Jump to content

Vivodi VS OTE και όλους τους ISP

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

Agaphte ariadgr, Δεν υπαρχει κανενας λογος να παμε ως το site poy diafhmhzeis.

Τα νεα πακετα ειναι fysika kai στο myphone :)

Όπως ανέφερα και στο επεξεργασμένο μήνυμα, δεν το είχα προσέξει. Όυδεμία σχέση έχω με το άλλο site και κανένα λόγο δεν είχα να το "διαφημίσω". :)

Ο τίτλος του thread έπρεπε να ήταν: VIVODI vs ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ :mad: Κι αυτό γιατί ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εκεί μέσα.

Μόλις πριν λίγο κάλεσα την Vivodi για να ξεκινήσω τις διαδικασίες, αφού την Τετάρτη ο ΟΤΕ θα έρθει για εγκατάσταση του modem. Αρχικά αφού έφαγα 2-3 "περιμένετε να σας προωθήσω", ο νεαρός με πληροφόρησε ότι για 384 θα πληρώνω 49€............ :wacko:

"Και τα 32,30 που λέτε στη σελίδα σας, που κολλάνε" ??? :blink: :mad:

"Συγνώμη σωστά έχετε δίκαιο....32,30 θα πληρώνετε"

Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω. Εχθές μου λέγανε ότι έπρεπε η Αιτηση να σταλεί χέρι με χέρι (currier). Σήμερα μου είπανε να φροντίσω να την στείλω εγώ με όποιον τρόπο θέλω (ΕΛΤΑ κλπ). Να προπληρώσω (κανένα πρόβλημα) καταθέτοντας €€€ σε κάποιον λογαριασμό. Να στείλω μετά το αποδεικτικό σ'αυτούς, μετά αυτό, μετά εκείνο....$Ε%΅#@#$%*&()(*)(_&^^$#(Κ*&^^% πολύ γραφειοκρατία ρε αδερφάκι μου :(

Απλά του είπα : "Όταν η Forthnet δίνει DEMO για να δοκιμάσει ο πελάτης τι παίρνει, και η ΤΕLLAS σου ζητάει τηλεφωνικός μόνο ΑΦΜ και Ταυτότητα............εσείς έχετε μπλέξει πολύ με την γραφειοκρατία".

Το μόνο που συγκράτησε και μου είπε, ήταν: "Ααα η ΤΕΛΛΑΣ δεν ζητάει δικαιολογητικά ε?".

Χαιρετηθήκαμε, και το κλείσαμε το ρημάδι το τηλέφωνο. :p :D

Συμπέρασμα: Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Όποιος τις προσφέρει, τον κερδίζει. Κάνω λάθος;;; Κι ας είναι πιο φτηνοί κατά 2€ :blink:

Don't criticize... what you can't understand...!

• 4 weeks later...

Πήρα προχθές τη vivodi να μάθω περισσότερα για τις διδικασίες που χρειάζονται. Απολαύστε μια περίληψη μόνο του διαλόγου!:

...

- Έχω ήδη ζητήση μετατροπή της γραμμής μου από τον ΟΤΕ.

- Δε χρειαζόταν αυτό, το κάνουμε κι εμείς!

- Ε, δεν πειράζει, ένα τηλεφώνημα έκανα και .. τακτοποιήθηκε! Εσείς, τι χρειάζεστε για την αίτηση για DSLnet;

- Τους όρους χρήσης υπογεγραμμένους, την αίτηση συμπληρωμένη και μια απόδειξη κατάθεσης του τέλους ενεργοποίησης κι εγκατάστασης!

- Μα δεν θα πληρώσω τέλος εγκατάστασης, θα βάλω δικό μου modem μόνος μου.

- Ε, του τέλους ενεργοποίησης τότε!

- Μα δεν θα το καταθέσω σε τράπεζα! Χρεώνεται στο λογαριασμό του ΟΤΕ! Τι να σας δώσω;

- Εμείς θέλουμε φωτοτυπία της απόδειξης κατάθεσης!

..

endless loop (μην τα πολυλογώ)

..

- OK, κοιτάξτε: Ας υποθέσουμε ότι είχα από παλιότερα ADSL με άλλον ISP και τώρα έρχομαι σε σας. Τι θα πρέπει να σας δώσω λοιπόν;

- Εεε... αν θέλετε, πάρτε την Τετάρτη γιατί δε γωρίζω τι κάνoυμε σε αυτή την περίπτωση, δεν μας έχει ξανατύχει!!!

http://www.langkawi.dk/roflmao.gif

Vampyre, πάει καλά η Vivodi? Να προτιμήσω Tellas? Βοηθήστε γιατί πρέπει ν' αποφασίσω σύντομα!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Πάντως ξέματα ξέματα, μπορείς να πέσεις σε κανα σκρίνιο στο τηλέφωνο και να σου δώσει λάθος εντύπωση για την εταιρεία.

Από την άλλη όμως, φταίει και η εταιρεία που πέρνει τα σκρίνια ! :)

Δεν ξέρω τι θα πει "σκρίνιο", αλλά το παραπάνω μπορεί κάλλιστα να οφείλεται σε ελλιπή ενημέρωση του υπαλλήλου από την εταιρία, κι όχι σε δικό του σφάλμα!

Για τις δυό εταιρίες δε θα μου πείτε καμιά γνώμη όμως; Πρέπει ν' αποφασίσω!

Αρχικό Μήνυμα από τον petran

Vampyre, πάει καλά η Vivodi? Να προτιμήσω Tellas? Βοηθήστε γιατί πρέπει ν' αποφασίσω σύντομα!!!

Petran , εδώ και μισή ώρα ήρθς ο τεχνικός της Vidodi και μου άνοιξε τη γραμμή. Πάει σφαίρα.

1,80Μ σε 35secs από a)NTUA b) Γερμανία c) New Jersey.

Ταχύτητες από 64Κ μέχρι 54Κ.

Μια χαρά φαίνεται μέχρι τώρα. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

paides kalhmera. molis diavasa olo to thread.

exw vivodi DSL apo tis 6 oktovri. aithsh eixa kanei 2 Septemvriou opote ypologiste oti apo th mera pou esteila ta dikaiologhtika mexri na apokthsw thn polipothiti grammh perasan 34 meres! pistevw pws den einai polles asxeta an leei h vivodi gia 20-25, se kapoia shmeia tou site palia elege 20 ergasimes (se toses meres einai ypoxrewmenos o OTE na dwsei th grammh). As shmeiwsoume oti h grammh pou fernei o OTE einai entelws kainourio xalkino kalwdio sto spiti, apo to kentro tou, den allazeis kanena arithmo, den xrhsimopoieis katholou to yparxon thlefwno sto spiti sou, den plhrwneis kanena pagio ston OTE gia th grammh oute kai kanena one-off charge pou sth fernei. egw dld me ton OTE den eixa apolytws kammia epafh 'h epikoinwnia.

mporei na akougontai ola ayta poly kala es kai "diafhmistika" pros th vivodi, alla pistepste me den exw kammia sxesh me thn etairia ayth (gia thn akriveia h douleia mou einai se ..."antagwnistria" etairia!). Apla san xrhsths-pelaths eimai poly eyxaristhmenos apo th stigmh pou epeleksa th vivodi. Ola ayta, arkei na eisai mesa stis perioxes pou kalyptei APOLYTA h vivodi dld kai ws paroxos grammhs DSL alla kai ws paroxos internet (ISP). ws sketo ISP (dld DSL apo OTE me pagio mhniaio plhrwteo ston OTE kai internet service provision apo vivodi) den exw apolytws kammia idea! outws h allws se ayth thn periptwsh h vivodi mpainei sto idio kalathi me tous ypoloipous ISP afou den prosferei kati ksexwristo kaii oi allages aforoun mono tis times ths.

telos, na sas pw oti agorasa to modem apo ekeinous (to SAGEM) parolo pou agxwnomoun an einai kalo alla ("ma kala ayth th m!@#$ia to SAGEM tha parw? as parw kanena apo to ebay" elega...) telika mou vghke mia xara. disconnects den kanei opote edw kai polles meres paizw me thn idia IP (xexe). mono an kanw restart allazei h IP mou. vevaia sto mellon den kserw ti tha kanoun...!

Taxythtes: APAIXTES... analoga apo to pou katevazeis, exw piasei mexri kai 64-65 kbytes/sec (btw evala thn 512/128 kbps). e-mule kai kazaa sfaira, kai genikotera den exw dei re paidia oute ena provlhma. pragmatika pistevw oti aksizei ton kopo na ta pareis all-in-one para ligo apo dw, ligo apo kei kai sto telos an parousiastei kana provlhma na me kanoun mpalaki (opws me kati provlhmata pou eixa me to nokia kinhto mou, mou legane apo thn AC "kyrie einai thema ths kartas SIM, oxi tou kinhtou 7650 pou den emfanizetai to operator logo ..., kai telika vrhka kai tous apedeiksa oti htan thema kinhtou kai oxi kartas, kai me mia anavathmish lythike to provlhma). OXI kyrioi ayto den to ksanapathainw. provlhma sth DSL? thlefwno sth vivodi kai kopste to laimo sas kyrioi na mou to ftiaksete....ESEIS ftaite afou mono eseis eiste oi emplekomenoi.

ayta, sas kourasa kai kourasthka (lol), elpizw na voithisa ws xrhsths ths dsl apo thn en logw etairia, pantws prin mpei kaneis sto "dillhma" as dei an kalyptetai apo th vivodi gia to full paketo, giati ap'oti kserw den kalyptei kai polles perioxes, egw eytyxws menw Dafnh, opote me kalypte.

Yannis

Αρχικό Μήνυμα από τον Tony_Ts

vampyre ποιό πακέτο ;

512/128.

Για κόστος κ.λ.π. δες τα ποστ μου στο ειδικό thread της Vivodi DSL εδώ μέσα.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Εγώ είμαι ακόμα στο περίμενε από αυτήν και δεν το κρύβω ότι με έχουν εκνευρίσει αρκετά

Ενώ τους είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν έχω τηλ. αυτοί μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί καλύπτομαι από το δικό τους δίκτυο και θα μου έδιναν γραμμή DSL.

Μετά όμως από λίγες μέρες και αφού είχα κάνει την αίτηση και είχα πληρώσει το εφάπαξ ποσό στην τράπεζα με ειδοποίησαν ότι είχαν ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ και ότι ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ από το δίκτυο τους. Όταν τους ρώτησα τι να κάνω σε αυτήν την περίπτωση μου απάντησαν πως πρέπει να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ για τηλ. αριθμό. Και μετά ο ΟΤΕ να κάνει την μετατροπή της απλής σε DSL. Μου είπαν βέβαια ότι για την μετατροπή δεν θα χρεωθώ επιπλέον διότι συμπεριλαμβάνεται στο εφάπαξ κόστος

Οπότε και εγώ τι να κάνω, αφού μπήκα στο χωρό .... θα χορέψω. Πήγα στον ΟΤΕ της περιοχής μου έκανα αίτηση για απλή τηλ. γραμμή και περιμένω...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8

Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre

Petran , εδώ και μισή ώρα ήρθς ο τεχνικός της Vidodi και μου άνοιξε τη γραμμή. Πάει σφαίρα.

1,80Μ σε 35secs από a)NTUA b) Γερμανία c) New Jersey.

Ταχύτητες από 64Κ μέχρι 54Κ.

Μια χαρά φαίνεται μέχρι τώρα. :)

βαμπύρη, σε ποιά περιοχή είσαι?

Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156

βαμπύρη, σε ποιά περιοχή είσαι?

Νέο Ψυχικό.

ΤΗΝΧ for the info, Vampyre!

Πήρα και την Tellas να μάθω πληροφορίες. Στο IVR (φωνητικό μενού) δεν υπήρχε καν η υπηρεσία ADSL! Έτσι, συνδέθηκα με το τμήμα άμεσης ενεργοποίησης υπηρεσιών για να τους ρωτήσω. Μου ζήτησαν όνομα και τηλέφωνο να με καλέσουν αυτοί. Πέρασαν 5 ώρες. Ακόμη περιμένω!!