Da_rudakos Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 εγω που δε το ειχα πληρωσει, γιατι με εχει vip? Εγω με t σε βλέπω..https://www.dropbox.com/s/vr5c5p9gpnm2jzo/Capture%2B_2015-11-22-21-14-33.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 θα επαιρνα ορκο οτι με εβλεπα vip.... τωρα με βλεπω με t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 θα επαιρνα ορκο οτι με εβλεπα vip.... τωρα με βλεπω με t Με t είσαι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Το t είναι επειδή γράφεις από tapatalk. Το v επειδή γράφεις από την ιστοσελίδα (v bulletin). Δείτε και post 805 και κάτω. Edited November 22, 2015 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εγώ πάντως εάν πάω στο προφίλ μου στο Ταπαταλκ, δίπλα από το όνομα μου έχει ένα μπλε ν. Και είμαι και VIP. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το t είναι επειδή γράφεις από tapatalk. Το v επειδή γράφεις από την ιστοσελίδα (v bulletin). Δείτε και post 805 και κάτω. Το v είναι επειδή είσαι vip. Εγώ από tapatalk γράφω τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Το t είναι επειδή γράφεις από tapatalk. Το v επειδή γράφεις από την ιστοσελίδα (v bulletin). Δείτε και post 805 και κάτω. Τωρα σου απανταω απο το pc. για να δω τι συμβολο θα βάλει? Edit: Παλι το "ν" εβγαλε. οποτε είτε απο tapatαlk ειτε απο σελιδα του pc γραψω, μου βγαζει παντα το "ν" Edited November 23, 2015 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) To "v" σημαίνει VIP. Το εμφανίζει και σε άλλα forums, που δεν τρέχουν Vbulletin, όπως για παράδειγμα το thelab.gr, που τρέχει ip.board Αν πας δε στο tab "άνθρωποι" θα δεις ότι όλοι οι top users χρησιμοποιούν tapatalk, αρκετοί είναι VIP, και από τους υπόλοιπους, άλλοι έχουν "V", άλλοι "t" και άλλοι τίποτε (οι χρήστες από browser) Edited November 23, 2015 by kted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μου έρχεται συνέχεια ένα mail από το tapatalk που λέει You're popular on*myphone.gr! Your profile is piquing the interest of myphone.gr*members on Tapatalk!Remember--keeping your profile up-to-date and posting frequently will encourage more views. Τι είναι αυτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Όταν βλέπουν το προφίλ σου 2-3 άτομα στο στέλνει αυτό. Δεν είναι κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 ε κοριτσι ειναι, λογικο, μηπως εχεις και καμια ωραια φωτο; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) ε κοριτσι ειναι, λογικο, μηπως εχεις και καμια ωραια φωτο; :D Αν είχα καμία ωραία φωτο δεν θα με παραξένευε ! Αλλά όχι.... ! Εντάξει, νόμιζα ότι είναι κάτι σαν σπαμ. Edited December 2, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Εάν βάλεις θα το βλέπεις συχνότερα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μη σωσω και δω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 ε κοριτσι ειναι, λογικο, μηπως εχεις και καμια ωραια φωτο; :D Αν είχα καμία ωραία φωτο δεν θα με παραξένευε ! Αλλά όχι.... ! Εντάξει, νόμιζα ότι είναι κάτι σαν σπαμ. Εάν βάλεις θα το βλέπεις συχνότερα Μη σωσω και δω!!! Χαχαχα ένα μίνι ρεσιτάλ το δώσατε! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Χαχαχα ένα μίνι ρεσιτάλ το δώσατε! Κυλάει η συζήτηση! Έχει μια σοβαρότητα κ ένα νόημα!! Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Όταν τα είδα μαζεμένα τα μηνύματα από το Sofos_5 νόμιζα ότι σας έκαναν παρατήρηση! Χαχα! Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 ε οχι και παρατηρηση για λιγο χιουμορακι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καθε φορα που ανοιγω το tapatalk εβγαζε ενα παραθυρο να επιλεξω το gmail για να συνεχισω. Παταγα ακυρο κ εφευγε. Πριν απο λιγο πατησα συνεχεια κ επελεξα το gmail μου μηπως κ φυγει αυτη η ειδοποιηση. Τωρα βγαζει αυτο εδω συνεχεια. Υπαρχει τροπος να σταματησει να μου το βγαζει? Ειναι πολυ σπαστικο. https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/05/c2344044ff64883e6b578ae90687530d.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 ρε παιδιά γιατί σε κάποια φορουμ όταν μπαίνω μέσω tapatalk δεν θυμάται ότι ήμουν στο tab πχ participated αλλά με πάει στο πρώτο tab τάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ξέρει κανείς γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση όταν πάω στο participated μου βγάζει και τα θέματα που έχω διαβάσει; Ακόμα και μετά από ανανέωση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Κάποιο bug θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Μια βοήθεια θέλω. Απο σήμερα το tapatalk μου βγάζει μια νεα καρτέλα (interest) την οποία αποεπιλέγω αλλά μετα ξαναεμφανίζεται. Εχει κανείς ιδέα πως μπορω να τη διαγράψω εντελώς; [ATTACH]64596[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Μια βοήθεια θέλω. Απο σήμερα το tapatalk μου βγάζει μια νεα καρτέλα (interest) την οποία αποεπιλέγω αλλά μετα ξαναεμφανίζεται. Εχει κανείς ιδέα πως μπορω να τη διαγράψω εντελώς; [ATTACH]64596[/ATTACH] Ξετικάρεις το αστεράκι από κάτω του και το αποχαιρετάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ξετικάρεις το αστεράκι από κάτω του και το αποχαιρετάς. Καλημέρα. Το έκανα αλλά μου το ξαναέβγαλε. Θα το ξερικάρω πάλι κ θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts