XtR Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Μόλις έκανα την νεώτερη αναβάθμιση λογισμικού που κυκλοφόρησε απο το site της Sony Ericsson. Έτσι απο το firmware R1J002 που είχα με την προηγούμενη αναβάθμιση, τώρα πήγα στο R1S025 :D Είδες καμμιά διαφορά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Δεν το έψαξα πολύ ακόμα, αλλά η πρώτη ουσιαστική διαφορά που παρατήρησα, είναι οτι πλέον ο ήχος της κάμερας είναι πολύ πιο χαμηλός. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Λοιπον για μεταφορα αρχειων μεσω B.T. η διαδικασια ειναι σχετικα απλη... Πας στο αρχειο που θελεις (ειτε ειναι note ειτε φωτο κλπ) και επιλεγεις Send---Via Bluetooth. H διαδικασια που περιγραφεις ειναι για να κανεις pair μια συσκευη! Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να ξερει και η αλλη πλευρα το κωδικο που βαζεις για να γινει ‘αξιοπιστη‘ η συσκευη! Ελπιζω να μην σε μπερδεψα... :) Thank's Φιλε...!!!! Καταλαβα!!! Μ*λακια δικα μου!!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver7 Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 :D superbilly eixes dikio.s'eyxaristw poly :!: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Παιδια αν μπορει καποιος ας επισυναψει το theme που περιειχε αρχικα η M.S. και εκανε το menu μαυρο!!(Δεν θυμαμαι την ονομασια του) Thanx!!! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Γεια Χαρα!!! Πως Μπορω ρε παιδια και εγω να κανω αναβαθμιση το κινητο μου...απο τον υπολογιστη??? Τι πρεπει να κατεβασω και που το βρισκω...!!!??? Εγω μπαινω μεσα στο site της SE και παω εκει που λεει:Υπηρεσεια Ενημερωσης της SE...παταω εκει που λεει Ξεκινηστε Τωρα και μετα μου βγαζει 2επιλογες...σε οποια και απο τις 2 και αν πατησω μου λεει να κατεβασω κατι java...! και παταω Download...και με μπαινει στο site Τις Microsoft...και εκει περα τι κανω??? Κανω τιποτα σωστα...η ολα λαθος τα κανω??? η καμια σχεση για αναβαθμιση δεν εχει αυτο??? Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Λοιπον οριστε ενα κολπακι για να παρακαμψουμε την αβολη επιλογη να στελνουμε μια μια φωτογραφια μεσω bluetooth.... Επιλεγουμε την πρωτη φωτογραφια που επιθυμουμε να στειλουμε και παταμε view. Μετα απο τις επιλογες επιλεγουμε το remote screen. Αφου γινει η αναζητηση και συνδεθουμε με μια αλλη συσκευη, οποιες φωτογραφιες επιλεγουμε μετα με το view αποστελλονται αυτοματα στη συσκευη που εχουμε επιλεξει!! Ειναι πολυ καλυτερο απο το να στελνουμε μια μια καθε φωτογραφια και να περιμενουμε να κανει search κλπ.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Ωραίος :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Λοιπον οριστε ενα κολπακι για να παρακαμψουμε την αβολη επιλογη να στελνουμε μια μια φωτογραφια μεσω bluetooth.... Επιλεγουμε την πρωτη φωτογραφια που επιθυμουμε να στειλουμε και παταμε view. Μετα απο τις επιλογες επιλεγουμε το remote screen. Αφου γινει η αναζητηση και συνδεθουμε με μια αλλη συσκευη, οποιες φωτογραφιες επιλεγουμε μετα με το view αποστελλονται αυτοματα στη συσκευη που εχουμε επιλεξει!! Ειναι πολυ καλυτερο απο το να στελνουμε μια μια καθε φωτογραφια και να περιμενουμε να κανει search κλπ.. :) Ωπ...Καλη μαγκια αυτο...!!!! Σωστος ο φιλος!!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Ναι βολικο κολπακι!! Αλλα σας εχω ενα πολυ καλυτερο!!! Ετοιμαζω εναν μινι οδηγο και μεχρι το απογευμα θα τον εχω ποσταρει!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Λοιπόν όπως σας είχα πει ορίστε ένας mini οδηγός για να «παρακάμψουμε» την δέσμευση του Vodafone live menu που δεν μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε mp3 ως ήχους κλήσεις… Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post αλλά πολύ σκόρπια και όχι τόσο αναλυτικά έτσι αποφάσισα να συγκεντρώσω τι έχει ειπωθεί και τι καινούργιο βρήκα!! Αρχίζω λοιπόν. Αρχικά χρειαζόμαστε ένα αρχείο mp3 (που δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 30"). Μπορούμε να «κόψουμε» τα mp3 μας με διάφορα εργαλεία (όπως για παράδειγμα το Cool Edit κλπ) ή ακόμα να βρούμε έτοιμα mini mp3 (για παράδειγμα ο φίλος bill_viper έχει αναφέρει το site http://www.kiss.gr που έχει sample από Mp3 και είναι ακριβώς 30"!!! ). Στη συνέχεια χρειαζόμαστε το Digital Rights Management (DRM) της SonyEricsson. Η διαδικασία που ακολουθεί πολύ απλή : - Ανοίγουμε το DRM και επιλέγουμε το αρχείο που θέλουμε να κάνουμε ringtone.(*.mp3) - Πηγαίνουμε Options---Configuration--- και επιλέγουμε combined delivery και ύστερα OK. - Συνεχίζουμε στα Rights. Συμπληρώνουμε με τα εξής στοιχεία: Content ID: Sams (ένα όνομα) @ : mycosmos.gr (μια διεύθυνση να θυμίζει e-mail λογαριασμό) Τσεκάρουμε το Enable right // start time και // end time Και βάζουμε στα πεδία Ιανουάριος 1, 2000 και Ιανουάριος 1, 2010 αντίστοιχα!! - Πατάμε το κουμπάκι Create DRM content και το αρχείο είναι έτοιμο να αποσταλεί στο κινητό και να χρησιμοποιηθεί ως ringtone!! Το επόμενο βήμα είναι να μάθουμε ποιες άλλες δυνατότητες μας δίνει η ελεύθερη έκδοση του V800 και να ψάξουμε να την ξεπεράσουμε και αύτη!!! Περιμένω εντυπώσεις ή σχόλια!! :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 BRAVO, POLI KALO! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver7 Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 KALHSPERA.MPOREI KAPOIOS NA ME DIAFWTISH GIATI EIMAI NEOS USER TOY V800,PWS VAZOYME MUSIC APO PC STO MOBILE?EVALA TO USB KAI EKANA KAI EPIKOLLHSH ENA MIDI FILE ALLA KAI KATEYTHEIAN DOWNLOAD STO KINHTO ALLA TIPOTA.AN EINAI EYKOLO PLS.EYXARISTW :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eazy Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Πως μπορω να ξεκλειδωσω διαφορα που κατεβάζω απο το Vf!live οπως τα mp4 και τα παιχνιδια και τα ringtones?περασα τα mp4 με το καλωδιο του κινητου στο pc και τα εμφανιζει σαν .dcf πχ.Moby - Lift Me Up.dcf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eazy Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Το HID remote control του PC πως δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eazy Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 sorry για τα πολλα ποστ αλλα τα θυμαμαι ολα σιγα σιγα,γιατι δεν μου βγαζει ολα τα ονοματα αλφαβητικα και τα βγαζει οπως γουσταρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 eazy,μπορείς να κάνεις edit ένα μήνυμα σου πατώντας το κουμπάκι "Τροποποίηση" που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία του ποστ σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 KALHSPERA.MPOREI KAPOIOS NA ME DIAFWTISH GIATI EIMAI NEOS USER TOY V800,PWS VAZOYME MUSIC APO PC STO MOBILE?EVALA TO USB KAI EKANA KAI EPIKOLLHSH ENA MIDI FILE ALLA KAI KATEYTHEIAN DOWNLOAD STO KINHTO ALLA TIPOTA.AN EINAI EYKOLO PLS.EYXARISTW :) Ο τροπος που περιγραφεις ειναι σωστος!! Απλα οταν αντιγραφεις ενα αρχειο απο το pc στο κινητο μεσω του USB Cable στην M.S. θα πρεπει να αποσυνδεσεις το καλωδιο για να το "δεις" μετα το αρχειο αυτο στο κινητο! sorry για τα πολλα ποστ αλλα τα θυμαμαι ολα σιγα σιγα,γιατι δεν μου βγαζει ολα τα ονοματα αλφαβητικα και τα βγαζει οπως γουσταρει? Αυτο ειναι ενα θεματακι της S.E. που το εχω συναντησει και σε αλλα τηλεφωνα εκτος του V800... Αν εχεις περασει τις επαφες σου μεσω συγχρονισμου βγαινουν διαφορετικα οι επαφες που ειναι γραμμενες με λατινικους χαρακτηρες και με ελληνικους. Αυτο εχει ως αποτελεσμα αν κανεις αναζητηση με Ελληνικα βγαζει μονο τις αντιστοιχες... Ειναι λιγο μπερδεμα ειδικα αν εχεις πολλες επαφες. :O Τωρα για τα αλλα θεματακια που αναφερεις δεν μπορω να σου πω κατι στα σιγουρα... Το ψαχνω ομως και αν εχω νεοτερα ενημερωνω. Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μας πει... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Αρχίζω λοιπόν. Αρχικά χρειαζόμαστε ένα αρχείο mp3 (που δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 30"). Μπορούμε να «κόψουμε» τα mp3 μας με διάφορα εργαλεία (όπως για παράδειγμα το Cool Edit κλπ) ή ακόμα να βρούμε έτοιμα mini mp3 (για παράδειγμα ο φίλος bill_viper έχει αναφέρει το site http://www.kiss.gr που έχει sample από Mp3 και είναι ακριβώς 30"!!! ). Στη συνέχεια χρειαζόμαστε το Digital Rights Management (DRM) της SonyEricsson. Η διαδικασία που ακολουθεί πολύ απλή : - Ανοίγουμε το DRM και επιλέγουμε το αρχείο που θέλουμε να κάνουμε ringtone.(*.mp3) - Πηγαίνουμε Options---Configuration--- και επιλέγουμε combined delivery και ύστερα OK. - Συνεχίζουμε στα Rights. Συμπληρώνουμε με τα εξής στοιχεία: Content ID: Sams (ένα όνομα) @ : mycosmos.gr (μια διεύθυνση να θυμίζει e-mail λογαριασμό) Τσεκάρουμε το Enable right // start time και // end time Και βάζουμε στα πεδία Ιανουάριος 1, 2000 και Ιανουάριος 1, 2010 αντίστοιχα!! - Πατάμε το κουμπάκι Create DRM content και το αρχείο είναι έτοιμο να αποσταλεί στο κινητό και να χρησιμοποιηθεί ως ringtone!! Το επόμενο βήμα είναι να μάθουμε ποιες άλλες δυνατότητες μας δίνει η ελεύθερη έκδοση του V800 και να ψάξουμε να την ξεπεράσουμε και αύτη!!! Περιμένω εντυπώσεις ή σχόλια!! :D Καλο ρε φιλε το κολπακι σου...αλλα γιατι τοσο μπερδεμα??? και γιατι βαζετε ωριο 30"??? δεν ειναι πιο απλα αν παρεις ενα κανωνικο τραγουδι .mp3 να το κανεις add μεσα στο DRM και μετα απο τις επιλογες Options---Configuration--- και επιλέγουμε ---> Forword-lock (που ειναι και η προκαθορισμενη ρυθμισει) !!! στην ουσια βαζεις μεσα στο DRM το κομματι .mp3(Χωρις ωριο 30" και ολοκληρο τραγουδι παιρνει σαν ηχο κλησεις,ξυπνητηρι,σε επαφη....)και μετα πατας Create DRM content και εχουμε ετοιμο το κομματι !!!! ==================== Κανενας Τροπος υπαρχει,να βαζουμε μεσα στο κινητο .mp3 αρχεια(και παιχνιδια)αλλα να μπορουμε να τα στειλουμε και να τα βαλουμε σαν ηχους κλησεις??? και υπαρχει κανενας τροπος να βαλουμε τον δικο μας ηχο στα μηνυματα??? Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 sorry για τα πολλα ποστ αλλα τα θυμαμαι ολα σιγα σιγα,γιατι δεν μου βγαζει ολα τα ονοματα αλφαβητικα και τα βγαζει οπως γουσταρει? Φιλε δοκιμασε απο τις επαφες-επιλογες-προηγμενες-σειρα συγχρον.-και βαλτο - κατα ονομα (μπορει να το εχεις κατα επιθετο) γιαυτο μαλλον θα σου τα βγαζει οπως να ναι...!!!! Αν εννοεις αυτο και δεν καταλαβα κατι αλλο...!!!! :cool: Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Καλο ρε φιλε το κολπακι σου...αλλα γιατι τοσο μπερδεμα??? και γιατι βαζετε ωριο 30"??? δεν ειναι πιο απλα αν παρεις ενα κανωνικο τραγουδι .mp3 να το κανεις add μεσα στο DRM και μετα απο τις επιλογες Options---Configuration--- και επιλέγουμε ---> Forword-lock (που ειναι και η προκαθορισμενη ρυθμισει) !!! στην ουσια βαζεις μεσα στο DRM το κομματι .mp3(Χωρις ωριο 30" και ολοκληρο τραγουδι παιρνει σαν ηχο κλησεις,ξυπνητηρι,σε επαφη....)και μετα πατας Create DRM content και εχουμε ετοιμο το κομματι !!!! Λοιπον συμφωνω με αυτα που λες αλλα το εχεις δοκιμασει???Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, δεν γινεται να περασεις mp3 ως ringtone αν ειναι μεγαλυτερο απο 30" Αμα εχεις χρονο δοκιμασε το και πες μας τα αποτελεσματα , αλλιως θα το δοκιμασω και εγω το βραδυ. Επισης κατι ακομα...αν ειναι το mp3 γυρω στα 30" ειναι πολυ πιο μικρο σε χωρητικοτητα...οποτε συμφερει περισσοτερο. :) Η δευτερη ερωτηση σου με μπερδεψε...δεν καταλαβα τι εννοεις :wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Λοιπον συμφωνω με αυτα που λες αλλα το εχεις δοκιμασει???Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, δεν γινεται να περασεις mp3 ως ringtone αν ειναι μεγαλυτερο απο 30" Αμα εχεις χρονο δοκιμασε το και πες μας τα αποτελεσματα , αλλιως θα το δοκιμασω και εγω το βραδυ. Επισης κατι ακομα...αν ειναι το mp3 γυρω στα 30" ειναι πολυ πιο μικρο σε χωρητικοτητα...οποτε συμφερει περισσοτερο. :) Η δευτερη ερωτηση σου με μπερδεψε...δεν καταλαβα τι εννοεις :wacko: Kai vevaia mporeis na peraseis gia ringtone olokliro mp3!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Λοιπον συμφωνω με αυτα που λες αλλα το εχεις δοκιμασει???Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, δεν γινεται να περασεις mp3 ως ringtone αν ειναι μεγαλυτερο απο 30" Αμα εχεις χρονο δοκιμασε το και πες μας τα αποτελεσματα , αλλιως θα το δοκιμασω και εγω το βραδυ. Επισης κατι ακομα...αν ειναι το mp3 γυρω στα 30" ειναι πολυ πιο μικρο σε χωρητικοτητα...οποτε συμφερει περισσοτερο. :) Η δευτερη ερωτηση σου με μπερδεψε...δεν καταλαβα τι εννοεις :wacko: Και βεβαια φιλε μπαινει κανωνικα ολοκληρο .Mp3 αρχειο σαν ηχο κλησεις!!! Δοκιμασμενο,το εχω εγω...(εχω το Chiculata ολοκληρο το τραγουδι και το παιζει κανωνικα)....ενταξει οσο για τον χωρο...συμφωνω απολυτα...!!! πολυ πιο εικονομικο ειναι στα 30"..... :cool: Και οσο για το αλλο εννοο... Αν μπορουμε να βαλουμε μεσα στο κινητο μας...αρχεια .mp3 (αλλα χωρις να τα κλειδωσουμε με το DRM),που να γινεται και να τα στειλουμε μεσω "Μπλε Δοντιου" και Υπερυθρες....αλλα να μπαινουν και σαν ηχους κλησεις...!!! Με λιγα λογια αν υπαρχει τροπος...να βαλουμε ξεκλειδωτα αρχεια .mp3 σαν ηχους κλησεις...!!!! Και το αλλο ερωτημα μου ειναι...αν υπαρχεις τροπος να βαλουμε για ηχο μηνυματος μια δικια μας μελωδια...και οχι απο αυτα τα χαζα που εχει το κινητο...!!!! Πιστευω...να καταλαβατε τι εννοο...!!! :cool: :cool: Φιλικα... ~~!~~Δημητρης~~!~~ Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver7 Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 `KALHSPERA.KATEVASA AYTO TO SEUS 118,TO EKANA RUN ALLA DEN EGINE TIPOTA.EXETE YP'OPSIN OTI EIXA ANOIKTO TO V800 KAI SYNDEDEMENO ME TO USB-PC.PREPEI NA KANW KATI ALLO?TY!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver7 Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Παιχνιδια μπορεις να κατεβασεις απο εδω : http://briefcase.pathfinder.gr/contents/V800/29474 (τα εχει ανεβασει καποιο αλλο μελος του myphone) Τα mp3 σου μπορεις να τα κανεις ringtones με ενα προγραμμα που λεγεται DRM PACKAGER. Το ανεβασα εδω : http://s21.yousendit.com/d.aspx?id=7CE6231C560AE818B89A753C37664A29 Ειναι μικρο 1ΜΒ περιπου και πολυ απλο στην χρηση. Απλα ανοιγεις το προγραμμα (το κινητο εννοειται το εχεις συνδεδεμενο με τον υπολογιστη μεσω USB), κανεις ADD, διαλεγεις το ΜΡ3 που θελεις για ringtone και μετα πατας το κουμπακι CREATE DRM CONTENT και σου δημιουργει ενα .dm αρχειο. Αυτο το κανεις μετα copy στο κινητο σου μεσω USΒ στον φακελο ΗΧΟΙ και εισαι ετοιμος. Μετα ξεσυνδεεις το κινητο απο την USB, πας στους ηχους, διαλεγεις το ΜΡ3 και με το δεξι πληκτρο το διαλεγεις ΧΡΗΣΗ -> ΩΣ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ και εισαι ετοιμος!!!! `FILE MOY KALHSPERA.DYSTYXWS SE AYTH TH SELIDA EMENA MOY VGAZEI TO PARAKATW MHNYMA,XWRIS NA PROXWRAEI.MHPWS KSEREIS TI GINETAI?EYXARISTW. Home | Solutions | About Us A D V E R T I S E M E N T File Transfer: Expired Your file has expired. Unfortunately your file has expired. A link is valid for 7 days or 25 downloads, whichever occurs first. Once the link expires, the file is automatically deleted and cannot be recovered. A D V E R T I S E M E N T « Home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts