Jump to content

Xiaomi Mi band

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιά από τις δύο; η 1.8.711 ή η 2.0?

η 1,8,711 αυτη ειχα απο την αρχη που το πηρα αλλα ποτε δεν κατεγραψε μη συνεχομενο υπνο. μονο καμια φορα εδειχνε οτι ημουν ξυπνιος για ελαχιστα λεπτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 724
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα εστρωσε ή στα μετραει σαν περπατημα ακομα?

επειδή αυτή την περίοδο (κούραση :) ) δεν τρέχω , παρά μόνο λίγο στο γυμν και κάνα μπάσκετ ελπίζω ότι απλά δεν καταγράφει επειδή είναι μικρής διάρκειας , ας πει κάποιος που τρέχει 20-30' :)

βέβαια και να κατέγραφε το πρόβλημα είναι ότι δεν περνάνε αυτά στο google fit σαν τρέξιμο

η 1,8,711 αυτη ειχα απο την αρχη που το πηρα αλλα ποτε δεν κατεγραψε μη συνεχομενο υπνο. μονο καμια φορα εδειχνε οτι ημουν ξυπνιος για ελαχιστα λεπτα.

Προφανώς παρόλο που γύρισες σε προηγούμενη έκδοση κράτησε το firmware update...

Έχει κανείς προβλήματα με εφαρμογές μουσικής με bluetooth ακουστικά;

Δεν ξέρω αν φταίει το band αλλά νομίζω τα σπασίμα στην μουσική ξεκίνησα από τότε που το πήρα.

Είναι σαν η εφαρμογή να κάνει 5-6 pause-unpause ή να χάνονται δεδομένα στα ακουστικά.

Καμιά φορά η εφαρμογή κάνει εντελώς pause.

κι εγώ το παθαίνω που και που (τα σπασίματα), αλλά επειδή και το κινητό είναι full και τα bt ακουστικά δεν είναι κι τα καλύτερα δεν ξέρω αν φταίει το band

τι είναι το κινητό;

μνήμη και storage full γεμάτα και γενικά λειτουργεί με "πατέντες" το κινητό (καλή sd με swap κλπ) οπότε δεν μπορώ να πω ότι είναι θέμα του band

Έβαλα απο το κινέζικο στορ την έκδοση mi fit 2.0.10 φόρτισα το band και σε λιγότερο απο μια μέρα απο το 100% πήγε στο 87% έχετε παρατηρήσει κάτι; ελπίζω να φταίει το νέο firmware η update

Έβαλα απο το κινέζικο στορ την έκδοση mi fit 2.0.10 φόρτισα το band και σε λιγότερο απο μια μέρα απο το 100% πήγε στο 87% έχετε παρατηρήσει κάτι; ελπίζω να φταίει το νέο firmware η update

Να εύχεσαι να φταίει το firmware και να βγάλουν σύντομα νέο update..

Είστε κάποια άλλη αλλαγή με το 2.0.10?

Edited by anikologr

υπάρχει κάποιος με miband που να είναι και κάτοχος Nexus με android N DP2? Δυστυχώς το δικό μου N6 δεν μπορεί να βρει το Miband με τίποτα είτε με την έκδοση 2 του playstore είτε με την 2.0.10 από xiaomi store. Το miband notify and fitness δείχνει να βρίσκει τη συσκευή αλλά το μόνο που κάνει τελικά είναι να μου δείχνει τη διάρκεια της μπαταρίας. Κανένα άλλο δεδομένο δεν συγχρονίζει με το κινητό.

υπάρχει κάποιος με miband που να είναι και κάτοχος Nexus με android N DP2? Δυστυχώς το δικό μου N6 δεν μπορεί να βρει το Miband με τίποτα είτε με την έκδοση 2 του playstore είτε με την 2.0.10 από xiaomi store. Το miband notify and fitness δείχνει να βρίσκει τη συσκευή αλλά το μόνο που κάνει τελικά είναι να μου δείχνει τη διάρκεια της μπαταρίας. Κανένα άλλο δεδομένο δεν συγχρονίζει με το κινητό.

Χωρις να ξερω αν διορθωθεί μπες και κανε ένα καθαρισμό τις cache της εφαρμογής μήπως το βρει

Χωρις να ξερω αν διορθωθεί μπες και κανε ένα καθαρισμό τις cache της εφαρμογής μήπως το βρει

Μπα, δεν πιάνει τίποτα από αυτά. Πιθανότατα πρόβλημα με το Bluetooth στην N, τουλάχιστον στο Nexus 6. Από την άλλη βέβαια 2 android wear και 1 Pebble Time λειτουργούν κανονικά

με άλλη συσκευή λειτουργεί ;

βασικά λειτούργησε ποτέ ;

από που το πήρες ; (μην είναι καμιά απομίμηση , αν δεν είναι απλά χαλασμένο)

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση και συγνώμη αν έχει απαντηθεί, ο αισθητήρας των παλμών, δουλεύει όλη την ώρα ή μόνο όταν θέλουμε εμείς;
:D

Μετρήσεις δείχνει μόνο όταν επιλέξουμε εμείς εκτός αν βάλεις κάποια άλλη εφαρμογή

Ευχαριστώ για την απάντηση!

:D

Ακριβώς το ίδιο έπαθα

Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπα, δεν πιάνει τίποτα από αυτά. Πιθανότατα πρόβλημα με το Bluetooth στην N, τουλάχιστον στο Nexus 6. Από την άλλη βέβαια 2 android wear και 1 Pebble Time λειτουργούν κανονικά

Φίλε μου είσαι με Beta Rom σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι απολύτως λογικό. Θα έπρεπε να το περιμένεις ότι δεν θα παίζουν όλα :-)

Ακριβώς το ίδιο έπαθα

Το φόρτισα ξανά στο 100% και σε λιγότερο απο δύο μέρες έχει πάει 90%ενω παλιά έτρωγε την ημέρα 3με 4%τώρα μετά το update κάνει μεγάλη κατανάλωση ελπίζω να φταίει αυτό και να το φτιάξουν (στην αρχή νόμιζα ότι χάλασε η μπαταρία του αλλά δεν το έχω ούτε δύο μήνες)

Έχει κανείς link για την προηγούμενη έκδοση από Google play? Σε 5 μέρες και είμαι στο 60%...

Με ποια έκδοση και με τι ειδοποίησεις;

Γιατί δεν κάνετε απεγκατάσταση και μετά να βάλετε την έκδοση από το Playstore;

Έχεις τσεκάρει πως στην έκδοση του play store δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία;

Έχεις τσεκάρει πως στην έκδοση του play store δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία;

ίδια με πριν μου φαίνεται η μπαταρία

ίδια με πριν μου φαίνεται η μπαταρία

Επιβεβαιώνω, μία χαρά η μπαταρία με την έκδοση του playstore

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιβεβαιώνω, μία χαρά η μπαταρία με την έκδοση του playstore

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με την 2.0.10 Αγγλοκινεζικη ειχα το προβλημα ολοι του playstore εχετε ?