Jump to content

Μετά το G2 τι;

OAL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω περίπου 6 μήνες το G2 και είναι οτι καλύτερο πέρασε απο τα χέρια μου , απλά θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο στον τομέα κάμερα ειδικά σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό και flash και επίσης θα ήθελα καλύτερη ποιότητα και ένταση ήχου.

Καλή σας μέρα

Έχω περίπου 6 μήνες το G2 και είναι οτι καλύτερο πέρασε απο τα χέρια μου , απλά θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο στον τομέα κάμερα ειδικά σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό και flash και επίσης θα ήθελα καλύτερη ποιότητα και ένταση ήχου.

Καλή σας μέρα

Και σε G3, S5 και Ζ3 αν πας πιστεύω ότι θα έχεις καλύτερη κάμερα. Τώρα η απόλυτη υπέρβαση είναι το Note 4.

Φιλικά Γιώργος

Και σε G3, S5 και Ζ3 αν πας πιστεύω ότι θα έχεις καλύτερη κάμερα. Τώρα η απόλυτη υπέρβαση είναι το Note 4.

Μάλιστα , μάλλον για G3 θα πάω διότι το Note4 είναι πολύ μεγάλο στο μέγεθος .

Σε ευχαριστώ

Σε ευχαριστώ

μια προειδοποιση για το g3 όσο αφορά την φωτεινότητα της οθόνης είναι αρκετά ποιο χαμηλή του g2, ήταν ο βασικός λόγος που δεν το κράτησα

μια προειδοποιση για το g3 όσο αφορά την φωτεινότητα της οθόνης είναι αρκετά ποιο χαμηλή του g2, ήταν ο βασικός λόγος που δεν το κράτησα

Ναι , ναι το έχω διαβασει αυτό το θέμα απο κάποιους που το έχουν πάρει . Δηλαδή ήταν πολύ ενοχλητικό egodemis ?

Thanks

Ναι , ναι το έχω διαβασει αυτό το θέμα απο κάποιους που το έχουν πάρει . Δηλαδή ήταν πολύ ενοχλητικό egodemis ?

Thanks

Μια δοκιμή θα σε πείσει. Πάνε να το δεις από κοντά.

Φιλικά Γιώργος

Το δικό μου g3 το χω στο 30% κ αυτόματο γιατί στο σκοτάδι με τυφλώνει η οθόνη του κ με αυτή την ρύθμιση την ημέρα κανένα πρόβλημα δείχνει μια χαρά πιστεύω είναι στον άνθρωπο + το ηχείο του είναι πολύ δυνατό πολλές φορές έτσι όπως χτυπούσε πεταγώμουν πάνω κ το χω κατεβάσει στ 70%. Από κάμερα είναι φοβερό ακόμα κ με λείψεις στο σκοτάδι είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος αλλά στ προηγούμενα κινητά είχα έως 8ΜΡ ίσως να παίζει ρόλο κ αυτό.

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Σε ευχαριστώ

Κι εγώ για το note θα σου έλεγα... Και τα 2 παντοφλάκια είναι, αν πήγαινα σε τέτοια συσκευή δεν θα κολλούσα σε καμία περίπτωση στην διαφορά μεγέθους που έχουν (την θεωρώ πολύ μικρή). Από εκεί και πέρα και τα 2 είναι απολύτως κατάλληλα για διάδοχοι...

Σε ευχαριστώ

Μήπως να διαβάσεις λίγο το νήμα του g2,όσων αφορά τις φωτογραφίες?Με την xcam,τα binaries και τις ρυθμίσεις πάνω κάτω σαν του g3 αποδίδει.Αν θές αναβάθμιση στην φωτογραφία,για μένα καλύτερα κοίτα κάποιο άλλο.

Thanks

μόνο αν το δεις από κοντά θα βγάλεις απόφαση, για μένα πχ είναι αρκετά σκοτεινή την μέρα, το βράδυ την χαμηλωνα κιόλας αλλά την μέρα ειδικά έξω δεν......

Εκτός από αυτά προσθέτω το Ζ3 compact που έχει καλές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό . Το note 4 είναι μια κατηγορία από μόνο του αλλά είναι πιο ακριβό από τα υπόλοιπα

gyes το s5 εχει εξαιρετικη καμερα...δηλ στο g3 η φωτεινοτητα χωρις να ειναι στο αυτοματο και στο 30 δεν φαινεται καλα?
I Want To Believe

gyes το s5 εχει εξαιρετικη καμερα...δηλ στο g3 η φωτεινοτητα χωρις να ειναι στο αυτοματο και στο 30 δεν φαινεται καλα?

νυχτα καλα ειναι........... μερα εχεις μια αισθιση οτι το εχεις 30% ενω το εχεις 100%

Κι εγώ για το note θα σου έλεγα... Και τα 2 παντοφλάκια είναι, αν πήγαινα σε τέτοια συσκευή δεν θα κολλούσα σε καμία περίπτωση στην διαφορά μεγέθους που έχουν (την θεωρώ πολύ μικρή). Από εκεί και πέρα και τα 2 είναι απολύτως κατάλληλα για διάδοχοι...

Σήμερα πήγα και είδα από κοντά και το Note4 και το G3 . Προσωπική μου άποψη η οθόνη και συγκεκριμένα τα χρώματα του Note4 είναι πολύ γλυκά και έντονα ενώ το G3 τα χρώματα του μου φάνηκαν ξεθωριασμένα . Βέβαια αυτά είναι και υποκειμενικά θέματα του καθενός μας. Όσον αφορά η φωτεινότητα του G3, τουλάχιστον μέσα στο κατάστημα που το είδα δεν με ενόχλησε καθόλου ήταν αρκετά καλή , τώρα τι γίνεται έξω με το φως της ημέρας εκεί δεν έχω άποψη. Επίσης έπαιξα και λίγο με την κάμερα των δύο συσκευών. Αυτό που παρατήρησα η ταχύτητα της κάμερας του Note4 με χωρίς φλας, με φλας ή στο αυτόματο είναι ένα κλικ πιο πάνω από το G3 ενώ στην ποιότητα των φωτογραφιών δεν είδα καμία διαφορά. Τέλος θα συμφωνήσω και εγώ στην άποψη σου ότι η διαφορά μεγέθους μεταξύ Note4 και G3 έτσι όπως τα έπιασα και τα δύο στα χέρια μου είναι όντως μικρή.

Επαναλαμβάνω τα παραπάνω είναι πάντα προσωπικές μου απόψεις .

Καλό απόγευμα

Προσωπικά πιστεύω χωρίς ποτέ να ήμουν κάτοχος του g2 και σημερινός κάτοχος του g3 ότι δεν αξίζει να δαπανήσεις λεφτά για κάτι άλλο. Για φέτος σε καλύπτει το g2. Δώστα καλύτερα σε ένα φτωχό αν πια σου περισσεύουν