konnak Δημοσιεύτηκε September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 24, 2003 Ρε παιδιά ξέρουμε κανένα τρόπο να "δούμε" τις Unicode ελληνικές γραμματοσειρές (που χρησιμοποιούνται στο Office π.χ.) σε Photoshop-Premiere?Βλέπουν μόνο την Arial Narrow Unicode και μία άλλη. Αλλιώς μήπως ξέρουμε κανά site για download ελληνικών γραμματοσειρών?Και είχα το CD με κάτι MAgenta kai Unibrain και το χασα... Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Έχω μερικές γραμματοσειρές που μου δουλεύουν μια χάρα στο Photoshop 5 αλλά δεν βάζουν τόνους στο Photoshop 6. Το Premiere το είχα δουλέψει αλλά δεν είχα δοκιμάσει τα Ελληνικά. Αν νομίζεις ότι σου κάνουν δώσε μου το mail σου και αύριο τις έχεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts