kaberos Δημοσιεύτηκε September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2014 (edited) καλησπέρα σας Εχω το ZTE Blade L2 και ψάχνω κάποιο software για να επικοινωνεί το τηλέφωνο με τον υπολογιστή για να μπορώ να κάνω εισαγωγή επαφων κλπ πχ οπως είναι το kiss για τα samsung Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Edited September 18, 2014 by kaberos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. September 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Για όσους έχουν συσκεύη ZTE υπάρχει software εδω : http://joinme.ztems.com/pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. October 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Είμαι κάτοχος του ZTE Blade L2 και αντιμετωπίζω νεο πρόβλημα : δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση των εφαρμογών στο play store μου βγάζει το μήνυμα -- Σφάλμα : υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. Σημ. Συνολικά εχω εγκαταστήσει 5 εφαρμογές (f/b messenger, don't panic ,tunein radio,viber,App2mgr pro ) Κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Φίλε το ίδιο ακριβώς μου έβγαζε εμένα στο τάμπλετ ! Το πήρα απόφαση κι έκανα επαναφ. εργοστασιακών ρυθμίσεων και από τότε πάνε όλα καλά. Σου συστήνω να κάνεις το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 καλήμερα στο forum ξέρει κάνεις TO ZTE BLADE L2 τι ονομασία έχει στην κινεζική αγορα για να το πάρω από κινά? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δεν το γνωρίζω φίλε μου αλλά έχεις δει ότι το έχει στα Public με 129 ευρώ και θα έχεις και εγγύηση για να είσαι σίγουρος; Εγώ πάντως μοντέλο από Κίνα θα έπαιρνα μόνο αν το είχε μισή τιμή από ότι η επίσημη αντιπροσωπεία εδώ Ελλάδα. Αν η διαφορά είναι μόνο 30-40 ευρώ στα 150 π.χ. για μένα δεν αξίζει το ρίσκο και η αναμονή. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) http://i1377.photobucket.com/albums/ah74/Vaggelis_Delidimitriou/zte-blade2_zpszeaydp0c.jpg ZTE Blade L2 Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.2 Jelly Bean Επεξεργαστής:Quad-core 1.3 GHz MediaTek MTK6582M GPU: Mali-400 MP2 Μνήμη RAM: 1GB Οθόνη: 5 inches 854×480 pixels Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB Κάρτα μνήμης: micro SD (μεχρι 64GB) Wi-Fi GPS Bluetooth 3.0 Μπαταρία: 2000 mAh Διαστάσεις: 142.5 x 72.2 x 9 mm Βάρος: 166 gr single & dual sim Προσφατα αποκτησα το εν λογω κινητο. Εγινε κατ'ευθειαν root με το kingo root. Ποια η γνωμη σας για το Blade L2? Edited January 29, 2015 by vaggos_vankel Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 H ZTE Hellas έχει αναβάθμιση για το κινητό στην σελίδα http://www.ztedevice.com/support/smart_phone/75d54772-41af-44cb-81bf-2c1682a5a80a.html?type=http://www.ztedevice.com/support/selectproduct.html Αν κάποιος έχει την συσκευή και την αναβαθμίσει, ας πει αν αναβαθμίζει το Android του σε 4.4, γιατί θα είναι πιο ελκυστικό τώρα για αγορά. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 ενδιαφερων συσκευη. κανενα ελαττωμα; η μπαταρια του πως παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) H ZTE Hellas έχει αναβάθμιση για το κινητό στην σελίδα http://www.ztedevice.com/support/smart_phone/75d54772-41af-44cb-81bf-2c1682a5a80a.html?type=http://www.ztedevice.com/support/selectproduct.html Αν κάποιος έχει την συσκευή και την αναβαθμίσει, ας πει αν αναβαθμίζει το Android του σε 4.4, γιατί θα είναι πιο ελκυστικό τώρα για αγορά. φίλε μου πιστεύω είναι η κιτ κατ γιατί είναι 400+ MB. μόλις πάω σπίτι το απόγευμα θα την δοκιμάσω και θα ενημερώσω. edit προσπάθησα να περάσω το αρχείο της αναβάθμισης αλλα παίρνω το μήνυμα,λάθος έκδοση. Edited March 11, 2015 by nasos_79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Δεν υπαρχει επισημη αναβαθμιση σε 4.4 για την Ελλαδα.Σε αλλες χωρες ομως εχει κυκλοφορισει.Προσωπικα εχω περασει custom recovery και εχω φλασαρει πανω απο 10 διαφορετικες rom.Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω μια εκδοση 4.4 που οπτικα ειναι ιδια με Lollipop. Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 φίλε μου πιστεύω είναι η κιτ κατ γιατί είναι 400+ MB. μόλις πάω σπίτι το απόγευμα θα την δοκιμάσω και θα ενημερώσω. edit προσπάθησα να περάσω το αρχείο της αναβάθμισης αλλα παίρνω το μήνυμα,λάθος έκδοση. Αν θέλεις, στείλε μια ερώτηση στην ΖΤΕ Hellas τι γίνεται και δεν δέχεται η συσκευή την αναβάθμιση. Είναι επίσημη και από το site τους, θα έπρεπε να μπαίνει. :O Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Δεν υπαρχει επισημη αναβαθμιση σε 4.4 για την Ελλαδα.Σε αλλες χωρες ομως εχει κυκλοφορισει.Προσωπικα εχω περασει custom recovery και εχω φλασαρει πανω απο 10 διαφορετικες rom.Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω μια εκδοση 4.4 που οπτικα ειναι ιδια με Lollipop. φίλε μήπως μπορείς να αναφέρεις τα βήματα;για να δοκιμάσω να βάλω κιτκατ. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Αναλυτικος οδηγος customization για το κινητο μας.Ας ξεκινησουμε :) 1.ROOT Προσωπικα εκανα Root πολυ ευκολα με το Kingo Root.Κατεβαζουμε την εφαρμογη απο την επισημη σελιδα (google it) και κανουμε εγκατασταση την εφαρμογη στον υπολογιστη μας.Ενεργοποιουμε τον εντοπισμο σφαλματων usb ,συνδεουμε το κινητο μας στον υπολογιστη,περιμενουμε να εγκατασταθουν τα drivers της συσκευης μας και στην συνεχεια ανοιγουμε το Kingo Root.Αφου εντοπισει το προγραμμα την συσκευη μας παταμε root.Το κινητο μας θα κανει 1-2 επανεκινησεις και μολις ολοκληρωθει η εγκατασταση θα βγει το αναλογο μηνυμα στην οθονη του υπολογιστη. 2.Custom recovery. Αφου εχουμε κανει Root στην συσκευη μας κατεβαζουμε το mobileuncle_MTK_toolv2.9.9.apk και το Recovery.img. Mobile uncle tools: http://goo.gl/IkyVDo Recovery image: http://goo.gl/1f8OwX Ενεργοποιουμε τις "Αγνωστες πηγες" και απενεργοποιουμε την "επαληθευση εφαρμογων" στο κινητο μας. Αντιγραφουμε για αρχη στην καρτα sd το mobileuncle_MTK_toolv2.9.9.apk και στην συνεχεια κανουμε εγκατασταση της εφαρμογης.Μολις εγκατασταθει η εφαρμογη επιλεγουμε ανοιγμα και θα μας ζητησει δικαιωματα διαχειριστη.Επιλεγουμε αποδοχη και κλεινουμε την εφαρμογη. Στην συνεχεια αντιγραφουμε στην καρτα sd το Recovery.img.Ανοιγουμε το Mobile uncle tools και επιλεγουμε "Recovery Update". Με προσοχη επιλεγουμε απο τη λιστα το Recovery.img που εχουμε κατεβασει και περασει στην καρτα sd.Κανουμε εγκατασταση και μολις ολοκληρωθει μας ζηταει να κανει reboot into recovery.Επιλεγουμε Yes το κινητο μας θα κανει επανεκινηση μπαινοντας στο recovery menu.Αμεσως μετα επιλεγουμε reboot the phone. Ευχαριστουμε πολυ τον Carliv για το custom recovery και τον njava για το Mobileuncle MTK Tools. Δεν φερω καμια ευθυνη σε περιπτωση που κατι παει στραβα στην ολη διαδικασια.Ο παραπανω οδηγος πρεπει να γινει με προσοχη και με ευθυνη του κατοχου της συσκευης. 3.Custom rom Αφου πλεον εχουμε custom recovery μπορουμε να εγκαταστησουμε την rom της επιλογης μας.Μια απο αυτες ειναι και η Material V3 rom βασισμενη σε android 4.4.2. Οπτικα ειναι ιδια με android 5 lollipop. Κατεβαζουμε την rom και το αρχειο για να κανουμε root μετα την εγκατασταση. Rom_lollipop.zip: https://mega.co.nz/#!zNd01CaZ!HoCfv0E6bxWVpk2t1buLmurl2Teb86PTRYC1kmxCQ1Y lollipop root.zip: https://mega.co.nz/#!2YwF2LyB!waSw39bvpw3nq1xqH7ddcOxhPVL3ccifryklXOuTdds Αντιγραφουμε τα αρχεια στην καρτα sd και απενεργοποιουμε την συσκευη. Αμεσως μετα κραταμε τα κουμπια volume up και power για 3 δευτερολεπτα για να μπουμε σε recovery mode. Για να κανουμε backup επιλεγουμε backup and restore->backup. Μολις τελειωσει το backup παμε πισω με το βελακι απιστροφης και επιλεγουμε το wipe menu. Κανουμε ολα τα wipes(wipe data-factory reset,wipe cache,wipe dalvik cache) και παμε πισω με το βελακι απιστροφης. Στην συνεχεια επιλεγουμε install zip->choose zip sdcard και επιλεγουμε το Rom_lollipop.zip.Μολις τελειωσει η εγκατασταση με τον ιδιο ακριβως τροπο περναμε και το lollipop root.zip Μολις τελειωσουμε με την εγκατασταση του δευτερου αρχειου παμε πισω με το βελακι απιστροφης και επιλεγουμε reboot the phone. Περιμενουμε κανα 5λεπρο για την πρωτη εκκινηση του κινητου. Για την Material v3 rom ευχαριστουμε πολυ τους: jeff rivera joey huab reynan garcia paraiso jc esporlas jc james lee cristian luis law glenn canete sandig neil edward d.diaz tenten ponce jaren carl lalican Edited March 26, 2015 by vaggos_vankel Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ φίλε @vaggos_vankel για την βοήθεια. Να σαι καλά. Edit Δεν ξέρω αλλά με αυτή τη ρομ που προτείνει ο φίλος σε μέρη όπου είχα οριακά σήμα, 3g εννοώ,βλέπω σημαντικη αύξηση στο σήμα. Edited March 26, 2015 by nasos_79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrew123137 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Αναλυτικος οδηγος customization για το κινητο μας.Ας ξεκινησουμε :) 3.Custom rom Αφου πλεον εχουμε custom recovery μπορουμε να εγκαταστησουμε την rom της επιλογης μας.Μια απο αυτες ειναι και η Material V3 rom βασισμενη σε android 4.4.2. Οπτικα ειναι ιδια με android 5 lollipop. Κατεβαζουμε την rom και το αρχειο για να κανουμε root μετα την εγκατασταση. Rom_lollipop.zip: https://mega.co.nz/#!zNd01CaZ!HoCfv0E6bxWVpk2t1buLmurl2Teb86PTRYC1kmxCQ1Y lollipop root.zip: https://mega.co.nz/#!2YwF2LyB!waSw39bvpw3nq1xqH7ddcOxhPVL3ccifryklXOuTdds Αντιγραφουμε τα αρχεια στην καρτα sd και απενεργοποιουμε την συσκευη. Αμεσως μετα κραταμε τα κουμπια volume up και power για 3 δευτερολεπτα για να μπουμε σε recovery mode. Για να κανουμε backup επιλεγουμε backup and restore->backup. Μολις τελειωσει το backup παμε πισω με το βελακι απιστροφης και επιλεγουμε το wipe menu. Κανουμε ολα τα wipes(wipe data-factory reset,wipe cache,wipe dalvik cache) και παμε πισω με το βελακι απιστροφης. Στην συνεχεια επιλεγουμε install zip->choose zip sdcard και επιλεγουμε το Rom_lollipop.zip.Μολις τελειωσει η εγκατασταση με τον ιδιο ακριβως τροπο περναμε και το lollipop root.zip Μολις τελειωσουμε με την εγκατασταση του δευτερου αρχειου παμε πισω με το βελακι απιστροφης και επιλεγουμε reboot the phone. Περιμενουμε κανα 5λεπρο για την πρωτη εκκινηση του κινητου. Για την Material v3 rom ευχαριστουμε πολυ τους: jeff rivera joey huab reynan garcia paraiso jc esporlas jc james lee cristian luis law glenn canete sandig neil edward d.diaz tenten ponce jaren carl lalican Λοιπον εχω μερικες αποριες.Πρωτον τα 2 αρχεια της rom τα βαζουμε στην εσωτερικη η εξωτερικη sd?? Και δευτερον εγω εχω το ZTE Blade L2 το οποιο οταν παταω τα vol power button με παει σε ενα μενου με κινεζικα.Τι κανω εκει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Λοιπον εχω μερικες αποριες.Πρωτον τα 2 αρχεια της rom τα βαζουμε στην εσωτερικη η εξωτερικη sd?? Και δευτερον εγω εχω το ZTE Blade L2 το οποιο οταν παταω τα vol power button με παει σε ενα μενου με κινεζικα.Τι κανω εκει?? τα αρχεία θα τα βάλεις στην εξωτερική μνήμη.για να μπεις στο recovery θα απενεργοποιησεις τη συσκευή και θα πατήσεις ταυτόχρονα το πλήκτρο on-off και το volume up πλήκτρο για 10 περίπου δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrew123137 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) τα αρχεία θα τα βάλεις στην εξωτερική μνήμη.για να μπεις στο recovery θα απενεργοποιησεις τη συσκευή και θα πατήσεις ταυτόχρονα το πλήκτρο on-off και το volume up πλήκτρο για 10 περίπου δευτερόλεπτα. Ευχαριστω φιλε.Εκανα βασικα βλακεια στην αρχη αλλα ευτυχως ειχα ηδη μεταφερει σημαντικα αρχεια στο PC Εν τελει την εβαλα την rom αλλα για καποιο λογο πεταγεται συνεχεια μηνυμα "Δυστυχως η εφαρμογη Αναζητηση Google εχει σταματησει" και το ιδιο και με το ιντερνετ.Εκανα κατι λαθος?? Edited April 4, 2015 by andrew123137 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ευχαριστω φιλε.Εκανα βασικα βλακεια στην αρχη αλλα ευτυχως ειχα ηδη μεταφερει σημαντικα αρχεια στο PC Εν τελει την εβαλα την rom αλλα για καποιο λογο πεταγεται συνεχεια μηνυμα "Δυστυχως η εφαρμογη Αναζητηση Google εχει σταματησει" και το ιδιο και με το ιντερνετ.Εκανα κατι λαθος?? σε μένα δεν είχε κάνει τίποτα τέτοιο.έκανες wipe all data από το recovery πριν φλασαρεις? έχω βάλει άλλη ρομ τώρα κιτ κατ με καθαρό android πάει μια χαρά αλλά δεν έχει ελληνικά.αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω το πρωί ένα πμ με πληροφορίες γιατί τώρα είμαι εκτός σπιτιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrew123137 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 σε μένα δεν είχε κάνει τίποτα τέτοιο.έκανες wipe all data από το recovery πριν φλασαρεις? έχω βάλει άλλη ρομ τώρα κιτ κατ με καθαρό android πάει μια χαρά αλλά δεν έχει ελληνικά.αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω το πρωί ένα πμ με πληροφορίες γιατί τώρα είμαι εκτός σπιτιού. Εκανα wipe all.Επισης διαπιστωσα οτι δεν ενεργοποιουνται τα δεδομενα... Αν μπορεσεις καποια στιγμη μπορεις να μου στειλεις ενα pm για το πως να το φτιαξω η να βαλω μια καλυτερη rom?? Και πιστευω μπορω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση με το backup που ειχα κανει ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Ευχαριστω φιλε.Εκανα βασικα βλακεια στην αρχη αλλα ευτυχως ειχα ηδη μεταφερει σημαντικα αρχεια στο PC Εν τελει την εβαλα την rom αλλα για καποιο λογο πεταγεται συνεχεια μηνυμα "Δυστυχως η εφαρμογη Αναζητηση Google εχει σταματησει" και το ιδιο και με το ιντερνετ.Εκανα κατι λαθος?? Μολις κανεις update ολες τις εφαρμογες θα σταματησει να σου βγαζει αυτο το μηνυμα. Για να δουλεψουν τα δεδομενα πρεπει να περασεις τις ρυθμισεις ΑΡΝ χειροκινητα,η ρομ δεν ειναι ελληνικη και δεν εχει ενσωματωμενες τις ρυθμισεις για τα ελληνικα δικτυα. Edited April 5, 2015 by vaggos_vankel Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 καιLollipop το Zte εντυπωσιάστηκα ευχάριστα! Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 καιLollipop το Zte εντυπωσιάστηκα ευχάριστα! βασικά είναι KitKat based η ROM που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω και έχει το look της lollipop. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppanos1971 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αναλυτικος οδηγος customization για το κινητο μας.Ας ξεκινησουμε :) 1.ROOT Προσωπικα εκανα Root πολυ ευκολα με το Kingo Root.Κατεβαζουμε την εφαρμογη απο την επισημη σελιδα (google it) και κανουμε εγκατασταση την εφαρμογη στον υπολογιστη μας.Ενεργοποιουμε τον εντοπισμο σφαλματων usb ,συνδεουμε το κινητο μας στον υπολογιστη,περιμενουμε να εγκατασταθουν τα drivers της συσκευης μας και στην συνεχεια ανοιγουμε το Kingo Root.Αφου εντοπισει το προγραμμα την συσκευη μας παταμε root.Το κινητο μας θα κανει 1-2 επανεκινησεις και μολις ολοκληρωθει η εγκατασταση θα βγει το αναλογο μηνυμα στην οθονη του υπολογιστη. 2.Custom recovery. Αφου εχουμε κανει Root στην συσκευη μας κατεβαζουμε το mobileuncle_MTK_toolv2.9.9.apk και το Recovery.img. Mobile uncle tools: http://goo.gl/IkyVDo Recovery image: http://goo.gl/1f8OwX Ενεργοποιουμε τις "Αγνωστες πηγες" και απενεργοποιουμε την "επαληθευση εφαρμογων" στο κινητο μας. Αντιγραφουμε για αρχη στην καρτα sd το mobileuncle_MTK_toolv2.9.9.apk και στην συνεχεια κανουμε εγκατασταση της εφαρμογης.Μολις εγκατασταθει η εφαρμογη επιλεγουμε ανοιγμα και θα μας ζητησει δικαιωματα διαχειριστη.Επιλεγουμε αποδοχη και κλεινουμε την εφαρμογη. Στην συνεχεια αντιγραφουμε στην καρτα sd το Recovery.img.Ανοιγουμε το Mobile uncle tools και επιλεγουμε "Recovery Update". Με προσοχη επιλεγουμε απο τη λιστα το Recovery.img που εχουμε κατεβασει και περασει στην καρτα sd.Κανουμε εγκατασταση και μολις ολοκληρωθει μας ζηταει να κανει reboot into recovery.Επιλεγουμε Yes το κινητο μας θα κανει επανεκινηση μπαινοντας στο recovery menu.Αμεσως μετα επιλεγουμε reboot the phone. Ευχαριστουμε πολυ τον Carliv για το custom recovery και τον njava για το Mobileuncle MTK Tools. Δεν φερω καμια ευθυνη σε περιπτωση που κατι παει στραβα στην ολη διαδικασια.Ο παραπανω οδηγος πρεπει να γινει με προσοχη και με ευθυνη του κατοχου της συσκευης. 3.Custom rom Αφου πλεον εχουμε custom recovery μπορουμε να εγκαταστησουμε την rom της επιλογης μας.Μια απο αυτες ειναι και η Material V3 rom βασισμενη σε android 4.4.2. Οπτικα ειναι ιδια με android 5 lollipop. Κατεβαζουμε την rom και το αρχειο για να κανουμε root μετα την εγκατασταση. Rom_lollipop.zip: https://mega.co.nz/#!zNd01CaZ!HoCfv0E6bxWVpk2t1buLmurl2Teb86PTRYC1kmxCQ1Y lollipop root.zip: https://mega.co.nz/#!2YwF2LyB!waSw39bvpw3nq1xqH7ddcOxhPVL3ccifryklXOuTdds Αντιγραφουμε τα αρχεια στην καρτα sd και απενεργοποιουμε την συσκευη. Αμεσως μετα κραταμε τα κουμπια volume up και power για 3 δευτερολεπτα για να μπουμε σε recovery mode. Για να κανουμε backup επιλεγουμε backup and restore->backup. Μολις τελειωσει το backup παμε πισω με το βελακι απιστροφης και επιλεγουμε το wipe menu. Κανουμε ολα τα wipes(wipe data-factory reset,wipe cache,wipe dalvik cache) και παμε πισω με το βελακι απιστροφης. Στην συνεχεια επιλεγουμε install zip->choose zip sdcard και επιλεγουμε το Rom_lollipop.zip.Μολις τελειωσει η εγκατασταση με τον ιδιο ακριβως τροπο περναμε και το lollipop root.zip Μολις τελειωσουμε με την εγκατασταση του δευτερου αρχειου παμε πισω με το βελακι απιστροφης και επιλεγουμε reboot the phone. Περιμενουμε κανα 5λεπρο για την πρωτη εκκινηση του κινητου. Για την Material v3 rom ευχαριστουμε πολυ τους: jeff rivera joey huab reynan garcia paraiso jc esporlas jc james lee cristian luis law glenn canete sandig neil edward d.diaz tenten ponce jaren carl lalican Καλημερα, θα ηθελα να βαλω τα 2 αρχεια σε zte blade v αλλα δεν λειτουργουν τα links... που μπορω να τα βρω? Ευχαριστω , Πανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakaritas Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπέρα παιδες, εχω το zte blade l2, το τελευταιο καιρο παρουσιαζει προβληματα, κολλάει ασχημα, ενω πατάω εφαρμογες (να παρω τηλέφωνο, να ανοιξω φωτογραφικη κλπ) και η εφαρμογές τερματίζουν βγαζοντας σφάλμα. Κανω επανεκκινησεις και κολλάει στο logo που λεει ZTE, μετα απο αρκετες επανεκκινήσεις ισως ξεκινήσει. Εκανα σημερα εργοστασιακες ρυθμίσεις και τωρα δεν μπαίνει καν. Πατησα vol+ και power και μου βγάζει "Καμια υπηρεσια " Τι κανω? Ειναι εκτος εγγυησης και το εχω root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts