Agent M Δημοσιεύτηκε October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2004 Latin music! Ακούει κανείς; :) Πάει σε μαγαζιά που παίζει τέτοια μουσική; Χορεύει; :) Τα τελευταία χρόνια η Latin έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τους Έλληνες και κατακλύζουν τα μαγαζιά(μια βόλτα στο Fuego ή στο Palenque θα σας πείσει για του λόγου το αληθές!) αφού πρόκειται για ένα πολύ έντονα συναισθηματικό είδος μουσικής... Για ξεκινάτε να γράφετε! :D υ.γ1: Θα παρακαλέσω να μην γίνουν συγκρίσεις και να μη μειωθεί ως προς τα άλλα μουσικά είδη η Latin από καλοθελητές και γενικά να κρατηθεί σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο το thread! :rolleyes: Ευχαριστώ. υ.γ2:Ελπίζω να μην είχε ανοιχτεί παλιότερα τέτοιο thread και ανοίγω καινούργιο εγώ τσάμπα! :rolleyes: :o Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Ακούμε! Ακούμε! :D Για ένα διάστημα, πριν 5 χρόνια περίπου, άκουγα φανατικά! Είναι απίστευτα χαρούμενη μουσικούλα και σου αρέσει, δεν σου αρέσει ο χορός, σε προκαλεί να λικνιστείς! Σε μένα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει! Viva Espana! :p :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 και Viva Cuba θα πρόσθετα! :D :) Ακριβώς όπως το λες είναι! Γενικά σε προκαλεί να μπεις στους ρυθμούς της και να χορέψεις. :) Ακόμα κι αν δεν ξέρεις πως χορεύεται και να κάνεις τα δικά σου :lol: :) Τις προάλλες είχε ένα ντοκυμαντέρ με μουσικούς που παίζανε Latin στο Μέχικο. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Kai ego akouo LATIN,poli spania omos,mono otan eimai stis kales mou.Einai poli xaroumeni mousiki.Sou ftiaxnei ti diathesi.Eidika to PARIS LATINO fovero kommati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (31 Οκτ. 2004 , 22:12) Kai ego akouo LATIN,poli spania omos,mono otan eimai stis kales mou.Einai poli xaroumeni mousiki.Sou ftiaxnei ti diathesi.Eidika to PARIS LATINO fovero kommati Το Paris Latino φίλε μου δεν είναι Latin κομμάτι... :) :rolleyes: Είναι καθαρά dance hitάκι που το βάζουν στα club... Τίποτα άλλο. ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Einai LATIN.Ta dance hit kommatia den exoun toso grigoro rithmo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR ( 1 Νοέ. 2004 , 11:04) Einai LATIN.Ta dance hit kommatia den exoun toso grigoro rithmo. Καλά, ότι πεις... Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 I SHAKIRA einai latin i pop tragoudistria? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR ( 8 Νοέ. 2004 , 18:31) I SHAKIRA einai latin i pop tragoudistria? Latin Pop :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Έκανα αναζήτηση να δω αν υπάρχει σχετικό thread και χάρηκα που είδα ενδιαφέρον. Μετά είδα ότι είναι θαμμένο και με στεναχώρησε. Πως και έτσι? Τόσο λίγο ενδιαφέρον?!?!?! Πέρυσι πρωτοέμαθα τι είναι latin και προσωπικά έχω κολλήσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Latin δεύρω έξω! :lol: Γειά σου Σπύρο. :D Είναι θαμμένο γιατί με σνομπάρουν επιδεικτικά. :( :lol: :lol: Πλάκα κάνω. :p Λοιπόν αν μένεις Αθήνα το απόγευμα στον Κόσμος 93.6 βάζει πολύ ωραία τραγουδάκια από Latin και γενικότερα κυμαίνεται σε τέτοιους ρυθμούς μαζί με Jazz/Folk κτλ. :) Τώρα αν κάποιος φίλος/η έχει ακούσει και σε άλλους σταθμούς να βάζει σε σταθερή ώρα τέτοια μουσική ας μας πει. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis88 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ωραια ειναι τα λατιν..με μια κοπελα τι θα χορεψεις ετσι κ αλλιως?ειναι πολυ συναισθηματικο οντως..τα σκυλολαικα κ τα μπιτακια δν τα θεωρω χορους. ερωτηξης..αμα θελω πχ εγω να μαθω ,καλα ομως, πρεπει να παω σε σχολη χορου?ειμαι μεγαλος για να αρχισω τωρα?κομπλαρω ομως γιατι φανταζομαι το περιβαλλον εκει μεσα..θα ναι ολοι οι εξπερ κ μαλλον γεματο κοριτσια!(εν κακο..:lol: αλλα ε δε λεει ρε παιδι μου..):O Παράθεση XLVI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 αααχ! η πρώτη μου επαφή με την latin μουσική ήτανε το 1989! kaoma-lambada μετά έγινε κάπου το 2000+ με aventura-obsession. μέχρι σήμερα! που χορεύω μερικά είδη latin Like salsa,mambo etc. καλέ μάκιααααααα Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 ωραια ειναι τα λατιν..με μια κοπελα τι θα χορεψεις ετσι κ αλλιως?ειναι πολυ συναισθηματικο οντως..τα σκυλολαικα κ τα μπιτακια δν τα θεωρω χορους. ερωτηξης..αμα θελω πχ εγω να μαθω ,καλα ομως, πρεπει να παω σε σχολη χορου?ειμαι μεγαλος για να αρχισω τωρα?κομπλαρω ομως γιατι φανταζομαι το περιβαλλον εκει μεσα..θα ναι ολοι οι εξπερ κ μαλλον γεματο κοριτσια!(εν κακο..:lol: αλλα ε δε λεει ρε παιδι μου..):O Γιατί να μη πας; :rolleyes: Στα 18 θεωρείσαι μεγάλος; :confused: Για να μάθεις να χορεύεις θες να πας κι όχι για ενόργανη γυμναστική! :p Εξάλλου δε γεννήθηκαν όλοι γνωρίζοντας πως να χορεύουν Latin. :lol: ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis88 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 οκ με επεισες!δν ηθελα κ πολυ! :lol: Παράθεση XLVI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 οκ με επεισες!δν ηθελα κ πολυ! :lol: Μια χαρά ηλικία έχεις. Για αυτό το είδος δεν έχει ηλικία. Μπορείς να ξεκινήσεις και σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία και να να μάθεις να χορεύεις πραγματικά καλά(αποδεδειγμένα). Βέβαια για διαγωνιστικό κυρίως και επαγγελματικό επίπεδο τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Όσο για το πού να μάθεις, μπορείς να πας είτε σε σχολή για λάτιν ή και να κάνεις ιδιωτικά μαθήματα στο χώρο σου(ναι μπορεί να γίνει και αυτό). Αν θέλεις περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες: ΠΜ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Σήμερα είχα πάει σε σεμινάρια salsa. Ήταν πολύ καλά. Για το ραδιόφωνο το ξέρω και νομίζω είναι η μοναδική latin καθαρά εκπομπή στο ελληνικό ράδιο που την κάνει ο Βασσίλης Σταματίου. Αργά δεν είναι ποτέ. Απλά όσο νορήτερα τόσο το καλύτερο, γιατί απολαμβάνεις τον χορό από μικρή ηλικία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Κατα καιρους εχω ακουσει καποια πολυ ωραια κομματια αλλα δεν μπορω να τα βρω με τιποτα...για να δουμε μπας κ μπορεσουμε να τα μαζεψουμε...οτι ξερει κανεις ας το αναφερει:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 τρομερη μουσικη,δεν ξερω εννοειται να την χορεψω οπως κανεις αλλωστε οπως τους ιδιους της χωρας τους παντως μου αρεσει πολυ.αχ kaoma Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 kserete kamia sylogi i kanena allo sykgrotima san tous buena vista na mou proteinete?latin xoreytiki kai oxi mono mousiki,mou aresei para poly ayto to eidos.alla de kserw pou na psaksw pera apo tous buena vista. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Γεια σας παιδιά. Επειδή τώρα τελευταία έχω και εγώ κάποια τέτοια ακούσματα, ξέρεται μαγαζιά στην Αττική που να παίζουνε τέτοια μουσική (salsa, cha-cha,…)?? Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Γεια σας παιδιά. Επειδή τώρα τελευταία έχω και εγώ κάποια τέτοια ακούσματα, ξέρεται μαγαζιά στην Αττική που να παίζουνε τέτοια μουσική (salsa, cha-cha,…)?? Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι.. Ν. Σμύρνη (Fuego) Μπουρνάζι (Enzzo de Cuba) Μηχαλακοπούλου (Palenque) Ψυρρή (Cubanita) Latin House (Μαρούσι) Υπάρχουν και άλλα που κάνουν latin βραδιές. Αυτά που σου έγραψα είναι καθαρά latin μαγαζιά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts