MiKe-Dee Δημοσιεύτηκε October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2004 Αυτή τη στιγμή είμαι στον Ελ. Βενιζέλο και περιμένω την πτήση μου για Καβάλα.Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Ο.Τ.Ε. απο την μια και ένα μεγάλο αίσχος απο την άλλη. Δεν ήξερα για το Wlan σύστημα που έχει εγκαταστήσει στο αεροδρόμιο μέχρι που άνοιξα τον φορητό μου άνοιξα το WLan και βρήκα τον ΟΤΕ. Απο περιέργια πάτησα να δω τι θα μου βγάλει και με ενημέρωσε για σύνδεση στο ίντερνετ... γι'αυτό τον λόγο συγχαίρω τον ΟΤΕ. Πολύ καλή πείπτωση για κάποιους που βαριούντε την αναμονή στο αεροδρόμιο. Απο την άλλη όμως όχι και 4 ευρω + φπα ρε παιδιά... εμένα πολλά μου φαίνονται! Τώρα τα πλήρωσα γιατί η ώρα μου περνάει απελπιστικά αργα... οι υπολογιστές όμως εδώ στο αεροδρόμιο ειναι για κλωτσιές. Σε περιορίζουν στα 10 λεπτα και έχουν υπερβολικά λίγες λειτουργίες!Τι γνώμη έχετε για όλη αυτή την διευκόλυνση του ΑΙΑ και του ΟΤΕ?... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexis_geo Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 FILE MOU KALHMERA EPEIDH EIMAI IPTAMENOS (LH) KAI KATEBAINO TAKTIKA STO EL.BENIZELOS THELO NA SE ENHMEROSO OTI SE OLA TA APT AKOLOUTHOUN TA IDOIA ME TON AIA STH FRA JFK SIN SYD YYZ LHR CDG NRT STA 10 LEPTA EINAI BEST REGARDS ALEXIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 xtes hmoun ekei k to eida k egw!etsi akribws einai! Oso gia thn timh tou ote,KAKOS 4 eurw! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 giati kakos 4 euro ? piga se nisi tou aigaiou kai to internet caffe eixe 5euro/wra me sindesi isdn gia 4pc sto lan i taxytita einai megaluteri {i kanw la8os?} to idio kai i eykolia akomi de kai stin a8ina gyrw sta 3euro tin wra den exoun ta internet cafe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Yparxoun kai alla Net cafe pouy xrewnoun 1.80 euro tin MISI wra... Allwste sto aerodromio ola einai akriba....... Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Το wlan υπήρχε στο αεροδρόμιο μήνες τώρα, ίσως και χρόνια και μάλιστα ήταν δωρεάν. Αφού το ανέλαβε η otenet και άρχισε τη χρέωση, απλά ερήμωσε λίγο ;) Το θέμα μεταφέρεται στα ασύρματα δίκτυα γιατί έχει να κάνει με ασύρματη πρόσβαση στο internet. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο ειδικά για κάποιον που περιμένει πολλές ώρες. Χαλάλι τα λεφτά εγώ θα έδινα και 20 ευρώ και 30 μη σας πω, περίμενα πόσες ώρες και η ώρα πέρασε ευχάριστα με... ίντερνετ!Το σίγουρο είναι οτι λυπήθηκα τους χρήστες που κάθονταν στους υπολογιστές του αεροδρομίου, είναι άθλιοι! Και 11 MBps δεν είναι λίγα για σύνδεση... βάλε και την ταχύτητα που θα έχει,΄άραγε τι ταχύτητα έχει ξέρει κανείς; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 4 ευρώ για πόση ώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 kai posi einai peripou i pragmatiki taxitita? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Η Οτενετ πουλάει κάρτες προπληρωμένου χρόνου με 10 ευρώ για 3 ώρες. Η ταχύτητα παλαιότερα που είχαμε ρωτήσει (και το είχαμε τσεκάρει) ήταν 1mbit διαθέσιμο σε όλα τα ΑΡς που είχαν. (παρότι η γραμμή που είχαν ήταν 2mbit, κράταγαν το 1 για κάπου αλλού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Η Οτενετ πουλάει κάρτες προπληρωμένου χρόνου με 10 ευρώ για 3 ώρες. Η ταχύτητα παλαιότερα που είχαμε ρωτήσει (και το είχαμε τσεκάρει) ήταν 1mbit διαθέσιμο σε όλα τα ΑΡς που είχαν. (παρότι η γραμμή που είχαν ήταν 2mbit, κράταγαν το 1 για κάπου αλλού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 se aerodromia opos milanou,brukselles k amsterdam einai 10 euro oi 2 ores...tsekarismeno... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Re Pedia apo pou mporw na promithefto karta gia to wifi tou aerodromiou??? Efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
power_ran Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Προφανώς από κιόσκια, και το κατάστημα με τις εφημερίδες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Sto aerodromio Linate tou Milanou exei wi-fi sxedon pantoy, plironeis me credit card sto site tou aerodromiou, 6,5€ i ora omos!!! Vevaia exei kai imerisia "syndromi" poy symferei poly perissotero alla poios kathetai oli mera? Gia mia-dyo ores to thes to poly. Sto Venizelos agorazeis xrono mono apo kioskia me karta i mporeis kai me credit card? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts