anikologr Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Με προβληματίζει πολυ η τοποθέτηση του miband. Στην 5η τρύπα από το τέλος είναι πολύ σφικτό και στην 6η πολύ χαλαρό. Με το απλό που έχω δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αλλά Περιμένω το 1s που θεωρώ πως παίζει μεγάλο ρόλο να πατάει καλά.. Εσείς Πόσο σφικτά το φοράτε και πόσο ρόλο παίζει στις μετρήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Οχ ι δεν έχω περάσει το mi market, μονο τα mi band tools mi band notify.Τι να κάνω να περιμένω η να περάσω άλλη?Δε μου βγάζει άλλη ενημέρωση , εχθές εκανε την 2.0.1! δεν έχει άλλη αν θες πέρνα την παλιά :) , αυτό θα είναι το ui τι να κάνουμε :) κι εγώ κατέβασα χειροκίνητα το apk από το κινέζικο και ενώ εκεί έγραφε 2.04 την πέρασα και πάλι 2.01 έλεγε στην εγκατάσταση οπότε ή παίχτηκε βλακεία στο dropbox μου με τα ίδια filaname ή κάναν βλακεία με το build (και για αυτό δεν έβγαλε και update) α επίσης καλά πέρασες και mi band tools και mi band notify μαζί ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ναι τα εχω και τα δύο μαζί, δε μου δημιουργούν πρόβλημα πουθενά αφού τα εχω ρυθμίσει όπως θέλω.. Αν περάσουμε την ελληνική μεταφρασμένη? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ναι τα εχω και τα δύο μαζί, δε μου δημιουργούν πρόβλημα πουθενά αφού τα εχω ρυθμίσει όπως θέλω.. Αν περάσουμε την ελληνική μεταφρασμένη? υπάρχει λόγος; (εννοώ σε εξυπηρετεί αλλού το ένα και αλλού το άλλο ;) δε ξέρω, ποια είναι η τελευταία η ελληνική, εγώ του mi store βάζω συνήθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Έχω βάλει πρώτο το mi band tools το οποίο ρυθμίζεις ανάλογα ποιά επαφή σε καλεί, μπορείς να διαμορφώσεις πως να δονείται και να αναβοσβήνουν τα λεντάκια με συχνότητα της επιλογής σου.Επίσης όταν κοιμάμαι το μεσημέρι με μια κίνηση κατεβάζοντας τη κουρτίνα του κινητού μου απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις για να μη με ξυπνήσουνε! Και το mi band notify το έβαλα για να μετράω τους καρδιακούς μου παλμούς κατα της διάρκειας μιας δραστηριότητας.Στο τένις πχ που πάω το έχω μέσα στη τσάντα μου εξω απο το γήπεδο και καταγράφει τους καρδιακούς μου παλμούς ανάλογα τη συχνότητα που θέλω.Τώρα αν θες για τρέξιμο πχ πρέπει να κουβαλάς το κινητό μαζί σου ,εμένα το G3 μου δε χάνει τη σύζευξη απο το μέσο του γηπέδου που το αφήνω και δε χρειάζεται να το εχω πάνω μου! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Απο τότε που άλλαξε η ώρα μου μετράει τον ύπνο περίεργα για παράδειγμα σήμερα έλεγε ότι ξύπνησα μια ώρα πριν τι γίνεται; και κάτι άλλο κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει να αφήσουμε την μπαταρία να τελειώσει για να το φορτίσουμε δηλαδή μέχρι ποσο τα % πρέπει να το αφήσουμε; (μετά απο 20 μέρες έχει πέσει στο 20% με κάποιες ειδοποιήσεις και ξυπνητήρια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Απο τότε που άλλαξε η ώρα μου μετράει τον ύπνο περίεργα για παράδειγμα σήμερα έλεγε ότι ξύπνησα μια ώρα πριν τι γίνεται; και κάτι άλλο κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει να αφήσουμε την μπαταρία να τελειώσει για να το φορτίσουμε δηλαδή μέχρι ποσο τα % πρέπει να το αφήσουμε; (μετά απο 20 μέρες έχει πέσει στο 20% με κάποιες ειδοποιήσεις και ξυπνητήρια) Και εμένα χθες μου τα έκανε σαλάτα με την αλλαγή της ώρας αλλά σήμερα επανήλθε. Νομίζω η ίδια η εταιρεία λέει να φορτίζεται όταν έχει φτάσει στο 30% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ένα θέμα είναι και το ποσό σφιχτά πρέπει να το φοράμε στον ύπνο για να μετράει σωστά τον βαθύ ύπνο αν έχει" αέρα" δηλαδή δεν ακουμπάει καλά το χέρι τι θα μετρήσει; (πάνω απο μια ώρα δεν έχω δει deep sleep κάπου στα 20 λεπτά βλέπω συνήθως η και καθόλου) επίσης έτυχε να σηκωθώ νύχτα μα κάνω συγχρονισμό να δω πόση ώρα κατέγραψε να πέσω για ύπνο και το πρωί να μου δείχνει μόνο την ώρα ύπνου μετά τον συγχρονισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ένα θέμα είναι και το ποσό σφιχτά πρέπει να το φοράμε στον ύπνο για να μετράει σωστά τον βαθύ ύπνο αν έχει" αέρα" δηλαδή δεν ακουμπάει καλά το χέρι τι θα μετρήσει; (πάνω απο μια ώρα δεν έχω δει deep sleep κάπου στα 20 λεπτά βλέπω συνήθως η και καθόλου) επίσης έτυχε να σηκωθώ νύχτα μα κάνω συγχρονισμό να δω πόση ώρα κατέγραψε να πέσω για ύπνο και το πρωί να μου δείχνει μόνο την ώρα ύπνου μετά τον συγχρονισμό αν εχεις ενεργοποιημενο το sleep assistant τοτε παιζει ρολο αν το φορας σφιχτα με την εννοια οτι σου μετραει τους παλμους ανα διαστηματα (οταν κοιμομαστε πεφτουν) οποτε αν ειναι χαλαρο το πιο πιθανο ειναι οτι δε θα διαβασει σφυγμο και ετσι η ακριβεια των δεδομενων που συλλεγει μειωνεται. Εμενα καποιες φορες που δοκιμαζω δε βρισκει παντα το σωστο σφυγμο ειδικα οταν το κραταω στο υψος του στηθους οπως λεει. Οταν εχω το χερι κατεβασμενο ειναι πιο ακριβες στη μετρηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 αν εχεις ενεργοποιημενο το sleep assistant τοτε παιζει ρολο αν το φορας σφιχτα με την εννοια οτι σου μετραει τους παλμους ανα διαστηματα (οταν κοιμομαστε πεφτουν) οποτε αν ειναι χαλαρο το πιο πιθανο ειναι οτι δε θα διαβασει σφυγμο και ετσι η ακριβεια των δεδομενων που συλλεγει μειωνεται. Εμενα καποιες φορες που δοκιμαζω δε βρισκει παντα το σωστο σφυγμο ειδικα οταν το κραταω στο υψος του στηθους οπως λεει. Οταν εχω το χερι κατεβασμενο ειναι πιο ακριβες στη μετρηση Εννοείς ότι δεν βρίσκει σφυγμό όταν το έχεις χαλαρά; εγω όταν το κουμπώνω απο κάτω μένουν 5 τρύπες εκεί είναι σχετικά χαλαρό αλλά στην προηγούμενη πολύ πιο άνετο αλλά και αρκετά χαλαρό, μπερδεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Εννοείς ότι δεν βρίσκει σφυγμό όταν το έχεις χαλαρά; εγω όταν το κουμπώνω απο κάτω μένουν 5 τρύπες εκεί είναι σχετικά χαλαρό αλλά στην προηγούμενη πολύ πιο άνετο αλλά και αρκετά χαλαρό, μπερδεμα σχετικα ειναι ολα εμενα μενουν 3 τρυπες και ειναι οκ. Αμα σηκωσω το χερι ψηλά δηλαδη δε περναει τον καρπο Τωρα πηρα γυρω στις 15 μετρησεις με χερι κατεβασμενο-στηθος-σηκωμενο και χαλαρο/σφιχτο δεσιμο. και στα τα 2 χερια και οι 3 ηταν σχετικα σωστες γυρω στο 65-70. Στις αλλες μου εδειξε απο 44 μεχρι και 210.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 σχετικα ειναι ολα εμενα μενουν 3 τρυπες και ειναι οκ. Αμα σηκωσω το χερι ψηλά δηλαδη δε περναει τον καρπο Τωρα πηρα γυρω στις 15 μετρησεις με χερι κατεβασμενο-στηθος-σηκωμενο και χαλαρο/σφιχτο δεσιμο. και στα τα 2 χερια και οι 3 ηταν σχετικα σωστες γυρω στο 65-70. Στις αλλες μου εδειξε απο 44 μεχρι και 210.. Όταν λες άλλες εεννοείς χαλαρό δέσιμο; άκυρο εχω βάλει να μετράει και παλμούς το βράδυ και κάθε μέρα πέφτει κάπου 3% η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Όταν λες άλλες εεννοείς χαλαρό δέσιμο; άκυρο εχω βάλει να μετράει και παλμούς το βράδυ και κάθε μέρα πέφτει κάπου 3% η μπαταρία και χαλαρο και πιο σφιχτο λαθος μετραγε δεν ειδα διαφορα Μπαταρια ναι καπου τοσο πεφτει με το sleep assistant ενεργο αλλα προσωπικα και καθε 15 μερες να το φορτιζω δε με πειραζει παλι πολυ κραταει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 και χαλαρο και πιο σφιχτο λαθος μετραγε δεν ειδα διαφορα Μπαταρια ναι καπου τοσο πεφτει με το sleep assistant ενεργο αλλα προσωπικα και καθε 15 μερες να το φορτιζω δε με πειραζει παλι πολυ κραταειτο χα τσεκάρει μια φορά με ρολόι και χέρι στον καρπό και ήταν σωστός ο μόνος τρόπος είναι ταυτόχρονα πιεσόμετρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ρε παιδιά ενώ έδειχνε ότι είχα κάνει τα 2/3 του στόχου μου μόλις πήγα να το συγχρονίσω έδειχνε μόνο τα βήματα που είχα κάνει το πρωί και έδειχνε ότι έχω κάνει μόνο το 1/3 δεν μου κατέγραψε τρέξιμο στο γυμναστήριο και γενικά θερμίδες απο τα βάρη, φταίει το καινούργιο update 2.0.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Πως βλεπετε τους παλμους με το sleep assistant? Ενω το εχω ενεργοποιημενο μου δειχνει μονο τον υπνο (Light Deep) αλλα οχι τους παλμους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Πως βλεπετε τους παλμους με το sleep assistant? Ενω το εχω ενεργοποιημενο μου δειχνει μονο τον υπνο (Light Deep) αλλα οχι τους παλμους!!! Δεν τους βλέπεις νομίζω..Απλά καταλαβαίνει υποτίθεται πιο σωστά τα διαστήματα ύπνου.. Εμένα τώρα τελευταία μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν το βράδυ ξυπνήσω κυρίως για το μικρό μου παιδί μετά παρόλο που κοιμάμαι αυτό δε μου καταγράφει τον ύπνο πχ χθες το βράδυ ξύπνησα στις τέσσερις μέχρι τις πέντε για 1 ώρα και από τότε μέχρι τις εφτά πού κοιμήθηκα δε μου κατέγραψε τίποτα.. λέτε με το 1s που περιμένω να βελτιωθεί η κατάσταση με τον καρδιακό παλμό?? Edited April 3, 2016 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εμένα τώρα τελευταία μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν το βράδυ ξυπνήσω κυρίως για το μικρό μου παιδί μετά παρόλο που κοιμάμαι αυτό δε μου καταγράφει τον ύπνο πχ χθες το βράδυ ξύπνησα στις τέσσερις μέχρι τις πέντε για 1 ώρα και από τότε μέχρι τις εφτά πού κοιμήθηκα δε μου κατέγραψε τίποτα.. έτσι λειτουργεί δυστυχώς , νομίζει ότι ξύπνησες (επειδή πέρασε μια ώρα) και δεν ξανά ασχολείται με τον ύπνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 βγηκε update η Mi Fit 2.0 στο google play με google fit παντα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 βγηκε update η Mi Fit 2.0 στο google play με google fit παντα Τι εννοείς με google fit ?? Νομίζω πως δεν συΝεργάζονται πλέον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Τι εννοείς με google fit ?? Νομίζω πως δεν συΝεργάζονται πλέον.. γιατί πότε σταμάτησε ; μόνο η έκδοση που υπάρχει στο play "συνεργάζεται" όχι οι άλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Έβγαλα την 2.0.5 που είχα από apkmirror και έβαλα αυτή του play store..Δεν ξέρω έναν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά άλλαξε εντελώς τα αποτελέσματα του ύπνου...Τώρα προς το καλύτερο, προς το χειρότερο δεν μπορώ να καταλάβω... Δείχνει να έχει μεγαλύτερη ευαισθησία και να πιάνει όλα τα ξυπνηματα λόγο μικρού παιδιού.. Προφανώς τα ίδια δεδομένα τα ερμηνεύει με άλλο τρόπο... Edited April 13, 2016 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 ρε παίδες , σε σας η νέα έκδοση μετράει τρέξιμο ; (όχι να το επιλέξεις) αν τρέξεις απλά το καταγράφει σαν τρέξιμο ή το βάζει στο walking ; αυτό γιατί το αλλάξανε ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ρε παίδες , σε σας η νέα έκδοση μετράει τρέξιμο ; (όχι να το επιλέξεις) αν τρέξεις απλά το καταγράφει σαν τρέξιμο ή το βάζει στο walking ; αυτό γιατί το αλλάξανε ..... Τελικα εστρωσε ή στα μετραει σαν περπατημα ακομα? Εγω περασα τη 2.0 αλλα δεν εχει να διορθωνεις τις ωρες υπνου που εχει η 1.8.711 και την εβγαλα αμεσως. Χτες παντως μου κατεγραψε για πρωτη φορα μη συνεχομενο υπνο. Δηλαδη ημουν ξυπνιος για 1 ωρα το πρωι μετα ξανακοιμηθηκα και τα επιασε ολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Τελικα εστρωσε ή στα μετραει σαν περπατημα ακομα? Εγω περασα τη 2.0 αλλα δεν εχει να διορθωνεις τις ωρες υπνου που εχει η 1.8.711 και την εβγαλα αμεσως. Χτες παντως μου κατεγραψε για πρωτη φορα μη συνεχομενο υπνο. Δηλαδη ημουν ξυπνιος για 1 ωρα το πρωι μετα ξανακοιμηθηκα και τα επιασε ολα. ποιά από τις δύο; η 1.8.711 ή η 2.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts