killing_you2 Δημοσιεύτηκε November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 1, 2004 Θα ήθελα τη βοηθεια σας, θέλω να βάλω dsl αλλα δεν ξέρω ποιο να βάλω; ΟΤΕ; Telepassport; vivodi; Forthnet; με ενδιαφέρει κυρίος να είναι φτηνό (φοιτητής είμαι.... ;) ) και να μην έχω προβλήματα πάνω απ'ολα! θα ήθελα κάποιος που ξέρει να μου πει τι συμφερει να βάλω; αξίζουν το Cone-X του ΟΤΕ ή το adsl in a box της forthnet (εννοώ θα μου ερχεται ποιό φθηνά με αυτά τα πακέτα; μένω πολύ κοντα στο κεντρο (Αθήνα!!) οπότε πρόβλημα με τη γραμμή δεν θα υπαρχει σιγουρα! πάνω απ'όλα θέλω να μου πείτε τιμές για κάθε εταιρία ξεχωριστα και προσωπικές εμπειρίες και προβλήματα απο κάθε εταιρία. ενδιαφέρομαι για 384 (και αν μιλάμε και για καλή τιμή και για 512!) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αυτό που σε συμφέρει περισσότερο από όλα είναι η Vivodi, ειδικά μέσα στο Νοέμβρη που δίνει το μόντεμ δωρεάν, άσε που -αν θες- μπορείς να βάλεις μόνο γραμμή Vivodi χωρίς ΟΤΕ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Wirelessly posted (Nokia6260/2.0 (3.0436.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Poia katastimata exoun vivodi gia na mathw plirofories; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Για πληροφορίες το καλύτερο μέρος είναι το myphone. ;) Δες το faq που έχω φτιάξει. Για να κάνεις τη σύνδεση ή στέλνεις την αίτηση με courier ή μπορείς να πας σε κάποιο Πλαίσιο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 apo taxitita pia simferei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Την http://www.first.gr την έχει δοκιμάσει κανένας; Δίνει εξαμηνιαία σύνδεση 384/128 με 270 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), και στο ποσό αυτό περιλαμβάνει τα πάντα (ΟΤΕ, σύνδεση, εξοπλισμός, ενεργοποίηση). Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Darkorigin ( 3 Νοέ. 2004 , 11:23) apo taxitita pia simferei??? Από ταχύτητα; Κανείς δεν ξέρει, είναι τι θα σου τύχει. Από λεφτά η vivodi αν σε καλύπτει με δικό της δίκτυο (έχει πολύ καλές ταχύητες και είναι η φθηνότερη), αλλιώς Forthnet. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 telepassport??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 2 Νοέ. 2004 , 01:27) Αυτό που σε συμφέρει περισσότερο από όλα είναι η Vivodi, ειδικά μέσα στο Νοέμβρη που δίνει το μόντεμ δωρεάν, άσε που -αν θες- μπορείς να βάλεις μόνο γραμμή Vivodi χωρίς ΟΤΕ. πήρα ένα φυλάδιο απο το πλαίσιο και για την vivodi ελεγε πως η προσφορα για το δωρεάν modem ισχύει μέχρι 30-10-2004!! αυτή που λες εσύ είναι αλλη;; οταν λες οτι η vivodi δίνει δικιά της γραμμη που μπορώ να απευθυνθώ για γραμμη, γιατι στο σπίτι που μένω δεν εχω γραμμή ΟΤΕ και αμα ήταν να βάλω να βάλω vivodi μια και καλή!! στο πλαίσιο πουλάνε μόνο συνδεσεις dsl. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yandr ( 3 Νοέ. 2004 , 11:48) Την http://www.first.gr την έχει δοκιμάσει κανένας; Δίνει εξαμηνιαία σύνδεση 384/128 με 270 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), και στο ποσό αυτό περιλαμβάνει τα πάντα (ΟΤΕ, σύνδεση, εξοπλισμός, ενεργοποίηση). H μαμα της την ξερει αυτη την εταιρια? :p Πως ξεφυτρωνουν ολες ετσι? :p Τελοσπαντων.Το θεμα ειναι οτι οσο να 'ναι δεν μπορεις να εμπιστευτεις την γραμμη σου σε αγνωστους.Τουλαχιστον κατ'εμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 4 Νοέ. 2004 , 21:46) πήρα ένα φυλάδιο απο το πλαίσιο και για την vivodi ελεγε πως η προσφορα για το δωρεάν modem ισχύει μέχρι 30-10-2004!! αυτή που λες εσύ είναι αλλη; Αν κοιτάξεις στο myNews θα δεις ότι η προσφορά συνεχίζεται μέχρι 31/11. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 3 Νοέ. 2004 , 20:11) Από ταχύτητα; Κανείς δεν ξέρει, είναι τι θα σου τύχει. Από λεφτά η vivodi αν σε καλύπτει με δικό της δίκτυο (έχει πολύ καλές ταχύητες και είναι η φθηνότερη), αλλιώς Forthnet. Πάντως απ'ότι ξέρω η vivodi δεν είναι η καλλύτερη άμα θέλεις να παίζεις online games.Έχει μεγάλα pings. Οπότε άμα θέλεις online games σκέψου και αυτό Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 gia online games pia simferei ??? poso megalo ping enois??? pano apo 100?? giro sta 180 exo me isdn 64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SatLord Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Apo mia anaskopisi se oles tis eteries ego mallon to vlepo gia Ote grammi kai otenet DSL 384/128. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Darkorigin ( 5 Νοέ. 2004 , 02:11) gia online games pia simferei ??? poso megalo ping enois??? pano apo 100?? giro sta 180 exo me isdn 64 Δεν ξέρω γιατί εγώ έχω forthnet. Κάποιος με vivodi (ο lewton νομίζω έχει) θα σου πει σίγουρα... :o Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 5 Νοέ. 2004 , 15:32) Δεν ξέρω γιατί εγώ έχω forthnet. Κάποιος με vivodi (ο lewton νομίζω έχει) θα σου πει σίγουρα... :o e i forthnet ti lei kali?? timi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Η Vivodi παίζει κατά μέσο όρο γύρω στο 90-130. Εξαρτάται πάντα από τον server όπου παίζεις και από το πόσο τυχερός είσαι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 mia anakaifalaiosi an balo ondsl ote exoume: 27 euro to dimino pagio isdn ara 14 euro to mina isdn pagio + 20 ayro dsl pagio + 30 sindromi gia na mpo internet + fpa= 14+20+30+18%=75 euro to mina!! h kano ala8os?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Καλά τα λες. Δεν ξέρω κατά πόσο σε ικανοποιούν αλλά είναι ολόσωστα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Wow! Και εγώ γιατί πληρώνω το 3μηνο 90€ στην forthnet? :p :stupid: Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Eσύ δεν βάζεις το πάγιο της ISDN/PSTN και το πάγιο της dsl γραμμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Ναι δεν το βάζω. Έβαλα μόνο της 4net. Αλλά αν κατάλαβα καλά ο Darkorigin λέει ότι θα πληρώνει 75 σύνολο. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 75 συνολο το μήνα μαζί με όλα τα πάγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 6 Νοέ. 2004 , 20:54) Ναι δεν το βάζω. Έβαλα μόνο της 4net. Αλλά αν κατάλαβα καλά ο Darkorigin λέει ότι θα πληρώνει 75 σύνολο. RE MASTORA ME OLA TA PAGIA POSO DINEIS??? TI 3 MINO KAI MALKIES TELIKES TIMES.. OTAN PAS PAS TRAPEZA POSA DINEIS?? SINOLO PES OXI MONO 4RTHNET ME PAGIA OTE DSL SINDROMES OLA MAZI. AMA EINI MONO SINDROMI XERO POILI I OTE EINAI 30 TO MINA ARA 90 3MINO OPS KAI 4THNET!!! GIA 384/128 SINOLO NA LETE AYTO METRAEI TO SINOLO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Λοιπόν πληρώνω το πάγιο της isdn 24€ νομίζω το δίμηνο. Το πάγιο της dsl κοντά στα 45€ το δίμηνο Το πάγιο στην 4net 90€ κάθε τρίμηνο Για 384. Δεν νομίζω/ξέρω αν θα πληρώνο κάτι άλλο γιατί έχω dsl μόνο 1 μήνα Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts