na kanw mia plhrh apegatastash?diagrafodas ta arxeia ths kartas(an ta kserw)+tu thl h yparxei programma pu apega8ista ta appls?

endiaferomai gia to activedesk(pu den paizei sto kinhto mas)+to guitar tuning to opoio dulevei mexri na valeis to patch tu.....

efxaristw ek twn proterwn

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Paidia na kanw mia erwthsh???

otan ega8istw ena programma (epilegodas thn karta)pu pane+ka8ode?ka8ode arxeia+sto thl?pws borw na kanw mia plhrh apegatastash?diagrafodas ta arxeia ths kartas(an ta kserw)+tu thl h yparxei programma pu apega8ista ta appls?

endiaferomai gia to activedesk(pu den paizei sto kinhto mas)+to guitar tuning to opoio dulevei mexri na valeis to patch tu.....

efxaristw ek twn proterwn

Ναι ορισμενα αρχεια καθονται και στην κυρια μνημη τα οποια για να τα σβησεις αμα ξερεις ποια ειναι θα χρειαστεις ενα file manager αφου δεν υπαρχει καποια εφαρμογη που να τα σβηνει αυτοματα κατα την απεγκατασταση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Καλησπερα σε ολους!

Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να ρωτησω και αλλους κατοχους του 3230 για να μην το στελνω αδικα ισως στη nokia...γιατι θα το παρω πισω μετα απο 3 μηνες...

Οταν βαζω τα hands free και ακουω ραδιοφωνο ο ηχος δεν ειναι τελειως καθαρος αλλα κανει παρασιτα (ενα συνεχες "σσσσσσσσσσσ") και δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα σηματος γιατι το εχω δοκιμασει πολλες φορες σε διαφορα μερη...

Επισης αυτο το "σσσσσσσ" ακουγετε και στις κλησεις σε πολυ μικροτερο βαθμο σχεδον ελαχιστα (με ή χωρις hands free) αλλα με την ενταση του μικροφωνου στο τερμα...

Καμια ιδεα?

Το εχει προσεξει κανενας αλλος ή το παρουσιαζει μονο σε μενα?

Τελος ξερει καποιος πως μπορουμε να το ανοιξουμε το κινητο για να το καθαρισουμε...

γιατι 2 κοκκοι σκονης μου εχουν σπασει τα νευρα!

Σας ευχαριστω!

I do it my way... The right way!

yparxei reader me 13 euro sto play247 pou pernei rs-mmc xoris antaptora... ton pira ego simera :)

Υπαρχει reader με 16 euro στην cosmodata, Που παιρνει rs-mmc xωρις ανταπτορα. :O

επισης υπαρχει Thread Μονο για card readers....

:rolleyes:

Καλησπερα σε ολους!

Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να ρωτησω και αλλους κατοχους του 3230 για να μην το στελνω αδικα ισως στη nokia...γιατι θα το παρω πισω μετα απο 3 μηνες...

Οταν βαζω τα hands free και ακουω ραδιοφωνο ο ηχος δεν ειναι τελειως καθαρος αλλα κανει παρασιτα (ενα συνεχες "σσσσσσσσσσσ") και δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα σηματος γιατι το εχω δοκιμασει πολλες φορες σε διαφορα μερη...

Επισης αυτο το "σσσσσσσ" ακουγετε και στις κλησεις σε πολυ μικροτερο βαθμο σχεδον ελαχιστα (με ή χωρις hands free) αλλα με την ενταση του μικροφωνου στο τερμα...

Καμια ιδεα?

Τελος ξερει καποιος πως μπορουμε να το ανοιξουμε το κινητο για να το καθαρισουμε...

γιατι 2 κοκκοι σκονης μου εχουν σπασει τα νευρα!

Σας ευχαριστω!

Φίλε, βρες κανέναν με το ίδιο κινητό και άκου και εκείνο για να δεις διαφορές και αν όντως έχει πρόβλημα το κινητό

... το πρόβλημα με το 'σσσσσ' το έχουν και τα κανονικά ραδιάκια, προσωπικά στο δικό μου δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο (..τουλάχιστον σε βαθμό να είναι ενοχλητικό) - στις κλήσεις δεν ακούω τίποτα τέτοιο,πολύ καθαρές!

Όσο για το άνοιγμα-καθάρισμα του κινητού, άμα ανατρέξεις παλιά post θα βρεις 1-2 λύσεις......... πάντως μια θηκούλα χρειάζεται_ και για προστασία απο σκόνες και για επικίνδυνες 'πτώσεις' !!! :D

:alien:

Καλησπερα σε ολους!

Καμια ιδεα?

μηπως αναφερεσαι στον θορυβο που κανει η οθονη οταν λειτουργει???

αυτος ειναι φυσιολογικος και το κανει και σε μενα αλλα οταν σβησει η οθονη τοτε σταματα ο θορυβος.

Παιδιά , βάλτε αυτό το προγραμματάκι (είναι πλέον free, γι'αυτό και το βάζω) _ είναι κάτι βασικό που λείπει απο το 3230....το αυτόματο κλείδωμα του πληκτρολογίου!Υπάρχουν και άλλα φυσικά, αλλά αυτό είναι πολύ απλό και μικρό!

:alien:

Υ.Γ. αν υπάρχει πρόβλημα απο τους mod...σβήστε το! :O

easylock_free.zip

Θα θελα να ρωτησω.Αν αξιζει η αγορα του κινητου η να περιμενω και αλλο για καποιο καλυτερο κινητο τις νοκια με τα ιδια χρηματα.Εσεις τη λετε?
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

λοιπον το πηρα. εντυπωσεις αργοτερα επειδη δεν ασχοληθηκα πανω απο μιση ωρα.. το εχω για φορτιση 6 ωρες. να το σταματησω? η πρωτη φορτιση ποσες ωρες ειναι κανονικα? εχει σταματησει η ενδειξη οτι φορτιζει..

εχω προβλημα με την καμερα. δεν μπορω να βγαλω φωτογραφιες. μου λεει κατι για την μνημη , και να κλεισω τις εφαρμογες που τρεχουν ( ενω δεν τρεχει καμμια εφαρμογη ).. μηπως θελει ειδικο τροπο για να κλεινω τις εφαρμογες? παταω το εξοδος και βγαινω.. για τα βιντεο δεν λεει ομως τιποτα. τραβαω κανονικα.. στο βιβλιαρακι λεει κατι για κοινοχρηστη μνημη. ποια ακριβως ειναι? τα 6mbs ή η ram? μπορει καποιος να με βοηθησει στο προβλημα μου?

καποια στιγμη πηγα να παιξω το rally pro και μου ειπε valid certificates και εκλεινε. μετα απο λιγη ωρα ετρεχε κανονικα. γιατι γινεται αυτο?

ενα παιχνιδι που εγκατεστησα παιζει κανονικα, αλλα οταν βγαινω μου βγαζει ενα μηνυμα λαθους. πειραζει?

γιατι στο κινητο δεν υπαρχει καμμια εικονα,ηχος?

το Push to talk τι ακριβως κανει?

η κεραια εκεινη στο πισω μερος του κινητου, που λεει 1.2 megapixels?

κατι ετικετες που εχει στην οθονη και στην κεραια, να τις βγαλω ή οχι?

το card reader Που θα παρω, να εχει υποδοχη για ανταπτορα μνημης ή οχι? και τι ακριβως ειναι ανταπτορας μνημης?

τελος, καλο ειναι να αποθηκευω τα αρχεια στις mmc, χωρις να επιβαρυνω καθολου την μνημη του κινητου, ή δεν υπαρχει προβλημα?

Ευχαριστω εκ' των προτερων..

ΤΟ ACCOUNT TOY GMAIL ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΝΑ.

USERNAME:myphonefiles

PASSWORD:4310267

φακελους πως φτιαχνω? για να βαλω μια ταξη...

EDIT

οκ το βρηκα. αλλα λιγο επικινδυνο δεν ειναι ο καθενας να μπορει να μππαινει μεσα? καλιστα μπορει καποιος να τα σβησει ολα... :O

για σας παιδια,μπορει καποιος να μου στειλει το photographer 2.5,η αλλα καλα προγραμματα φωτογραφιας με ομαλο zoom,καθως και αν εχετε προγραμμα full screen video,που να παιζει και 3gp αρχεια,για 3230.το mail μου ειναι: halls@pathfinder.gr

ok. εστειλα καμμια 60αρια παιχνιδια.. αλλα επειδη εχω isdn δεν μπορω να τα στειλω ολα! ειναι γυρω στα 100mbs..

οποιος θελει καποιο παιχνιδια ας μου πει να το ανεβασω. :)

pls αν μπορει καποιος να απαντησει στις ερωτησεις μου..

φακελους πως φτιαχνω? για να βαλω μια ταξη...

EDIT

οκ το βρηκα. αλλα λιγο επικινδυνο δεν ειναι ο καθενας να μπορει να μπαινει μεσα? καλιστα μπορει καποιος να τα σβησει ολα...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ. :blink:

καποιος παντως εσβησε τις τσοντες..

τελικα ποσες ωρες θελει για την πρωτη φορτιση? κοντευουν 10 ωρες.

Καλά είναι φίλε...βγάλτο! :cool:

χασιωτης εσυ κανεις upload τα παιχνιδια στο i-phone?

παιδια οι φωτογραφιες δεν ειναι καθολου καλες!! μηπως θελει να βγαλω την ζελατινα?

επισης οι υπερυθρες απενεργοποιουνται απο μονες τους.. καποια ρυθμιση ξερετε?