Jump to content

samsung galaxy ace 4 η moto g 2014

takis1232004
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Είμαι μεταξύ αυτών των δυο κινητών. θα ήθελα τις γνώμες σας ή κάτι άλλο στην τιμή μέχρι 200 € μόνο από Ελλάδα.

Ευχαριστώ

Καλημέρα. Είμαι μεταξύ αυτών των δυο κινητών. θα ήθελα τις γνώμες σας ή κάτι άλλο στην τιμή μέχρι 200 € μόνο από Ελλάδα.

Ευχαριστώ

Εννοείται το moto g.. Μακράν καλύτερο..

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά με φοβίζει λίγο η ενσωματωμένη μπαταρία του Moto g 2014.

Αν πέσει η απόδοσή της γρήγορα τι γίνεται;;;;

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά με φοβίζει λίγο η ενσωματωμένη μπαταρία του Moto g 2014.

Αν πέσει η απόδοσή της γρήγορα τι γίνεται;;;;

3 χρόνια άνετα θα τα βγάλει μετά το συζητάμε... μην ξεχνάς κακές μπαταρίες είναι προνόμια Apple και Samsung άλλες εταιρίες πάνε πολύ καλύτερα

3 χρόνια άνετα θα τα βγάλει μετά το συζητάμε... μην ξεχνάς κακές μπαταρίες είναι προνόμια Apple και Samsung άλλες εταιρίες πάνε πολύ καλύτερα

στις εταιριες που ειπες θα εβαζα και τη sony

στις εταιριες που ειπες θα εβαζα και τη sony

όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όμως ειδικά στην συσκευές με ενσωματωμένη μπαταρία είναι οκ

Το μοτο g ειναι πολυ καλο κινητο και τελεια επιλογη.

Σε συγκριση με το ace 4 τωρα. Το ace 4 ειναι αρκετα μικροτερο. Οποτε αν απαιτειται συσκευη σε τετοιο μεγεθος και για χρηση με ενα χερι ειναι προτιμοτερο.

Η οθονη του ace ειναι και μικροτερη και χαμηλοτερης αναλυσης. Ειναι ομως amoled,με ο,τι αυτο συνεπαγεται για γωνιες θεασης και μαυρα.

Ειναι LTE ενω το moto οχι.

Τελος ο επεξεργαστης του moto ειναι αρκετα παλιος. Του ace θα θεωρειται mainstream απο το 2015 και μετα. Ειναι πιο δυνατος και επειδη τα εχω δουλεψει και τα δυο διπλα διπλα δεν εχουν καμια σχεση σε ταχυτητα. Το ace ειναι πολυ πιο γρηγορο. Ισως παιζει ρολο και η χαμηλοτερη αναλυση οθονης.

Ναι,για αυτο λεω. Το moto το παλιο δεν εχει μεγαλες διάφορες με το νεο σε τεχνικα χαρακτηριστικά, ειναι ομως αρκετα πιο μαζεμενο σε διαστασεις.

• 4 weeks later...
ειμαι στο ιδιο διλημα.......το μοτο εχει σιγουρη αναβαθμιση σε 5.0 ενω το ace 4 καλυτερο επεξεργαστη,ισως και πιο ευκολο σε ρουτ χωρις να χαθει η εγγυηση...οποτε με custom rom εστω περνας την 5.0..τι λετε;