kodorevi8ulis Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλησπερα σας!Χρειαζομαι για την δουλεια μου και μονο ενα τετοιο gadgetακι για να δονειται οταν εχω κληση ή μηνυμα ή καποια ειδοποιηση απο viber.Μονο για αυτο το χρειαζομαι κι οχι για καποια αθλητικη δραστηριοτητα.Δεν θα με χαλαγε αν δονειται και στο ξυπνητηρι που εχω ορισει στο smartphone μου,αλλα οχι οτι ειναι προτεραιοτητα. Μ'αρεσει ομως που ειναι μικρο και διακριτικο.Κανει αυτη την δουλεια ή να κοιταξω κατι αλλο; ναι τα κάνει όλα αυτά που θες (μπορείς να δηλώσεις και "δικό" του ξυπνητήρι αλλά ναι κοιτάει και του smarphone) απλά να ξες υπάρχει το παλιό το 1 που έχει πολύχρωμα led (και μπορούσες να δηλώσεις π.χ. viber άσπρο φως , messenger μπλε κλπ) αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον (ε κάπου θα το έχει κάποιο μαγαζί) τα νεότερα (1.1 ή το 1s με το Hr) έχουν μόνο άσπρα led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καλα αυτο δεν με πειραζει.Σε ευχαριστω πολυ φιλε θα παραγγειλω ενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Περίμενε να πάθεις την επόμενη έκδοση που κυκλοφορεί σε λίγο.Αξίζει πιστεύω η αναμονή. Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πόσο αδιάβροχο είναι το miband (και το 2). Με τον (πολύ) ιδρώτα στο χέρι θα την παλέψει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πόσο αδιάβροχο είναι το miband (κσι το 2). Με τον (πολύ) ιδρώτα στο χέρι θα την παλέψει; και μπάνιο κάνεις (όχι στην θάλασσα :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εγώ έχω το ενα και το έχω λιώσει στην θάλασσα,μέχρι στιγμής κανένα θεμα..απο πέρσι κάνω μπάνιο ολο τον χειμώνα με αυτό και πρόβλημα κανένα.βέβαια δεν έχω κατέβει κάτω απο 5.50 μετρα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εγώ έχω το ενα και το έχω λιώσει στην θάλασσα,μέχρι στιγμής κανένα θεμα..απο πέρσι κάνω μπάνιο ολο τον χειμώνα με αυτό και πρόβλημα κανένα.βέβαια δεν έχω κατέβει κάτω απο 5.50 μετρα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το πρώτο μου απεβίωσε μετά από μπάνιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ωραια, απλά δε θα κάνω μπάνιο στη θάλασσα, θα χρησιμοποιώ τη yi sports cam ή κάποιο άλλο Xiaomi προϊόν.. :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εγω παντως δεν εχω θεμα με αυτο με τα ασπρα led ςχει κανει πανω απο 100 βουτιες στην θαλασσα απο περσι και στην ντουζιερα το φοραω..γενικα το βγαζω μονο για να το πλυνω και να το φορτισω ..οχι σαν την action που συνεχεια με ενα φορτιστη στο χερι ειμαι Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πάρε μπαταριακια, έχω πετύχει σε προσφορά και 2,5$ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πήρα..φορτιστή με δυο μπαταρίες 6 ευρώ.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofanis20 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ερώτηση προς όσους φοράνε ρολόι: εσείς παιδιά σε πιο χέρι το φοράτε; Εμένα και τα δύο στο αριστερό δεν με πολύ αρέσει αλλά από την άλλη στο δεξί το μπαντ με δυσκολεύει γιατί με αυτό κάνω τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ερώτηση προς όσους φοράνε ρολόι: εσείς παιδιά σε πιο χέρι το φοράτε; Εμένα και τα δύο στο αριστερό δεν με πολύ αρέσει αλλά από την άλλη στο δεξί το μπαντ με δυσκολεύει γιατί με αυτό κάνω τα πάντα με το ρολόι ούτε εμένα με βόλευε και το έβαλα στο δεξί , αλλά γιατί σε δυσκολεύει τόσο στο δεξί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofanis20 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δεν είναι ότι δεν το αντέχω απλά επειδη ως δεξιοχειρας το χρησιμοποιώ σε οτιδήποτε κάνω με εμποδίζει λίγο.( το έχω χαλαρό στον καρπό μου). Από την άλλη στο αριστερό δεν με πειράζει καθόλου Αν δεν φοράω και το ρολόι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα το έχω για αυτό είπα να ζητήσω καμία γνώμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εγώ στο δεξί λόγω smart watch στο αριστερό.. Send from my HTC One A9 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 εχει δουλεψει σε κανεναν το sleep tracking? εχω και το απλο και τη δευτερη εκδοση με pulse. σε κανενα δε δουλευει Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofanis20 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σε μένα με το απλό δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σε μένα με το απλό δουλεύει κανονικά με την εφαρμογη της xiaomi η αλλη? Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofanis20 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 με την εφαρμογη της xiaomi η αλλη? Με της Xiaomi apo play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 εχει δουλεψει σε κανεναν το sleep tracking? εχω και το απλο και τη δευτερη εκδοση με pulse. σε κανενα δε δουλευει Αν κοιμάσαι μεσημέρι ή κατά της 6 το πρωί μη περιμένεις να καταγράψει τίποτα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αν κοιμάσαι μεσημέρι ή κατά της 6 το πρωί μη περιμένεις να καταγράψει τίποτα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk διαβασα και σε αλλα φορουμ οτι καταγραφουν συγκεκριμενες ωρες, αλλα τα εχω δοκιμασει και τα 2, με το δικο τους app και δε καταγραφουν τιποτα..τεσπα Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 διαβασα και σε αλλα φορουμ οτι καταγραφουν συγκεκριμενες ωρες, αλλα τα εχω δοκιμασει και τα 2, με το δικο τους app και δε καταγραφουν τιποτα..τεσπα δουλεύει κανονικά η καταγραφή βημάτων δηλαδή αλλά μόνο ο ύπνος δεν δουλεύει ; το app είναι από το Play store ; firmware έχει τελευταίο ; (Profile -> mi band ->κάτω θα λέει firmware version) εμένα είναι το 1.0.12.0 (υπάρχει νεότερο αλλά θέλει το app από το κινέζικο γιατί του playstore δεν ενημερώθηκε ακόμα) δοκίμασες να κάνεις unpair και pair ξανά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μου έδωσε ένας φίλος μου ένα miband (μάλλον 1s) αλλά δε συνδέεται με τίποτα. Δεν το βρίσκει το mifit. Του είπα αν το έχει αποσυνδέσει ο ίδιος, μου λέει δε χρειάζεται δεν εχει καν unpair να κάνει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μου έδωσε ένας φίλος μου ένα miband (μάλλον 1s) αλλά δε συνδέεται με τίποτα. Δεν το βρίσκει το mifit. Του είπα αν το έχει αποσυνδέσει ο ίδιος, μου λέει δε χρειάζεται δεν εχει καν unpair να κάνει.. Καμιά φορά επειδή κολλάμε, Bluetooth τα έχεις ανοίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ναι ναι ανοιχτό.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts