Jump to content

riakara

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About riakara

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

riakara's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εξαιρετική ιδεα παιδια καταπληκτικό δωρο!!! Καλη επιτυχία!!!
  2. επισης, καλες γιορτες!!! :D να ρωτησω και κατι τελευταιο. τους υπολοιπους drivers να τους αναβαθμισω η επειδη δεν εχω καποιο προβλημα καλυτερα οχι?
  3. Ναι μετα την εγκατάσταση του κατάλληλου driver των σωστών windows ολα δούλεψαν οκ
  4. τα αλλα δεν λειτουργησαν παιδια για την καρτα δικτυου! george kont με συμβατοτητα windows λειτουργησε εγω ειχα εγκαταστησει απο τα 7αρια!!! ολα φαινονται καλα τωρα συνδεθηκε ο ανταπτορας κανονικα ενεργοποιησα και τα windows χιλια ευχαριστω :D
  5. Αυτο μ ειπε και ο romanos αλλα δεν διορθώθηκε κατι ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την καρτα παιδια να την ψάξω ως attansic η atheros? νομιζω το τελευταίο που μπορω να κανω ...
  6. Στην καρτα λεει attansic (now owned by atheros) l2 fast Ethernet 10/100base-t controller . Βρήκα για attansic η για atheros τι απο τα δυο ταιριάζει;; Αυτη την καρτα που λες δεν την γνώριζα αφου λες οτι θα μ λύσει το προβλημα θα το ψάξω ευχαριστω!
  7. μου εβγαλε οτι εγκατασταθηκε στη γραμμη εργασιων μετα απο επανεκκινηση αλλα καπου πρεπει να ειδα οτι installer can't find atheros l2 ..on your system. κοινως δεν αλλαξε κατι παλι..
  8. αυτο ειναι κ απο δω κατεβασα το chipset http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=P5GC-MX/1333&os=17 για windows 7 64bit. μηπως να κοιταξω και την καρτα δικτυου μου?
  9. βρηκα τη μητρικη εγκατεστησα το chipset και παλι τιποτα παιδια..συνεχιζει να μην αναγνωριζει τη συσκευη αυτη
  10. Μάλιστα! Ελπίζω να μπορεσω να βρω drivers χωρίς δίκτυο . Ευχαριστω και παλι για τη βοήθεια παιδια!
  11. Μάλιστα ευχαριστω πολυ! Δηλαδή αυτο φταιει που δεν μπορω να συνδεθώ; Κ κατι τελευταίο την μητρική δεν μπορω να τη βρω κ χωρίς να τον ανοίξω; Η κανω λαθος;
  12. στη σελιδα της intel που μπηκα δε βρηκα κατι για αυτο π εχω. στην αναζητηση το εβαλα ακριβως οπως το ειδα κ το εγραψα και πανω ετσι δεν επρεπε να το ψαξω??. και επειδη δυστυχως δε το κοβω να μπορω να το λυσω το θεμα μου, λετε αν γυρισω σε xp να μην εχω θεμα? κ απλα το προβλημα να δημιουργηθηκες εξαιτιας των windows 7?
×
×
  • Create New...