king2009 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Ok @King ,εκει μεσα που αναφερεις υπαρχουν ,σ ευχαριστω πολυ, πολυ καλη εκδοση φαινεται ,φυσικα θα δειξει ο χρονος :)Αρκετά βελτιωμένη σίγουρα. Λείπουν 2 3 μικρά πράγματα αλλά ζω και χωρίς αυτά. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στην τελευταία εμφανίζονται ακόμα φωτο ανάμεσα στα ποστ; μην την δοκιμάζω τζάμπα δηλαδή Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΌχι όλα καλά δουλεύουν μόνο καρτέλες δεν έχει να επιλέξεις και στα participated δεν μπορείς να δεις αυτά που έχεις δει. Υπάρχει το subscribe tab για αυτό. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Αρκετά βελτιωμένη σίγουρα. Λείπουν 2 3 μικρά πράγματα αλλά ζω και χωρίς αυτά. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι όλα καλά δουλεύουν μόνο καρτέλες δεν έχει να επιλέξεις και στα participated δεν μπορείς να δεις αυτά που έχεις δει. Υπάρχει το subscribe tab για αυτό. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom 7.1.6 βλέπω στο μάρκετ αυτήν λέτε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 7.1.6 βλέπω στο μάρκετ αυτήν λέτε; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΝαι αλλά σε vip έκδοση χωρίς διαφημίσεις. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Ναι αλλά σε vip έκδοση χωρίς διαφημίσεις. Send From Note 3 With Note 8 Port Romvip είναι το διαμαντάκι δίπλα από το όνομα μας; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 vip είναι το διαμαντάκι δίπλα από το όνομα μας; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΝαι Send From Note 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Καλή δείχνει μέχρι στιγμής.Περιμένουμε την επόμενη που κάτι θα χαλάει!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 πώς την δουλεύετε χωρίς καρτέλες? απορώ Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Τι εννοείτε καρτέλες; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 πώς την δουλεύετε χωρίς καρτέλες? απορώ Sent from my LG-H960 using TapatalkΠοιες είναι οι καρτέλες; Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 http://www.sgreefclub.com/forum/topic/140546-tapatalk-unread-section-tab-went-missing/ Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Εντάξει είναι λίγο παίδεμα να κάνεις swype αριστερά δεξιά από αχρείαστα tabs αλλά δεν είναι κ το τέλος του κόσμου. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 σωστά,ανοίγεις και κλείνεις οποία δεν θέλεις Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 δεν είναι μόνο αυτό,ανοίγεις και κλείνεις οποία δεν θέλεις Sent from my LG-H960 using TapatalkΠώς γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 suforums>customize αλλά θέλει έκδοση που να το υποστηρίζει,όπως η 5.7.2 Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Έχω τη καινούρια την pro 7.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Χρόνια πολλά παιδιά στα αδιάβαστα πάλι τα δείχνει όλα;στις παλαιότερες έδειχνε μόνο αυτά που δεν είχες διαβάσει Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Στο χρονοδιάγραμμα τα δείχνει όλα στα μη αναγνωσμένα βγάζει αυτά που διαβάσαμε. Με βολεψε αρκετά πάντως ενώ ήμουν αρκετά πιστός στην 5.7.2 τόσο καιρό. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Και γω από 5.7.2 πήγα στην τελευταία και προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ναι μου λείπουν οι καρτέλες αλλά η ταχύτητα της σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις είναι πολύ ανώτερη. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 ναι αλλά άμα είναι να κάνεις swipe για να βρεις την καρτέλα που θέλεις....τουλάχιστον να μπορούσες να τις έβαζες κατά σειρά προτίμησης Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Στο χρονοδιάγραμμα τα δείχνει όλα στα μη αναγνωσμένα βγάζει αυτά που διαβάσαμε. Με βολεψε αρκετά πάντως ενώ ήμουν αρκετά πιστός στην 5.7.2 τόσο καιρό. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom Αυτά που δεν έχουμε διαβάσει από αυτά που παρακολουθούμε που τα βγάζει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 http://www.sgreefclub.com/forum/topic/140546-tapatalk-unread-section-tab-went-missing/ Sent from my LG-H960 using TapatalkΔεν έχω τέτοια επιλογή να αλλάξω την σειρά Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Στο 50 50 είναι αν θα μείνει η νέα. Είναι πιο σπιρτατη όντως και πιο smooth αλλα ισχύει αυτό που λέει ο Βαγγέλης και οι καρτέλες μου λείπουν. Θα δωσω 1 2 μέρες και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Παίζει μεγάλο ρόλο πως διαβάζεις ένα φόρουμ. Κάποια φόρουμ πχ τα διαβάζω μόνο από τα νέα μηνύματα και κάποια άλλα μόνο από τα subscribed. Το καλό είναι πως σε κάθε φόρουμ ανοίγει στην καρτέλα που το είχες κλείσει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Αυτά που δεν έχουμε διαβάσει από αυτά που παρακολουθούμε που τα βγάζει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌλα τα βγαζει παιδιά. Όλα. Και βολεύει και η ανανέωση από κάτω προς τα πάνω. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ οι καρτέλες που έχει. Δεν λείπει τίποτα Send From Note 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 οκ, το καταφερα το sign απ το laptop, με βαση αυτο τον οδηγο: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822388 ξηλωσα το tapa, εγκατεστησα το δικο μου και.. κομπλε :) στο δευτερο κινητο αυτο, στο αλλο εβαλα την 7.1, οσο για τις καρτελες, καλα που τις θυμαται που ειπατε, περασα απ ολα τα φορουμς που παρακολουθω και εβαλα το subscribed, πηρα και backup και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts