Jump to content

SONY VAIO Pocket Digital Music Player

blackup
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά χαρά παιδιά !

Μου προξένησε το ενδιαφέρον το SONY VAIO Pocket™ Digital Music Player που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Μπορείτε να το δείτε εδώ --> http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=hSjQz49W0VHQ1c4qYZXaxMBHKizIK095ec8=?ProductSKU=VGFAP1L&INT=ILC-ssPD_VGFAP1L .

Το έχει δοκιμάσει κανείς ; Φαίνεται να κάνει πολλά πράγματα.

Το βρήκα εδώ σε ελληνικό κατάστημα --> http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=957&Nav_Section_Id=779&Catalog_Id=1&Product_Id=228401&Merchant_Id=1&sts_cid=3 .

Ευχαριστώ !

:happy:

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Καλό και το iPOD Photo !

Έχω όμως την εξής εμπειρία. Εδώ και 1 μήνα ψάχνω να πάρω το iPOD 20GB, αλλά έχει εξαντληθεί παντού στα ελληνικά καταστήματα (και online). Δεν ψήνομαι να αγοράσω από εξωτερικό μέσω ταχυδρομικής μεταφοράς για πολλούς λόγους. Επίσης, όσο έχω μιλήσει με την Rainbow, που είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση.

Και αναρωτιέμαι στην τελική πότε θα το φέρει και αν θα είναι διαθέσιμο.

Εκτός των άλλων τo SONY επιτρέπει και τη μεταφορά φωτογραφιών απευθείας από φωτογραφικές μηχανές Cybershot (έχω μια τέτοια) χωρίς να παρεμβληθεί υπολογιστικό σύστημα, πράγμα που σε απελευθερώνει αφού έχεις πολλά GB για αποθήκευση σε τόσο λίγο χώρο.

Γενικότερα είμαι ανοιχτός να ακούσω εμπειρίες από άλλα άτομα που πιθανόν έχουν παίξει με κάποιο από τα δύο αυτά.

;)

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

δεν είναι ένα από τα δύο, αξίζει όμως να το δείς:

iriver H-320

... και με ραδιόφωνο και εγγραφή ραδιοφώνου σε mp3,

υποστηρίζει oggvorbis,

voice recording in mp3,

line-in/out,

επαναφορτιζόμενη μπαταρία από usb,

... και ότι κάνει το sony & ipod

... και πολλά αξεσουάρ μέσα στην συσκευασία.

Καλή πρόταση κι αυτό το iRiver, αλλά δεν εμπιστεύομαι εύκολα σε τέτοια συσκευή να πάρω κάτι εκτός SONY, Apple ή Philips. Ίσως και να κάνω λάθος, αλλά έχει σημασία για μένα ο άλλος να είναι μεγάλος κατασκευαστής και με εμπειρία χρόνων.

Επίσης, το iRiver έχει 20 Gb στην ίδια τιμή, αντί για 40 GB των άλλων.

Βλέπω να καταλήγω προς το SONY αφού είναι και άμεσα διαθέσιμο. Δεν θα περίμενα 1-2 μήνες για ένα gadget. Εδώ περιμένω 1 μήνα να εμφανιστεί ιPOD 20 GB και πουθενά ακόμα !

:p

Πήρα πριν λίγο αυτό το player τελικά και τώρα το ταΐζω για να ξυπνήσει για πρώτη φορά. :p

Μόλις αποκτήσω μια πρώτη εντύπωση θα επανέρθω.

;)

pragmati!Polu kalo gadgetaki!K egw sto plaisio to eida k mou arese para polu!nomizw oti xtupaei sta isia to ipod!to enxrwmo to eida sto Dubai tis proalles s ena magazi se fash epidhksh k einai tromero!To Sony nomizw kanei ta idia pragmata akribws!Me liga logia XTUPATO!!!

To thelw k egw!!!!

-blackup.....anoikseto!!1Pes mas ti kanei!pws einai!pws paizei pws akougetai!!me tis fotos pws ta bgazei pera?!!!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Γειά και πάλι ! :)

Ύστερα από το παιχνίδι μιας ημέρας με το συγκεκριμένο player θα καταθέσω τις εντυπώσεις μου.

Απίστευτη ποιότητα ήχου, πολλές επιλογές αφού παίζει όλα τα φορμάτ και καλή ποιότητα ακουστικών. Επίσης, με τη χρήση του σχετικού software, το SonicStage, κατά την μεταφορά από εκεί μέσα κωδικοποιείται το κομμάτι με κάποιο φορμάτ από τα ATRAC, το οποίο έχεις ορίσει από πριν. Και γλιτώνεις πολύ χώρο με αυτή τη λειτουργία.

Επίσης, μπορείς γενικά να μεταφέρεις αρχεία σαν σε εξωτερικό σκληρό.

Πολύ καλή επίσης η ποιότητα απεικόνισης της οθόνης, ειδικά κατά την προβολή φωτογραφιών που μπορείς να περάσεις μέσα του.

Αυτό όμως που πραγματικά με εντυπωσίασε είναι το νέο σύστημα πλοήγησης μέσω ευαίσθητων αισθητήρων που έχει στο δεξί μέρος του, στην μπροστινή πλευρά του !!! Πραγματικά πολύ εύχρηστο !!!

Πολύ χρήσιμη είναι και η βάση που έχει η οποία πέρα από βάση φόρτισης είναι και βάση επικοινωνιακή καθώς εκεί πάνω φέρει όλες τις θύρες επικοινωνίας.

Επίσης, έκανα και την εξής δοκιμή ! Συνέδεσα μια Sony Cybershot (παλιότερο μοντέλο, 2+ χρόνων, P51) απευθείας και αν και η βάση ήταν εκτός ρεύματος, μετέφερα εκεί όλο το υλικό από την ψηφιακή, φωτογραφίες και βίντεο, χωρίς να παρεμβληθεί ο υπολογιστής !!!

Μόνο και μόνο για το τελευταίο πιστεύω αξίζει έναντι του iPOD ή οποιασδήποτε άλλης τέτοιας συσκευής !!!

• 1 month later...

Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί καμία θήκη για το συγκεκριμένο player της SONY ;

Ευχαριστώ!

:)

Ποιος κάθεται ρε παίδες να μετατρέπει τα mp3/ogg (ή οτιδήποτε) σε ATRAC3 για να τα βάλει στον player; :confused:
all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X

Επειδή έχω πάρει το player αυτό, να πω ότι τα μετατρέπει μόνο του το πρόγραμμα μεταφοράς, πολύ γρήγορα κιόλας.

Το πιο σημαντικό όμως, εντός ημερών η SONY κυκλοφορεί firmware update για το player αυτό, δίνοντάς του 35 νέα χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων την απευθείας αναπαραγωγή mp3 κομματιών.

• 3 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blackup (14 Δεκ. 2004 , 13:31)

Επειδή έχω πάρει το player αυτό, να πω ότι τα μετατρέπει μόνο του το πρόγραμμα μεταφοράς, πολύ γρήγορα κιόλας.

Το πιο σημαντικό όμως, εντός ημερών η SONY κυκλοφορεί firmware update για το player αυτό, δίνοντάς του 35 νέα χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων την απευθείας αναπαραγωγή mp3 κομματιών.

to pira kai ego !poli kalo ontos...alla den exo brei pos ginete na metafereis kateythian apo tin psifiaki se ayto...kai kati allo..skin pou tha broume?? :cool:

• 3 weeks later...

Συνδέεις απλά τη ψηφιακή (πρέπει να είναι μοντέλο Cybershot) πάνω στη βάση του pocket και το ανοίγεις, όπως ανοίγεις και τη ψηφιακή.

Και μέσω του pocket, "τραβάς" όλες τις photos από τη ψηφιακή. Αναγνωρίζει ότι συνέδεσες ψηφιακή πάνω του και σου εμφανίζει σχετικό μενού με τις απαραίτητες λειτουργίες.

;)

• 2 weeks later...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ VAIO POCKET ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΑΙ. ΟΧΙ ONLINE ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Καλησπερα παιδιά είμαι κι εγώ κάτοχος ενός mp3player της sony αλλά οχι του viao και θέλω να κάνω τα τραγούδια μου σε forma ATRAC μπορείται να με βοηθήσετε λίγο στο πως θα το κάνω?

• 3 weeks later...

kalhmera se olous

poly kales thikes tha breite sto online store ths sony http://www.sonystyle-europe.com dialegetai thn ellada kai kanetai thn agora.

Mod edit...

Για αγγελίες υπάρχει το Buy & Sell...