Jump to content

Sony Ericsson V800i

Nosferatu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατάφερε κανείς να κάνει την αναβάθμιση? Εγώ φτάνω στο σημείο που λέει "Ηold the left navigation key '<' down and press start key. Κρατάω πατημένο το < πατάω και το start (προφανώς εννοεί το power button), ανάβει κανονικά το κινητό, αλλά η αναβάθμιση δεν προχωράει, μένει εκεί :(

Καλησπέρα σε όλους

Τελικά έκανε κανείς αναβάθμιση ?

Εγώ κατάβασα το seus_setup118.exe και όταν του κάνω διπλό κλικ κάνει κάπου ::::: αποσυμπίεση και μετά τίποτα .Του έκανα αποσυμ[ίεση σε φάκελλο και όταν προσπάθησα νε τρέξω το πρόγραμμα που βρήκα -τώρα δεν θυμάμαι το όνομα- πάλι τίποτα .

Αν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ τα φώτα του

ego paidia evala to v800 kai kanonika. etrexe to programma kaninika gia tin anavathmisi.. kai molis anagnorise ti Η συσκευή σας δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία

siskeyi. moy eipe pos.."" Η συσκευή σας δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία

Ο λειτουργός του δικτύου σας δεν επιτρέπει τη χρήση αυτής της υπηρεσίας για αυτή τη συσκευή.

Περιμένουμε να σάς βοηθήσουμε ξανά σύντομα.

Σάς ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την Υπηρεσία Ενημέρωσης της Sony Ericsson!

"""

opote paidia den einai akoma diathesimi i anavafmisi.. akoma.

eyxaristo.

Έφτασες στο σημειο που σου λέει να κρατήσεις πατημένο το left Nav key και μετα να πατήσεις το start? Εκεί τι έκανες ακριβώς γιατι εγω σε αυτο το σημείο κόλησα και δεν προχώραγε η αναβάθμιση. :(

Επιτέλους τα κατάφερα και έκανα την αναβάθμιση απο το site της Sony Ericsson. Αρχικα το firmware μου ήταν το R1D003 και τώρα έχω το R1J002. :) :) :)

Καλησπέρα φίλε μου

Μήπως μπορεις να μου πεις τι γίνεται αφού κατεβάσεις το seus_setup118.exe και του κάνεις διπλό κλικ που πάει και το ανοίγει .Είναι κάτι που πρέπει να κάνω ?

Η τιμή του Sony Ericsson V800 έπεσε στα 465 ευρώ. Πραγματικά πολύ καλή τιμή. Και δώρο το Bluetooth ακουστικό. Τρέχω να το αγοράσω!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε nnnick, μολις κάνεις διπλό click στο seus_setup118.exe αυτό θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σου. Αν δεν κάνω λάθος είναι μια εφαρμογή Java. Πρέπει φυσικά να έχεις εγκαταστήσει τους drivers του τηλεφώνου, καθως και τον driver του καλωδίου USB (Sony Ericsson V800 / Vodafone 802SE USB Flash Driver). Αν δεν τον βρίσκεις αυτός υπάρχει σε αυτο εδω το link

Στην συνέχεια θα μπεις παλί στην σελίδα της sonyericsson με την αναβάθμιση όπως και την πρωτη φορά, μόνο που τώρα θα λειτουργήσει το προγραμμα που εγκατασταθηκε απο το seus_setup118.exe και θα κατεβάσει την αναβάθμιση χωρίς όμως να εγκατασταθεί στο κινητό σου :wacko:

Μόλις τελειώσει και αυτό , πατώντας το κουμπί συνέχεια στην σελιδα της sonyericsson, θα εμφανιστεί το προγραμμα της αναβάθμισης. Δεν εμφανιζεται αμέσως κάνει κανα λεπτό περίπου. Ακολουθείς τις οδηγίες και αν όλα έχουν γίνει σωστα, μόλις σου πει να κρατήσεις πατημενο το αριστερό nav key του τηλεφώνου και μετα να πατήσεις το start key, θα πρέπει να ξεκινήσει η αναβάθμιση, ΧΩΡΙΣ να μπει σε λειτουργια το τηλεφωνο. Αν το τηλέφωνο λειτουργήσει κατι δεν εχει γίνει σωστα.

Ελπίζω πως βοήθησα, αν εγραψα καμια βλακεια συγχωρέστε με αλλα κουτουλάω απο την νύστα :yawn:

SuperBilly παρατηρησες καμια αλλαγη σε σχεση με πριν ή απλως γινονται αφανεις αλλαγες?Υπαρχει η επιλογη για εναλλαγη απο 2.5g σε 3g?

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

Πάντως η R1J002 δεν πρέπει να είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού, καθώς εγώ την έχω περάσει (σε service) εδώ και ενάμιση-δύο μήνες. Νομίζω ότι έχει βγει η R1X.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Δεν παρατήρησα κάποια ουσιαστικη διαφορά για να είμαι ειλικρινείς. Στις κλησεις που έκανα παντως δεν είχα το προβλημα το 3G, αλλα πάλι είναι νωρίς για να κρίνω ακομα. :)

παιδια εγω προσπαθω 2 μερες τωρα να κανω αναβάθμιση και μου λεει πως δεν υπαρχει αυτην την στιγμη ?

μηπως το τηλεφωνο μου εχει την τελευτεα version και δεν το ξερω ?

μπορει να μου πει καπιος πως μπορω να το δω ?

ευχαριστω.

σας στελνω και την εικονα που μου το γραφει. οταν παω να το αναβαθμησω

Μήπως έχεις κάποια τελευταια έκδοση λογισμικού γιαυτο δεν σε αφήνει? Δες ποια έκδοση έχεις πατώντας ->*<-<-*<-*

gia peite kana site re magkes,pou mporw na brw free etoima themes gia v800,games,software.psaxnw alla de mporw na brw tipota.kata ta alla exw ki egw to idio problhma me 3g,xanetai to shma otan allazw perioxh,kai parathrhsa ki ena problhma otan paw na anoiksw to kinhto.den anoigei efkola,thelei paratetamenh piesh sto on/off.h pisw plebra lerwnei efkola,h fwtografikh den einai kai toso kalh.to 6600 pou eixa prin nomizw eixe kaluterh fwtografikh.kai ti eipate pio prin;;bghke v800i?? poies einai oi diafores ektos apo to xrwma??me anabathmish mporw ki ega na to kanw v800i;;diorthwnontai problhmata sto v800 me thn anavathmish pou perigrafete pio panw;;dhladh krinetai anagkaia;

Το V800i είναι απο όσο ξέρω η unbranded έκδοση του v800, xωρίς το Vodafone live δηλαδή. Μέχρι στιγμής, μετα την αναβάθμηση, δεν χάνω τις κλήσεις ακόμα και οταν χάνεται το σήμα 3G. Εχω την εντύπωση πως έχει αποκτήσει και η μπαταρία καλύτερη αυτονομιά, αλλα θα πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για να σιγουρευτώ γιαυτό.

Christofer, αν έχεις την R1J, πρέπει να μπορείς να επιλέξεις το δίκτυο. Πήγαινε στο connectivity και μετά στο Mobile Networks και από εκεί στην επιλογή GSM/3G Networks (τελευταία). Πάντως, είναι γεγονός ότι μετά την αναβάθμιση δεν είχα κανένα "κρέμασμα" κλήσης, ενώ και η μπαταρία έχει βελτιωθεί αισθητά. Αν μάλιστα επιλέξετε χρήση μόνο GSM δικτύου, κρατάει άνετα 4 ημέρες.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Υπαρχει διαφορα στης R1J που υπαρχει στο site και σε αυτη που υπαρχει στα SE points. Εχω την εντυπωση οτι η δευτερη ειναι λιγο πειραγμενη απο την Vodafone ωστε να εμφανιζει αυτην την επιλογη.

• The title was changed to Sony Ericsson V800i