druides Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 ypo9etw 1mbit ka8e starbucks.. kala 8a perasoume! :) times tpt? panw katw oso edw logika eh? ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 ypo9etw 1mbit ka8e starbucks.. kala 8a perasoume! :) times tpt? panw katw oso edw logika eh? ti lete? ₤3 για 2 ώρες ₤7 για την 24ώρη κάρτα http://www.logosnet.com.cy/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 :offtopic: alla dn mporw na krath8w kai dn 3erw pou na rwthsw: ton venti crml frapp poso ton plhrwnoume? :w00t: oso gia thn karta... 8a parw merikes 24wres.. :p einai 24/7 anoixta ta hotspotakia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 m opoin isp kai na ne.. panw mou enhmerw8hka oti 8a paw 5hmerh me to sxoleio sthn kypro.. hr8e kai h deyterh xara oti 8a xoun kai net ta starbucks :w00t: ti allo na zhthsei kaneis... :) pantws starbucks edw starbucks ekei dn nomizw na exei kai megalh diafora se taxythtes :) Θα πάρεις φορητό/pda στην 5ημερη μαζί ? Έχει αλλάξει πολύ η νεολαία από την εποχή μου... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 oso gia thn karta... 8a parw merikes 24wres.. :p einai 24/7 anoixta ta hotspotakia? Και βεβαια ειναι...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 yyyupiiiiii! dn prokeitai na kleisoume mati! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRT Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 sto D.C. pou ise? Rockville, MD :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 an les gia mena, dn eimai kypro.. eimai a8hna.. aplws 8a paw 5hmerh me to sxoleio kypro.. larnaka.. elpizw na xei *bucks ekei :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Θα πας 5ημερη και το μοναδικό που σε απασχολεί είναι το αν θα έχει internet? Δεν πάμε καλά... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Μετα απο ανακοίνωση που εβγαλε η Forthent, οσοι εχουν broadband connection στο σπιτι, θα εχουν free wi-fi access για ολα τα Access Points της Forthnet, including Starbucks ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tauri Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 dokimasa x8es me kwdikous ths forthnet pou exw sto spiti, sta starbucks sto volo. Douleuei kanonika, an kai sernete empaina me taxuthtes mexri 100kbps, toulaxiston einai dwrean. Παράθεση “Don’t expect something for nothing.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskan Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Αν τυχόν έχουμε ξεχάσει τους κωδικούς υπάρχει δυνατότητα με κάποιο sms ή κάπως τέλοσπάντων να μας στείλουν εκ νέου τους κωδικούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Το Starbucks στον Αγ. Σώστη είναι το πρώτο Forthnet HotSpot που συνδέεται με το δίκτυο οπτικών ινών της Forthnet, προσφέροντας στους πελάτες του broadband ασύρματη πρόσβαση έως 54 Mbps. Ανάλογα έργα σχεδιάζεται να υλοποιηθούν και σε άλλα καταστήματα Starbucks μελλοντικά. Σημειώνεται ότι σήμερα, περισσότερα από 200 Forthnet HotSpot βρίσκονται στη διάθεση των καταναλωτών, κυρίως σε επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού και διασκέδασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 παιδιά χίλια συγνώμη να ρωτήσω: Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη έχουν Starbucks Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 παιδιά χίλια συγνώμη να ρωτήσω: Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη έχουν Starbucks ...οχι φιλε μου:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Απο τα εν συντομια που διαβασα για να καταλαβω για να μπω στο ασυρματο διαδικτυο απο τα Starbucks πρεπει να εχω ηδη forthnet στο σπιτι??? :confused: Και εαν μπω δεν πληρωνω τιποτα παραπανω απο το καφέ μου έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Απο τα εν συντομια που διαβασα για να καταλαβω για να μπω στο ασυρματο διαδικτυο απο τα Starbucks πρεπει να εχω ηδη forthnet στο σπιτι??? :confused: Και εαν μπω δεν πληρωνω τιποτα παραπανω απο το καφέ μου έτσι? Εαν εχεις Forthnet σπιτι σου τοτε συνδεεσαι δωρεαν με τους κωδικους που εχεις. Εαν δεν εχεις Forthnet σπιτι σου, μπορεις να αγορασεις απο το ταμειο καρτες 2ωρες ή 24ωρες για να συνδεθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ποσο κοστιζει μια 2ωρι καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 ποσο κοστιζει μια 2ωρι καρτα? http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10011552 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Πανάκριβες οι κάρτες τους πάντως. 6€ για δύο ώρες; Σε ιντερνετ καφέ πας και είναι 2€ η ώρα... Ευτυχώς έχω σύνδεση forthnet στο σπίτι και μπήκα με τον κωδικό μου μια φορά, αλλά ντάξει no big deal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Πανάκριβες οι κάρτες τους πάντως. 6€ για δύο ώρες; Σε ιντερνετ καφέ πας και είναι 2€ η ώρα... Ευτυχώς έχω σύνδεση forthnet στο σπίτι και μπήκα με τον κωδικό μου μια φορά, αλλά ντάξει no big deal. Σε πολυ μικρο διαστημα θα ειναι διαθέσιμες οι κάρτες των 5 ευρώ για 10+10 ώρες...:D Οι καρτες των 6 ευρω πεθαναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 ....αλλά ντάξει no big deal. ε....εξαρταται.... ....για μερικους ειναι μεγαλη ευκολια :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletiadis Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ego nomizo oti dinoun mia karta gia 20 lepta dorean an eisai pelatis tous (ena kafe diladi) Παράθεση πουλάω την παλιά-μικρή μου συλλογή: nokia: 3210, 5110, 5140, 5210, 6110, 6111, 6150, 7360, 8850 ericsson: T18, A2618s, R380s sony ericsson: Z200, K700i, W300i, T650i, F500, K300i siemens: M45i, M55, S35i, A55, SL55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ego nomizo oti dinoun mia karta gia 20 lepta dorean an eisai pelatis tous (ena kafe diladi) με κάθε ρόφημα παίρνεις κάρτα 2 ωρών εφόσον πληρώνεις με starbuckscard (προπληρωμένη κάρτα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 με κάθε ρόφημα παίρνεις κάρτα 2 ωρών εφόσον πληρώνεις με starbuckscard (προπληρωμένη κάρτα) Μια μικρή διόρθωση!:) Με κάθε "ΑΓΟΡΑ" παίρνεις μια κάρτα 2 ωρών εφόσον πληρώνεις με starbucks card. Δεν χρειάζεται να είναι ρόφημα!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts