Jump to content

HD ή FHD

Dr_Stein
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι την αγορά ενός κινητού από Κίνα και έχω πελαγώσει με τις τόσες πολλές επιλογές.

Έχω καταλήξει ότι θέλω 5 ίντσες, 2 GB RAM μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο. Μην έχει μικροπροβληματάκια όπως υπερθέρμανση, software bugs, ή όπως το Lenovo P770 που έχω τώρα και συχνά δεν "ακούει" το πάτημα του πλήκτρου power.

Το χαρακτηριστικό στο οποίο δεν έχω καταλήξει είναι η ανάλυση της οθόνης. Έχει πρακτικό πλεονέκτημα το 1080p; Είναι μεγάλο προσόν στο browsing; Ή μήπως δεν αξίζει και είναι τσάμπα κατανάλωση ενέργειας και περιττή χρήση του επεξεργαστή;

Επίσης αν θέλετε μαζί με τις απαντήσεις σας προτείνετε και κάνα μοντελάκι που να πληρεί τις προϋποθέσεις και να κοστίζει κάτω από 180€.

Ευχαριστώ

Φίλε μου το Xiaomi Mi2s που έχω, έχει ανάλυση 1280*720 και η εικονα του είναι απλά κρυστάλλινη. Δεν νομίζω ότι αξίζει σε τέτοιες διαστάσεις να επιζητάς την μεγαλύτερη ανάλυση. Μεγαλύτερο φορτίο για τον επεξεργαστή είναι και μεγαλύτερη κατανάλωση για την μπαταρία έχεις.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

μεχρι 5.5" το hd σε καλυπτει ανετα οποτε δεν υπαρχει σημαντικος λογος να μειωνεις την αυτονομια με fhd.

δες a806 €135 to2c.com

επισης εχε υποψη το p3000s αλλα αναμενε reviews

Edited by telefoneri

Διαφωνώ με όλους τους από πάνω μου :-P..

Έχει διαφορά παιδιά το Full hd.. Να μου πείτε για το QHD να πω Εντάξει αλλά από 5 ίντσες και πάνω είναι καλό να έχει Full hd

Δεν εχει καμια διαφορα. Εκτος και αν εισαι ο σουπερμαν και εχεις υπερόραση. Για την ακρίβεια απο το QHD του HTC 3D στο oneplus one δεν εχω δει διαφορά....

mi2s, mi4, S4, iphone 4s, πραγματικα δεν βλεπεις διαφορά εκτος και αν κολήσεις τη μουρη σου στην οθονη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.

τελεφονερι το Α806 το έχω σταμπάρει, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του είναι καλό value for money, αλλά φοβάμαι λίγο τα μικροπροβληματάκια που έλεγα... Το Elephone δεν είναι ακόμα χειρότερο σε αξιοπιστία;

Μιας και το μικρόβιο μπήκε και με βάρεσε κατακούτελα, πήρα και τις ευλογίες σας και παρήγγειλα το Lenovo A806.