nikolas81 Δημοσιεύτηκε December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2014 Γεια σας παιδιά θα ήθελα την άποψη σας!μετα από 3 χρόνια με το iPhone 4s σκέφτομαι να αλλάξω τηλέφωνο αλλα πλέον δεν θέλω να δώσω κ ένα σκασμό λεφτά για το 6αρι!τι θα μου προτείνετε;βάζω όριο τα 400 ευρω και θα ήθελα ένα τηλ που να μπορεί να αντέξει άνετα για μια διετία και θα ήθελα να βγάζει καλές φωτογραφίες.Προς το παρών κοιτάζω το g3 και το s5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Σωστά κοιτάς προς το Android. Καλά τα κινητά που αναφέρεις. Βάλε και το Note 3 στην λίστα, όπως και το Ζ2. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Προτείνω και εγώ το Note και το Z2, καταπληκτικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. December 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Από θέμα υποστήριξης τα Sony πως τα πανε; Ολα αυτά τα κινητά που έχουμε πει μέχρι τωρα θα βγάλουν τη διετία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Νοτε 3 ότι καλύτερο σε αυτήν την τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Κι από εμένα φίλε μου note 3... Αν σε χαλάει το μέγεθος και το s5 είναι super. Πάντως το μέγεθος σε 2 μέρες το ξεχνάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 μετά το 4S πας σε Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 G3 - 32gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 μετά το 4S πας σε Android Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Ας τον να δοκιμάσει και το android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 ε μία επιλογή πρότεινα κι εγώ, δεν του έβαλα το μαχαίρι στο λαιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. December 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Σας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια τωρα εχω κλείσει ανεσα σε note 3 k lg g3 με τα 32giga λόγω RAM. Αυτό που με κάνει να κοιτάω λιγο παραπάνω το lg ειναι οτι ειναι μοντέλο του 14 και εχει πάρει ήδη lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts