dkostas Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ποιά από τις δύο; η 1.8.711 ή η 2.0? η 1,8,711 αυτη ειχα απο την αρχη που το πηρα αλλα ποτε δεν κατεγραψε μη συνεχομενο υπνο. μονο καμια φορα εδειχνε οτι ημουν ξυπνιος για ελαχιστα λεπτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Τελικα εστρωσε ή στα μετραει σαν περπατημα ακομα? επειδή αυτή την περίοδο (κούραση :) ) δεν τρέχω , παρά μόνο λίγο στο γυμν και κάνα μπάσκετ ελπίζω ότι απλά δεν καταγράφει επειδή είναι μικρής διάρκειας , ας πει κάποιος που τρέχει 20-30' :) βέβαια και να κατέγραφε το πρόβλημα είναι ότι δεν περνάνε αυτά στο google fit σαν τρέξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 η 1,8,711 αυτη ειχα απο την αρχη που το πηρα αλλα ποτε δεν κατεγραψε μη συνεχομενο υπνο. μονο καμια φορα εδειχνε οτι ημουν ξυπνιος για ελαχιστα λεπτα. Προφανώς παρόλο που γύρισες σε προηγούμενη έκδοση κράτησε το firmware update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έχει κανείς προβλήματα με εφαρμογές μουσικής με bluetooth ακουστικά; Δεν ξέρω αν φταίει το band αλλά νομίζω τα σπασίμα στην μουσική ξεκίνησα από τότε που το πήρα. Είναι σαν η εφαρμογή να κάνει 5-6 pause-unpause ή να χάνονται δεδομένα στα ακουστικά. Καμιά φορά η εφαρμογή κάνει εντελώς pause. κι εγώ το παθαίνω που και που (τα σπασίματα), αλλά επειδή και το κινητό είναι full και τα bt ακουστικά δεν είναι κι τα καλύτερα δεν ξέρω αν φταίει το band Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 τι είναι το κινητό; μνήμη και storage full γεμάτα και γενικά λειτουργεί με "πατέντες" το κινητό (καλή sd με swap κλπ) οπότε δεν μπορώ να πω ότι είναι θέμα του band Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Έβαλα απο το κινέζικο στορ την έκδοση mi fit 2.0.10 φόρτισα το band και σε λιγότερο απο μια μέρα απο το 100% πήγε στο 87% έχετε παρατηρήσει κάτι; ελπίζω να φταίει το νέο firmware η update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Έβαλα απο το κινέζικο στορ την έκδοση mi fit 2.0.10 φόρτισα το band και σε λιγότερο απο μια μέρα απο το 100% πήγε στο 87% έχετε παρατηρήσει κάτι; ελπίζω να φταίει το νέο firmware η update Να εύχεσαι να φταίει το firmware και να βγάλουν σύντομα νέο update.. Είστε κάποια άλλη αλλαγή με το 2.0.10? Edited April 17, 2016 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Πριν ήταν όλα καλά είναι και η τρίτη φόρτιση που του έχω κάνει , ας μας πει και κανένας άλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 υπάρχει κάποιος με miband που να είναι και κάτοχος Nexus με android N DP2? Δυστυχώς το δικό μου N6 δεν μπορεί να βρει το Miband με τίποτα είτε με την έκδοση 2 του playstore είτε με την 2.0.10 από xiaomi store. Το miband notify and fitness δείχνει να βρίσκει τη συσκευή αλλά το μόνο που κάνει τελικά είναι να μου δείχνει τη διάρκεια της μπαταρίας. Κανένα άλλο δεδομένο δεν συγχρονίζει με το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 υπάρχει κάποιος με miband που να είναι και κάτοχος Nexus με android N DP2? Δυστυχώς το δικό μου N6 δεν μπορεί να βρει το Miband με τίποτα είτε με την έκδοση 2 του playstore είτε με την 2.0.10 από xiaomi store. Το miband notify and fitness δείχνει να βρίσκει τη συσκευή αλλά το μόνο που κάνει τελικά είναι να μου δείχνει τη διάρκεια της μπαταρίας. Κανένα άλλο δεδομένο δεν συγχρονίζει με το κινητό. Χωρις να ξερω αν διορθωθεί μπες και κανε ένα καθαρισμό τις cache της εφαρμογής μήπως το βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Χωρις να ξερω αν διορθωθεί μπες και κανε ένα καθαρισμό τις cache της εφαρμογής μήπως το βρει Μπα, δεν πιάνει τίποτα από αυτά. Πιθανότατα πρόβλημα με το Bluetooth στην N, τουλάχιστον στο Nexus 6. Από την άλλη βέβαια 2 android wear και 1 Pebble Time λειτουργούν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 υπάρχει κάποιος με miband που να είναι και κάτοχος Nexus με android N DP2? Δυστυχώς το δικό μου N6 δεν μπορεί να βρει το Miband με τίποτα είτε με την έκδοση 2 του playstore είτε με την 2.0.10 από xiaomi store. Το miband notify and fitness δείχνει να βρίσκει τη συσκευή αλλά το μόνο που κάνει τελικά είναι να μου δείχνει τη διάρκεια της μπαταρίας. Κανένα άλλο δεδομένο δεν συγχρονίζει με το κινητό. με άλλη συσκευή λειτουργεί ; βασικά λειτούργησε ποτέ ; από που το πήρες ; (μην είναι καμιά απομίμηση , αν δεν είναι απλά χαλασμένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση και συγνώμη αν έχει απαντηθεί, ο αισθητήρας των παλμών, δουλεύει όλη την ώρα ή μόνο όταν θέλουμε εμείς; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Μετρήσεις δείχνει μόνο όταν επιλέξουμε εμείς εκτός αν βάλεις κάποια άλλη εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Μετρήσεις δείχνει μόνο όταν επιλέξουμε εμείς εκτός αν βάλεις κάποια άλλη εφαρμογή Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Έβαλα απο το κινέζικο στορ την έκδοση mi fit 2.0.10 φόρτισα το band και σε λιγότερο απο μια μέρα απο το 100% πήγε στο 87% έχετε παρατηρήσει κάτι; ελπίζω να φταίει το νέο firmware η update Ακριβώς το ίδιο έπαθα Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπα, δεν πιάνει τίποτα από αυτά. Πιθανότατα πρόβλημα με το Bluetooth στην N, τουλάχιστον στο Nexus 6. Από την άλλη βέβαια 2 android wear και 1 Pebble Time λειτουργούν κανονικά Φίλε μου είσαι με Beta Rom σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι απολύτως λογικό. Θα έπρεπε να το περιμένεις ότι δεν θα παίζουν όλα :-) Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ακριβώς το ίδιο έπαθα Το φόρτισα ξανά στο 100% και σε λιγότερο απο δύο μέρες έχει πάει 90%ενω παλιά έτρωγε την ημέρα 3με 4%τώρα μετά το update κάνει μεγάλη κατανάλωση ελπίζω να φταίει αυτό και να το φτιάξουν (στην αρχή νόμιζα ότι χάλασε η μπαταρία του αλλά δεν το έχω ούτε δύο μήνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Έχει κανείς link για την προηγούμενη έκδοση από Google play? Σε 5 μέρες και είμαι στο 60%... Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Έχει κανείς link για την προηγούμενη έκδοση από Google play? Σε 5 μέρες και είμαι στο 60%... Sent with my thumbs using Tapatalk 4 VIP Με ποια έκδοση και με τι ειδοποίησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Γιατί δεν κάνετε απεγκατάσταση και μετά να βάλετε την έκδοση από το Playstore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Γιατί δεν κάνετε απεγκατάσταση και μετά να βάλετε την έκδοση από το Playstore; Έχεις τσεκάρει πως στην έκδοση του play store δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Έχεις τσεκάρει πως στην έκδοση του play store δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία; ίδια με πριν μου φαίνεται η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 2.0.10 Αγγλοκινεζικη [ATTACH]65163[/ATTACH] Xiaomi Redmi note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ίδια με πριν μου φαίνεται η μπαταρία Επιβεβαιώνω, μία χαρά η μπαταρία με την έκδοση του playstore Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Επιβεβαιώνω, μία χαρά η μπαταρία με την έκδοση του playstore Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με την 2.0.10 Αγγλοκινεζικη ειχα το προβλημα ολοι του playstore εχετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts