Jump to content

Xiaomi Mi band

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας!Χρειαζομαι για την δουλεια μου και μονο ενα τετοιο gadgetακι για να δονειται οταν εχω κληση ή μηνυμα ή καποια ειδοποιηση απο viber.Μονο για αυτο το χρειαζομαι κι οχι για καποια αθλητικη δραστηριοτητα.Δεν θα με χαλαγε αν δονειται και στο ξυπνητηρι που εχω ορισει στο smartphone μου,αλλα οχι οτι ειναι προτεραιοτητα.

Μ'αρεσει ομως που ειναι μικρο και διακριτικο.Κανει αυτη την δουλεια ή να κοιταξω κατι αλλο;

ναι τα κάνει όλα αυτά που θες (μπορείς να δηλώσεις και "δικό" του ξυπνητήρι αλλά ναι κοιτάει και του smarphone)

απλά να ξες υπάρχει το παλιό το 1 που έχει πολύχρωμα led (και μπορούσες να δηλώσεις π.χ. viber άσπρο φως , messenger μπλε κλπ)

αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον (ε κάπου θα το έχει κάποιο μαγαζί)

τα νεότερα (1.1 ή το 1s με το Hr) έχουν μόνο άσπρα led

• Απαντήσεις 724
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Περίμενε να πάθεις την επόμενη έκδοση που κυκλοφορεί σε λίγο.Αξίζει πιστεύω η αναμονή.

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Πόσο αδιάβροχο είναι το miband (και το 2). Με τον (πολύ) ιδρώτα στο χέρι θα την παλέψει;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Πόσο αδιάβροχο είναι το miband (κσι το 2). Με τον (πολύ) ιδρώτα στο χέρι θα την παλέψει;

και μπάνιο κάνεις (όχι στην θάλασσα :) )

Εγώ έχω το ενα και το έχω λιώσει στην θάλασσα,μέχρι στιγμής κανένα θεμα..απο πέρσι κάνω μπάνιο ολο τον χειμώνα με αυτό και πρόβλημα κανένα.βέβαια δεν έχω κατέβει κάτω απο 5.50 μετρα

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Εγώ έχω το ενα και το έχω λιώσει στην θάλασσα,μέχρι στιγμής κανένα θεμα..απο πέρσι κάνω μπάνιο ολο τον χειμώνα με αυτό και πρόβλημα κανένα.βέβαια δεν έχω κατέβει κάτω απο 5.50 μετρα

το πρώτο μου απεβίωσε μετά από μπάνιο :)

Ωραια, απλά δε θα κάνω μπάνιο στη θάλασσα, θα χρησιμοποιώ τη yi sports cam ή κάποιο άλλο Xiaomi προϊόν.. :lol:

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγω παντως δεν εχω θεμα με αυτο με τα ασπρα led ςχει κανει πανω απο 100 βουτιες στην θαλασσα απο περσι και στην ντουζιερα το φοραω..γενικα το βγαζω μονο για να το πλυνω και να το φορτισω ..οχι σαν την action που συνεχεια με ενα φορτιστη στο χερι ειμαι

Φιλικά Γιώργος

Πάρε μπαταριακια, έχω πετύχει σε προσφορά και 2,5$

Μια πλήρης φόρτιση.

Πήρα..φορτιστή με δυο μπαταρίες 6 ευρώ..

Φιλικά Γιώργος

Ερώτηση προς όσους φοράνε ρολόι: εσείς παιδιά σε πιο χέρι το φοράτε; Εμένα και τα δύο στο αριστερό δεν με πολύ αρέσει αλλά από την άλλη στο δεξί το μπαντ με δυσκολεύει γιατί με αυτό κάνω τα πάντα

Ερώτηση προς όσους φοράνε ρολόι: εσείς παιδιά σε πιο χέρι το φοράτε; Εμένα και τα δύο στο αριστερό δεν με πολύ αρέσει αλλά από την άλλη στο δεξί το μπαντ με δυσκολεύει γιατί με αυτό κάνω τα πάντα

με το ρολόι ούτε εμένα με βόλευε και το έβαλα στο δεξί , αλλά γιατί σε δυσκολεύει τόσο στο δεξί ;

Δεν είναι ότι δεν το αντέχω απλά επειδη ως δεξιοχειρας το χρησιμοποιώ σε οτιδήποτε κάνω με εμποδίζει λίγο.( το έχω χαλαρό στον καρπό μου). Από την άλλη στο αριστερό δεν με πειράζει καθόλου Αν δεν φοράω και το ρολόι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα το έχω για αυτό είπα να ζητήσω καμία γνώμη..

Εγώ στο δεξί λόγω smart watch στο αριστερό..

Send from my HTC One A9

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

εχει δουλεψει σε κανεναν το sleep tracking? εχω και το απλο και τη δευτερη εκδοση με pulse. σε κανενα δε δουλευει

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

Σε μένα με το απλό δουλεύει κανονικά

με την εφαρμογη της xiaomi η αλλη?

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

εχει δουλεψει σε κανεναν το sleep tracking? εχω και το απλο και τη δευτερη εκδοση με pulse. σε κανενα δε δουλευει

Αν κοιμάσαι μεσημέρι ή κατά της 6 το πρωί μη περιμένεις να καταγράψει τίποτα

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν κοιμάσαι μεσημέρι ή κατά της 6 το πρωί μη περιμένεις να καταγράψει τίποτα

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

διαβασα και σε αλλα φορουμ οτι καταγραφουν συγκεκριμενες ωρες, αλλα τα εχω δοκιμασει και τα 2, με το δικο τους app και δε καταγραφουν τιποτα..τεσπα

διαβασα και σε αλλα φορουμ οτι καταγραφουν συγκεκριμενες ωρες, αλλα τα εχω δοκιμασει και τα 2, με το δικο τους app και δε καταγραφουν τιποτα..τεσπα

δουλεύει κανονικά η καταγραφή βημάτων δηλαδή αλλά μόνο ο ύπνος δεν δουλεύει ;

το app είναι από το Play store ;

firmware έχει τελευταίο ; (Profile -> mi band ->κάτω θα λέει firmware version)

εμένα είναι το 1.0.12.0 (υπάρχει νεότερο αλλά θέλει το app από το κινέζικο γιατί του playstore δεν ενημερώθηκε ακόμα)

δοκίμασες να κάνεις unpair και pair ξανά ;

Μου έδωσε ένας φίλος μου ένα miband (μάλλον 1s) αλλά δε συνδέεται με τίποτα. Δεν το βρίσκει το mifit. Του είπα αν το έχει αποσυνδέσει ο ίδιος, μου λέει δε χρειάζεται δεν εχει καν unpair να κάνει..

Μια πλήρης φόρτιση.

Μου έδωσε ένας φίλος μου ένα miband (μάλλον 1s) αλλά δε συνδέεται με τίποτα. Δεν το βρίσκει το mifit. Του είπα αν το έχει αποσυνδέσει ο ίδιος, μου λέει δε χρειάζεται δεν εχει καν unpair να κάνει..

Καμιά φορά επειδή κολλάμε, Bluetooth τα έχεις ανοίξει;

Ναι ναι ανοιχτό..

Μια πλήρης φόρτιση.