George_Kont Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το αρχείο chipset drivers που κατέβασες δεν έχει drivers LAN μέσα !!!! Κατέβασε τους οδηγούς LAN Vista 64 BIt ;);) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riakara Δημ. December 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Αυτο μ ειπε και ο romanos αλλα δεν διορθώθηκε κατι ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την καρτα παιδια να την ψάξω ως attansic η atheros? νομιζω το τελευταίο που μπορω να κανω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 32 ή 64 bit είναι το λειτουργικό; Για δοκίμασε και αυτούς από δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Στην καρτα λεει attansic (now owned by atheros) l2 fast Ethernet 10/100base-t controller . Βρήκα για attansic η για atheros τι απο τα δυο ταιριάζει;; Αυτη την καρτα που λες δεν την γνώριζα αφου λες οτι θα μ λύσει το προβλημα θα το ψάξω ευχαριστω! Η PCI κάρτα δικτύου ειναι μια καινούργια σε περίπτωση που τελικά δεν λειτουργήσει η δική σου. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Αυτο μ ειπε και ο romanos αλλα δεν διορθώθηκε κατι ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την καρτα παιδια να την ψάξω ως attansic η atheros? νομιζω το τελευταίο που μπορω να κανω ... Και το έτρεξες ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ WINDOWS VISTA και δεν έκανε τίποτα? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riakara Δημ. December 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 τα αλλα δεν λειτουργησαν παιδια για την καρτα δικτυου! george kont με συμβατοτητα windows λειτουργησε εγω ειχα εγκαταστησει απο τα 7αρια!!! ολα φαινονται καλα τωρα συνδεθηκε ο ανταπτορας κανονικα ενεργοποιησα και τα windows χιλια ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavchrist Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Είναι από τον driver το πρόβλημα 99% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riakara Δημ. December 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ναι μετα την εγκατάσταση του κατάλληλου driver των σωστών windows ολα δούλεψαν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 τα αλλα δεν λειτουργησαν παιδια για την καρτα δικτυου! george kont με συμβατοτητα windows λειτουργησε εγω ειχα εγκαταστησει απο τα 7αρια!!! ολα φαινονται καλα τωρα συνδεθηκε ο ανταπτορας κανονικα ενεργοποιησα και τα windows χιλια ευχαριστω :D Χαίρομε που είναι όλα πλέον ΟΚ! Καλά Χριστούγεννα :):rolleyes: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riakara Δημ. December 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 επισης, καλες γιορτες!!! :D να ρωτησω και κατι τελευταιο. τους υπολοιπους drivers να τους αναβαθμισω η επειδη δεν εχω καποιο προβλημα καλυτερα οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Οτι δουλεύει δεν το πειράζουμε :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riakara Δημ. December 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Μάλιστα! Ενταξει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts