geo29 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 την έχουν πάρει όλοι την 6.4.1? εμενα εχει μεινη στην 6.3.3.....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Και εμένα ρε παιδιά δεν βγάζει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Κάτω κάτω στη σελίδα του tapatalk στο Play store λέει πρόγραμμα beta. Κάνετε εγγραφή και σε 5 λεπτά θα πάρετε την 6.4.1 Το έχουν αρκετές εφαρμογές. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Κι ομως εγω δεν ειμαι beta.Κανονικα μου ηρθε η αναβαθμιση. Και για του λογου το αληθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Κάτω κάτω στη σελίδα του tapatalk στο Play store λέει πρόγραμμα beta. Κάνετε εγγραφή και σε 5 λεπτά θα πάρετε την 6.4.1 Το έχουν αρκετές εφαρμογές. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Δεν το ήξερα. Το έκανα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Κι ομως εγω δεν ειμαι beta.Κανονικα μου ηρθε η αναβαθμιση. Και για του λογου το αληθες Σε μερικούς δίνουν τις Beta εκδόσεις και σε μη εγγεγραμμένους χρήστες. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Τραίνο πάει η 6.4.1 πολύ γρήγορη πάει στο πρώτο μη αναγνωσμένο όλα δουλεύουν ρολόι. Λίγο το χρώμα να αλλάξουν να βάλουν μαύρο κανονικό και όχι γκρι και είμαστε κομπλέ. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom α, εδω θα τα χαλασουμε, εμενα μ αρεσει το ανοικτο χρωμα, εχει σε ασπρο-πορτοκαλι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 α, εδω θα τα χαλασουμε, εμενα μ αρεσει το ανοικτο χρωμα, εχει σε ασπρο-πορτοκαλι; :p Συμφωνώ. Έχει κανονικά και τα δύο χρώματα να διαλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Συμφωνώ. Έχει κανονικά και τα δύο χρώματα να διαλέξεις. πρέπει να είσαι ρουτ για ν αλλάξεις χρώμα κι αν όχι πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Άσπρο υπάρχει κανονικά απλά έχουν χαλάσει το dark Mode το έκαναν γκρι. Δεν αλλάζετε το χρώμα πχ σε μαύρο μπλε με ρουτ θέλει modarismeni έκδοση που βγαίνουν που και που. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 αλλη μια ερωτηση: ρυθμισεις ειδοποιησεων; αν δεν βαριεται καποιος ας ποσταρει screenshot, εχει "do not group anything"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 αλλη μια ερωτηση: ρυθμισεις ειδοποιησεων; αν δεν βαριεται καποιος ας ποσταρει screenshot, εχει "do not group anything"; Έχει τα πάντα Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 μμμ, μόλις το έβαλα καλό φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 χμμμ, η φωτογραφία γιατί δεν φαίνεται εδώ, ενώ φαίνεται αν την ανοίξω με browser; έχω adaway και έκανα whitelist τα *.viglink.com & *.tapatalk.com και restart και πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 χμμμ, η φωτογραφία γιατί δεν φαίνεται εδώ, ενώ φαίνεται αν την ανοίξω με browser; έχω adaway και έκανα whitelist τα *.viglink.com & *.tapatalk.com και restart και πάλι τίποτα Εγώ τι βλέπω κανονικα τη φωτογραφία και δεν έχω βάλει καθόλου redirects στο adaway δουλεύουν όλα άψογα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 το adaway δεν φταίει πάντως, το απενεργοποίησα και έκανα επανεκκίνηση και πάλι δεν φαίνεται, πφφφ, εντωμεταξύ δεν φαίνεται ούτε στην 5.7.2 που έχω στο άλλο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 το adaway δεν φταίει πάντως, το απενεργοποίησα και έκανα επανεκκίνηση και πάλι δεν φαίνεται, πφφφ, εντωμεταξύ δεν φαίνεται ούτε στην 5.7.2 που έχω στο άλλο κινητό Δεν φαίνεται καμία φωτογραφία δηλαδή στο tapatalk? Μήπως έχεις κάνει καμία ρύθμιση? Κάνε ένα clean install και τσέκαρε. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) όχι όλες, μερικές φαίνονται είδα, έριξα μια ματιά και στις ρυθμίσεις, δεν βρήκα κάτι, θα το ψάξω οκ, μετά από εκκαθάριση cache & data φάνηκε, κομπλέ Edited January 18, 2017 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 όχι όλες, μερικές φαίνονται είδα, έριξα μια ματιά και στις ρυθμίσεις, δεν βρήκα κάτι, θα το ψάξω Εγώ την έχω ανεβασμένη σε Postimage.org δεν είναι στο upload του tapatalk. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλησπερα, ειναι καποιος που να ειχε προβλημα με το τυχαια unsubscribeσε threads σε προηγουμενες εκδοσεις και να εχει αναβαθμισει στη καινουρια εκδοση να μας πει αν υπαρχει ακομα αυτο το προλημα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Άσπρο υπάρχει κανονικά απλά έχουν χαλάσει το dark Mode το έκαναν γκρι. Δεν αλλάζετε το χρώμα πχ σε μαύρο μπλε με ρουτ θέλει modarismeni έκδοση που βγαίνουν που και που. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Και που τις βρίσκουμε αυτές? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 εχεις pm ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Νεα ενημέρωση Μου φαίνετε πιο γρήγορο... g5 lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 χαχα αντε παλι μπλεξαμε με ενημερωσεις... ασε, εφαγα ενα ολοκληρο απογευμα προχθες να τον στησω, μια η φωτογραφια, μια ο ηχος, να ξανακανω προσαρμογη τα φορουμ γιατι δεν επαιζαν οπως τα ειχα σεταρει στην προηγουμενη εκδοση, να παρω τα backup απο εδω κι απο εκει, πρεπει να ειναι η εφαρμογη με τα περισσοτερα κουσουρια απο δημιουργιας της... προσωπικα στην 7 παλι θα κανω ενημερωση, εκτος αν αλλαξει κατι συνταρακτικο ως τοτε, που δεν το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Με την τελευταία αναβάθμιση έχει βελτιωθεί πολυ σε ταχύτητα η εφαρμογή. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts