scorpio_1976 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 an exeis epilegmeni analisi 160*120 exeis zoom *4 kai energopoieitai me to kentriko pliktro ploigisis patontas pros ta pano (exei stin othoni + kai -). antistoixa stin analisi 640*480 exeis zoom *2. stin megaliteri analisi den exei zoom. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος scorpio_1976 (14 Δεκ. 2004 , 19:51) an exeis epilegmeni analisi 160*120 exeis zoom *4 kai energopoieitai me to kentriko pliktro ploigisis patontas pros ta pano (exei stin othoni + kai -). antistoixa stin analisi 640*480 exeis zoom *2. stin megaliteri analisi den exei zoom. . . οπως και το Κ500 και Κ700 .. τελικα ας πει καποιος με ποιο κινητο μπορει να συγκριθει σε θεμα καμερας για να καταλαβω πως περιπου ειναι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (14 Δεκ. 2004 , 20:40) οπως και το Κ500 και Κ700 .. τελικα ας πει καποιος με ποιο κινητο μπορει να συγκριθει σε θεμα καμερας για να καταλαβω πως περιπου ειναι .. Φιλε (ή φιλη) μου αν θες να παρεις ενα κινητο με κριτηριο την καμερα του, τοτε καλυτερα παρε ενα απλο κινητο να κανεις την δουλεια σου και επενδυσε σε μια ψηφιακη μηχανη. Σκεψου οτι μολις παρεις το κινητο, σε 1-2-3 μηνες θα κυκλοφορησει κατι καλυτερο με καλυτερη αναλυση και μετα θα θες το καινουργιο και so-on. Σου ειπα το κινητο δεν βγαζει καλες φωτογραφιες, ιδιως οι σκοτεινες εχουν πολυ θορυβο. Οταν λεμε χαλια, λεμε χαλια για αναλυση φωτογραφιας σε σχεση με μια φωτογραφικη μηχανη. Για φωτογραφικη κινητου ειναι καλη αλλα οχι τιποτα σπουδαιο που θα ενθουσιαστεις, ιδιως αν τις βλεπεις στον υπολογιστη τις φωτογραφιες και οχι στο κινητο. Δυστυχως ο αδερφος μου ειναι εκτος πολης για να μπορεσω να τραβηξω καποιες φωτογραφιες εξω στην πολη για να δεις ποιοτητα... Αν δεν βιαζεσαι σε 1 βδομαδα θα γυρισει και θα σου τραβηξω οσες θες. Αν βιαζεσαι του λεω να μου τραβηξει στην καλη αναλυση καποιες φωτογραφιες απο μερα και απο νυχτα εκτος σπιτιου (γιατι μεσα στο σπιτι δεν εβγαλε καλες φωτογραφιες) και να μου τις στειλει με email και να τις ανεβασω να τις δειτε. Ενημερωστε με. (Καλο θα ητανε στο avatar να βαζουμε το κινητο που εχουμε και οχι το κινητο που θελουμε να παρουμε! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Doulevo stin kanigos ke mesa se ktirio den exo 3g sima katalilo gia lipsi eikonas..to ixera afto:)stin loutsa pou pao meta pali ta idia..apo 0 eos 2...ala ke eki pou exo 3-4 ine plasmatiko giati xafnika xanete ke bgeni to gnosto oi ypiresies den ine diathesimes gia texnikous logous..sin oti otan den exis 3g sima xreonese kanonika...protimiste to v-800 oson afora tin siskevi...giati an perimenete 3g tzabe ke tipota treles fotografies ..malon tha apogoiteftite:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 ναι αλλα θα το παρω αυριο μεθαυριο :D μου κανει εντυπωση που το βγαζετε τοσο χαλια σε θεμα φωτογραφιας..ετσι οπως τα περιγραφεις ειναι το Κ700.. το ιδιο βγαζουν ?καθολου καλυτερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blackbirdxx (15 Δεκ. 2004 , 22:26) sin oti otan den exis 3g sima xreonese kanonika... Τι εννοεις? Αν δεν εχεις 3G σημα, δεν εχεις και υπηρεσιες 3G, αρα τι χρεωνεσαι? ΤΟ 3G δεν εχει σχεση με το Live! οποτε σε εκεινο μπορεις να εισαι και χωρις να εχεις σημα 3G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Ειμαι αναμεσα στο s700 και στο v800 αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα.. Ξερει κανεις να μου πει αν το v800 παιρνει καρτες memory stick duo ?? Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jzand (16 Δεκ. 2004 , 11:22) Ειμαι αναμεσα στο s700 και στο v800 αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα.. Ξερει κανεις να μου πει αν το v800 παιρνει καρτες memory stick duo ?? Οχι μονο τις Απλες DUO αλλα και τις Pro DUO οι οποιες φτανουν εως 1 Giga. :o :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kavaliotis (16 Δεκ. 2004 , 04:02) Τι εννοεις? Αν δεν εχεις 3G σημα, δεν εχεις και υπηρεσιες 3G, αρα τι χρεωνεσαι? ΤΟ 3G δεν εχει σχεση με το Live! οποτε σε εκεινο μπορεις να εισαι και χωρις να εχεις σημα 3G... Εχει καποια μικρη σχεση :o , εαν μπεις στο Live με ενα ΜΗ 3G κινητο χρεωνεσε κανονικοτατα. Μονο το 3G Vodafone Live ειναι δωρεαν εως 31-3-2004. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 afto pou ipe o angel1979 ine h alithia ..an sindethis xoris na vlepis 3g simataki to tzaba den isxiei...ego bika me 3g sima ekana ploigisi otan omos piga na do live tv mou ipe oti den ypirxe 3g sima ....opote tora idou h aporia:xreothika to dilepto afto h oxi? malon ston logariasmo tha to do afto!!!! giafto prosoxi !!!to dorean se orismenes periptosis isos den ine toso dorean oso nomizoume!!!!!tha dixi!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blackbirdxx (16 Δεκ. 2004 , 14:21) afto pou ipe o angel1979 ine h alithia ..an sindethis xoris na vlepis 3g simataki to tzaba den isxiei...ego bika me 3g sima ekana ploigisi otan omos piga na do live tv mou ipe oti den ypirxe 3g sima ....opote tora idou h aporia:xreothika to dilepto afto h oxi? malon ston logariasmo tha to do afto!!!! giafto prosoxi !!!to dorean se orismenes periptosis isos den ine toso dorean oso nomizoume!!!!!tha dixi!! Φιλε μου, Εαν εχεις 3G συσκευη ΔΕΝ εχεις κανενα φοβο να χρεωθεις ΔΙΟΤΙ την ωρα που πας να πατησεις καποιο link για Live Video (π.χ.) και εκεινη την ωρα χασεις το δυκτιο 3G ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να συνεχισεις, σε κοβει αμεσως. :o Και αυτο γιατι υπαρχουν 2 Vodafone Live, το ενα ειναι το απλο που εχει καποιες υπηρεσιες και το δευτερο που εχει τις υπηρεσιες του πρωτου ΣΥΝ καποιες πιο εμπλουτισμενες υπηρεσιες οπως Live Video, Video Clips κ.α. τα οποια θελουν καποιες απαιτητικες ταχυτητες για να τις χρησιμοποιησεις. Και κατι τελευταιο, αυτοι που μπαινουν απο 3G συσκευες και καρτα 3G ΔΕΝ μπορουν να μπουν στο απλο Vofafone Live μονο στο 3G Vodafone Live. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 (16 Δεκ. 2004 , 15:28) Φιλε μου, Εαν εχεις 3G συσκευη ΔΕΝ εχεις κανενα φοβο να χρεωθεις ΔΙΟΤΙ την ωρα που πας να πατησεις καποιο link για Live Video (π.χ.) και εκεινη την ωρα χασεις το δυκτιο 3G ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να συνεχισεις, σε κοβει αμεσως. :o Και αυτο γιατι υπαρχουν 2 Vodafone Live, το ενα ειναι το απλο που εχει καποιες υπηρεσιες και το δευτερο που εχει τις υπηρεσιες του πρωτου ΣΥΝ καποιες πιο εμπλουτισμενες υπηρεσιες οπως Live Video, Video Clips κ.α. τα οποια θελουν καποιες απαιτητικες ταχυτητες για να τις χρησιμοποιησεις. Και κατι τελευταιο, αυτοι που μπαινουν απο 3G συσκευες και καρτα 3G ΔΕΝ μπορουν να μπουν στο απλο Vofafone Live μονο στο 3G Vodafone Live. :o ΜΕ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!! 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ LIVE! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 3G ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!! Δεν ηξερα πως να το ενεργοποιησω manually και το ειχα αφησει, οποτε μπηκα για παρα πολλες ωρες στο Live! χωρις να φαινεται το 3G σημα!!!! Καποιος παρακαλω να μας το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ 1000% οτι ειναι ετσι για να μην αυτοκτονησω οταν ερθει ο λογαριασμος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 προσοχη να ενεργοποιητε το vlive 3g γιατι αν δεν ενεργοποιηθει η sim χρεωνεστε κανονικα! προσοχη σε αυτο και ας λεει το live χρεωση 0,0€ Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kok_vod (16 Δεκ. 2004 , 22:38) προσοχη να ενεργοποιητε το vlive 3g γιατι αν δεν ενεργοποιηθει η sim χρεωνεστε κανονικα! προσοχη σε αυτο και ας λεει το live χρεωση 0,0€ Δηλαδη εγω που το χρησιμοποιουσα συνεχεια 1 βδομαδα το Vodafone Live! χωρις το 3G σημα, χρεωνομουνα???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Δεν νομιζω ρε παιδια, δηλαδη αν εισαι σε πολη που ΔΕΝ εχει 3G, ουτε Live! δεν μπορεις να μπεις δωρεαν????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kavaliotis (17 Δεκ. 2004 , 00:19) Δηλαδη εγω που το χρησιμοποιουσα συνεχεια 1 βδομαδα το Vodafone Live! χωρις το 3G σημα, χρεωνομουνα???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Δεν νομιζω ρε παιδια, δηλαδη αν εισαι σε πολη που ΔΕΝ εχει 3G, ουτε Live! δεν μπορεις να μπεις δωρεαν????? Οχι βεβαια, εσυ εμπαινες στο απλο Live που χρεωνετε. Το λεω σε τοσα μηνυματα παραπανω. Προφανως εσυ δεν πρεπει να εχεις 3G συσκευη γιατι ΑΝ ειχες και δεν ησουν σε δυκτιο 3G δεν θα εμπαινες πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 (16 Δεκ. 2004 , 11:57) Οχι μονο τις Απλες DUO αλλα και τις Pro DUO οι οποιες φτανουν εως 1 Giga. :o :) Εισαι σιγουρος ??? Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jzand (17 Δεκ. 2004 , 13:08) Εισαι σιγουρος ??? 1000% ;) Αφου στην δεξια πλευρα του κινητου γραφει memory stick Pro Duo. διαβασε εαν θες και το review του κινητου στο my devices. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 (17 Δεκ. 2004 , 09:32) Οχι βεβαια, εσυ εμπαινες στο απλο Live που χρεωνετε. Το λεω σε τοσα μηνυματα παραπανω. Προφανως εσυ δεν πρεπει να εχεις 3G συσκευη γιατι ΑΝ ειχες και δεν ησουν σε δυκτιο 3G δεν θα εμπαινες πουθενα. Με το V800 εμπαινα, οποτε κομματακι δυσκολο να ΜΗΝ εχει 3G! :D :D :D . Και με την γνησια 3G καρτα της Vodafone. Απλα οπως ειπε πολλα ποστ πριν καποιο παιδι, πρεπει να κανεις manually αναζητηση δικτυου για να σου δειξει το σηματακι του 3G. Επισης αποφασιστε τι τελικα συμβαινει, γιατι με ΡΜ μου λενε οτι ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ και εδω μου λενε οτι χρεωνεσαι... Τελος, επειδη ρωταει και καποιο παιδι, το κινητο (V800) παιρνει Memory Stick Duo εως 128 ΜΒ (δεν υπαρχει πιο μεγαλη νομιζω) και Memory Stick Duo Pro εως 512 ΜΒ (επισης πιο μεγαλη δεν υπαρχει). Εννοειται αγοραζουμε Duo Pro ωστε να μπορουμε να βλεπουμε και τα βιντεακια στα κανονικα frames τους και οχι να κολλανε και να ειναι ασυγχρονιστα οπως γινεται με την ΑΡΓΗ απλη Duo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kavaliotis (17 Δεκ. 2004 , 14:22) Με το V800 εμπαινα, οποτε κομματακι δυσκολο να ΜΗΝ εχει 3G! :D :D :D . Και με την γνησια 3G καρτα της Vodafone. Απλα οπως ειπε πολλα ποστ πριν καποιο παιδι, πρεπει να κανεις manually αναζητηση δικτυου για να σου δειξει το σηματακι του 3G. Επισης αποφασιστε τι τελικα συμβαινει, γιατι με ΡΜ μου λενε οτι ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ και εδω μου λενε οτι χρεωνεσαι... Τελος, επειδη ρωταει και καποιο παιδι, το κινητο (V800) παιρνει Memory Stick Duo εως 128 ΜΒ (δεν υπαρχει πιο μεγαλη νομιζω) και Memory Stick Duo Pro εως 512 ΜΒ (επισης πιο μεγαλη δεν υπαρχει). Εννοειται αγοραζουμε Duo Pro ωστε να μπορουμε να βλεπουμε και τα βιντεακια στα κανονικα frames τους και οχι να κολλανε και να ειναι ασυγχρονιστα οπως γινεται με την ΑΡΓΗ απλη Duo. Αφου εμπενες με V800 και 3G καρτα τοτε δεν χρεωνεσε και σιγουρα ειχες και σημα. εγω παντως με το V800 και την 3G καρτα αν δεν εχω δυκτιο 3G ΔΕΝ μπορω να μπω στο Live καθολου. Τωρα εσυ πως μπορεις δεν ξερω :o Περνει και Pro Duo εως ενα γιγα. Βεβαια στην αγορα ακομα υπαρχει η 512. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 (17 Δεκ. 2004 , 14:27) Αφου εμπενες με V800 και 3G καρτα τοτε δεν χρεωνεσε και σιγουρα ειχες και σημα. εγω παντως με το V800 και την 3G καρτα αν δεν εχω δυκτιο 3G ΔΕΝ μπορω να μπω στο Live καθολου. Τωρα εσυ πως μπορεις δεν ξερω :o Δεν ειχα σηματακι 3G αλλα Live εμπαινα, απλα οταν εφτανα στο σημειο να δω καποιο βιντεο, μου ελεγε οτι δεν ειμαι στο 3G οποτε και δεν μπορω να δω τετοιο περιεχομενο (θα αργει πααααρα πολυ ελεγε). Οταν αργοτερα μπηκα στο 3G manually (αναζητηση δικτυου κτλ), φανηκε το σηματακι 3G πανω αριστερα στο V800 και τοτε ειδα κανονικα ΚΑΙ το βιντεακι. Οποτε μαλλον κατι κανεις λαθος εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 (16 Δεκ. 2004 , 11:57) Οχι μονο τις Απλες DUO αλλα και τις Pro DUO οι οποιες φτανουν εως 1 Giga. :o :) magkes kapoies erothseis ean mporeitai na moy apanthsete poia einai emfanisiaka h diafora toys?(kapoio link gia ypodeiksh kai aythn poy exei mesa h syskeyh ti eidoys einai? xreiazetai kapoio eidiko aksesoyar h duo pro gia na mpei? eyxaristo Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Λοιπον για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με το θεμα του αν χρεωνομαστε το Live ή οχι, μολις μιλησα με το CUSTOMER SUPPORT της VODAFONE και μου ειπανε οτι ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ τιποτα, ΕΙΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ 3G ΣΗΜΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ !!!!!! Δεν εχει σχεση που δεν φαινεται το σημα, το Live ειναι ΔΩΡΕΑΝ για οσους εχουν 3G κινητο και εχουν ενεργοποιησει τις υπηρεσιες 3G (ειναι ηδη ενεργοποιημενες για αυτους που παιρνουν τωρα 3G κινητο). Οποτε τελειωσαμε με αυτο το θεμα. Δια του λογου το αληθες, την ρωτησα ποση χρεωση εχω ως τωρα στο νουμερο μου και μου ειπε 0! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop (17 Δεκ. 2004 , 15:40) magkes kapoies erothseis ean mporeitai na moy apanthsete poia einai emfanisiaka h diafora toys?(kapoio link gia ypodeiksh kai aythn poy exei mesa h syskeyh ti eidoys einai? xreiazetai kapoio eidiko aksesoyar h duo pro gia na mpei? eyxaristo Memory Stick Duo PRO http://www.memorystick.com/en/ms/images/media_img_produo.gif Memory Stick Duo http://www.memorystick.com/en/ms/images/media_img_duo.gif Memory Stick http://www.memorystick.com/en/ms/images/media_img_std.gif Το ανταπτορακι http://www.memorystick.com/en/ms/images/media_img_produo2.gif To Memory Stick Duo (& το Pro) εχει διαστασεις 31x20x1.6mm, ενω το Memory Stick (& το PRO) εχει 50x21.5x2.8mm. Με ανταπτορακι (που περιλαμβανεται στην συσκευασια του κινητου) μπορεις να βαλεις την μικροτερη (σε μεγεθος) Duo μνημη σε συσκευη που παιρνει Memory Stick. Οποτε πχ εγω που εχω μια Sony ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη με Memory Stick, θα μπορω να χρησιμοποιω (το δοκιμασα!) και την μνημουλα Memory Stick Duo που το μονο διαφορετικο που εχει ειναι οτι ειναι μικροτερη σε διαστασεις, κατα τ'αλλα δουλευει ακριβως οπως η αλλη! Πολυ καλο αυτο γιατι θα μπορω την 512 Duo Pro που θα παρω να την χρησιμοποιω και στην ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη μου για extra storage!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Λοιπον το εχω και παλι το κινητο στα χερια μου, αυριο το πρωι θα βγαλω φωτογραφιες απο εξω και θα τις ανεβασω σε full αναλυση εδωπερα να τις δειτε και να κρινετε ποιοτητα φωτογραφιων που βγαζει. Εννοειται θα διαλεξω την καλυτερη αναλυση (νομιζω γυρω στα 300ΚΒ ειναι η καθε φωτογραφια..). Ενδιαφερεται κανεις να τις δει ή τζαμπα θα τις βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kavaliotis (17 Δεκ. 2004 , 15:59) Memory Stick Duo PRO http://www.memorystick.com/en/ms/images/media_img_produo.gif Memory Stick Duo http://www.memorystick.com/en/ms/images/media_img_duo.gif Memory Stick http://www.memorystick.com/en/ms/images/media_img_std.gif Το ανταπτορακι http://www.memorystick.com/en/ms/images/media_img_produo2.gif To Memory Stick Duo (& το Pro) εχει διαστασεις 31x20x1.6mm, ενω το Memory Stick (& το PRO) εχει 50x21.5x2.8mm. Με ανταπτορακι (που περιλαμβανεται στην συσκευασια του κινητου) μπορεις να βαλεις την μικροτερη (σε μεγεθος) Duo μνημη σε συσκευη που παιρνει Memory Stick. Οποτε πχ εγω που εχω μια Sony ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη με Memory Stick, θα μπορω να χρησιμοποιω (το δοκιμασα!) και την μνημουλα Memory Stick Duo που το μονο διαφορετικο που εχει ειναι οτι ειναι μικροτερη σε διαστασεις, κατα τ'αλλα δουλευει ακριβως οπως η αλλη! Πολυ καλο αυτο γιατι θα μπορω την 512 Duo Pro που θα παρω να την χρησιμοποιω και στην ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη μου για extra storage!!!! SE EYXARISTO POLY FILE Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts