porfuros Δημοσιεύτηκε November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2004 Μετά από αδυναμία να bootαρει ο υπολογιστής, και αδυναμία να λειτουργήσουν άλλα "γιατροσοφια" (F8, safe mode ktl) εριξα ξανά τα windows. Φυσικά έχασα όλα τα προγραμματά μου :( Μήπως υπάρχει τρόπος να βρω τουλάχιστον τον φάκελλο "Τα έγγραφά μου"????? ΣΩΣΤΕ ΜΕ!!!! Παράθεση Αγαπώ... άρα υπάρχω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 vasika dokimase kanena file recovery program.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastis Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porfuros ( 2 Νοέ. 2004 , 14:44) εριξα ξανά τα windows. Τι εννοείς εριξες? α)Format, Reinstall? β)Install πάνω στα παλιά? γ)Install σε καινούργιο directory (κατ'ελπιδα?) δοκίμασε να βρείς κανα file recovery που είπε και ο evripidis, http://tucows.ntua.gr/filerecovery95_default.html για σώσεις ό,τι τουλάχιστον μπορέσεις. (πάντως όλο και κάτι θα έχασες==>κακώς). Να παραθέσω και ένα χαριτωμένο link : (αν και έχει διαφήμιση στο τέλος) http://www.taobackup.com/ Φιλικα V. Παράθεση Opinions are like assholes.... everybody has one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Θα σε συμβούλευα πάντως να κάνεις αυτό που έκανα και εγώ. Να σώσεις σε ξεχωριστό hdd τα έγγραφα σου ώστε να μην "βασίζεσαι" στα windows". (Δεξί κλίκ My Documents-Target-Target Folder Location) Δοκίμασε 1α κάνα recovery tool που είπαν και τα παιδια,μπορεί να βγάλεις άκρη. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbo1 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Γι αυτή την δουλειά έχω το RecoverMyfiles. Εμένα πάντως με έχει σώσει :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexbo1 ( 2 Νοέ. 2004 , 16:46) Γι αυτή την δουλειά έχω το RecoverMyfiles. Εμένα πάντως με έχει σώσει :D :rolleyes: Kai gw to RecoverMyfiles exw xrisimopoihsei!!!!me exei swsei merikes fores!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 αν δεν εκανες format, δεν εχασες τιποτα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αν δεν εχεις πατησει την μαγικη λεξη format ολα τα αρχεια σου υπαρχουν.Το εζησα προ ολιγων ημερων. Μα καλα επιδημια εχει πεσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastis Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Δεν πάει ακριβώς έτσι.... Συγκεκριμένα αν έχεις κάνει format ΔΕΝ έχει χαθεί τίποτα ως που να "γραφούν" καινούργια data στα blocks του hardisk που περιείχαν τις προς ανάκτηση χρήσιμες πληροφορίες. Το καλό (και κακό αναλογα από ποια σκοπιά το κοιτάς) είναι ότι όταν κάνεις format (χωρίς να βάλεις φυσικά το /U flag στο τελος) είναι ότι.... όταν σβήνεις το δίσκο τότε ο hd σου λέει σε ένα index ότι "και καλα" εκεί δεν έχεις τίποτα (κενός χώρος), ωστόσο έχεις την τελευταία γραμμένη πληροφορία την οποία ανακτούν αυτά τα προγραμματα recovery. Ωστόσο αν πας και γράψεις κάτι "πανω" σε αυτά τοτε πανε για πάντα. :cry: Συνήθως είναι τόσο απλωμένα στον δίσκο τα data που όταν κάνεις format και μετα install θα χρησιμοποιήθει η αρχή του σκληρού δίσκου (κατα κύριο λόγο) με αποτελεσμα να μπορέσεις να βρείς τα χαμένα σου λιγο πιο κάτω. Ωστόσο μπορεί να είσαι αρκετα άτυχος και να είπες το πρώτο πραγμα που θα βάλω μετα το λειτουργικό πρίν ψάξω για τα χαμένα "My Documents" είναι εκείνα τα 60GB mp3 γραμμένα σε dvd που έχω ωστε να ακούω μουσική όσο θα ψάνχω το προβλημά μου για τα lost data. :) Φιλικα V. Παράθεση Opinions are like assholes.... everybody has one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porfuros Δημ. November 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Με το recoverymyfiles θα μπορέσω να βρω ξανά τον φάκελλο τα έγγραφα μου χωρίς να βγάλω τον δίσκο και να τον συνδέσω σε κάποιον άλλον desktop ως secondary? Παράθεση Αγαπώ... άρα υπάρχω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχεις έναν δεύτερο δίσκο όπου θα αποθηκευτούν όσα αρχεία θα μπορέσει να ανακτήσει το πρόγραμμα. Το να τα αποθηκεύεις στον ίδιο δίσκο απ'όπου προσπαθείς να τα ανακτήσεις δεν ξέρω τι αποτελέσματα μπορεί να έχει και γενικά τα περισσότερα προγράμματα σε προτρέπουν να χρησιμοποιήσεις άλλο μέσο αποθήκευσης. Είναι απόλυτα φυσιολογικό κιόλας. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts