jerichoriginal21 Δημοσιεύτηκε December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2014 Καλησπερα εδω και μια βδομαδα ειμαι αναμεσα σε 2 κινητα αλλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο να διαλεξω;; Ποιο μου προτείνεται;; Να γνωριζετε οχι δεν με νοιαζει πολυ το gps αλλα θελω να βγαζει καλες φωτογραφιες και ειμαι σχεδον 17 ωρες στο ιντερνετ με το κινητο που ειμαι τωρα:D:D:D:D Υ.Γ. Εκτος κι αν μου προτεινεται καποιο αλλο;; Ευχαριστω....φιλικα Βασιλης:rolleyes: Παράθεση ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 δεν μας λες ομως ποια ειναι..... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπερα εδω και μια βδομαδα ειμαι αναμεσα σε 2 κινητα αλλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο να διαλεξω;; Ποιο μου προτείνεται;; Να γνωριζετε οχι δεν με νοιαζει πολυ το gps αλλα θελω να βγαζει καλες φωτογραφιες και ειμαι σχεδον 17 ωρες στο ιντερνετ με το κινητο που ειμαι τωρα:D:D:D:D Υ.Γ. Εκτος κι αν μου προτεινεται καποιο αλλο;; Ευχαριστω....φιλικα Βασιλης:rolleyes: και εισαι και σε λαθος μερος,ανοιξες ολοκληρο θεμαγια αυτο?Ρωτα εδω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911&page=397#post5795279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerichoriginal21 Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλησπερα και συγγνωμη.εχεις δικιο ξεχασα να βαλω τα κινητα:( Το ενα ειναι αυτο: http://www.geekbuying.com/item/THL-5000-MTK6592T-Octa-Core-2-0GHz-5-Inch-Android-4-4-OS-Smartphone-2GB-RAM-16GB-ROM-FHD-IPS-Phone-13MP-CAM-5000mAh-NFC-OTG-Gyroscope-Fast-Charge-Black-330657.html Και το αλλο ειναι αυτο: http://www.geekbuying.com/item/ZOPO-ZP1000-5-0INCH-Ultrathin-Smartphone-IPS-HD-Srceen-MTK6592-Octa-core-1-7GHz-CPU-1G-RAM-16G-ROM-14-0MP-3G-GPS-OTG-Blue-325414.html Συγγνωμη για την καθυστερηση και αν εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο στα ιδια χρηματα. Βασιλης. Παράθεση ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Προσωπικα δεν εχω καποια αποψη για καποιο απο τα δυο. Θα σου προτεινα παντως να αποφυγεις το συγκεκριμενο καταστημα. Εχουν ακουστει αρκετα κακα σχολια για το after market Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_n Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ZOPO ZP1000 εγγύηση σαν συσκευή. Καλύτερο και σε ποιότητα κατασκευής. Όσο για το κατάστημα, έχω πάρει 3 συσκευές κανένα πρόβλημα. Παράθεση Samsung Nexus S (SlimKat 4.4.2), Asus Nexus 7 (Stock KitKat) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis50 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 zopo με 1gb ram 16 rom διχως δυνατοτητα επεκτασης εναντι 2gb ram 16 rom επεκτασιμη στα 64 gb το thl νομιζω δεν θελει πολυ σκεψει υγ.γιατι δεν κοιτας και το lenovo a806 στα 135-140 ευρω καλυτερο κατα την γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerichoriginal21 Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 zopo με 1gb ram 16 rom διχως δυνατοτητα επεκτασης εναντι 2gb ram 16 rom επεκτασιμη στα 64 gb το thl νομιζω δεν θελει πολυ σκεψει υγ.γιατι δεν κοιτας και το lenovo a806 στα 135-140 ευρω καλυτερο κατα την γνωμη μου Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις,πολυ καλο και το λενοβο αλλα δεν ειναι με δυο κάρτες δυστυχώς:( Παράθεση ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 To THL 5000 ειναι καλυτερο. Δες όμως και το Coolpad F2. Πιο καινουριο, δικαρτο και φθηνοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Νομιζω οτι το THL 5000 θα σε καλυψει απο θεμα μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 ZOPO ZP1000 εγγύηση σαν συσκευή. Καλύτερο και σε ποιότητα κατασκευής. Όσο για το κατάστημα, έχω πάρει 3 συσκευές κανένα πρόβλημα. Εγω ανεφερα το αντιστοιχο thread για τις εγγυησεις που το geek εχει αρχισει και κανει νερα (6 μηνες και αν ειναι mb και αν η αγελαδα βγαλει γαλα κτλ κτλ). To after ειναι το ζητημα παντα... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerichoriginal21 Δημ. December 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας,αποφάσισα και θα πάρω το thl5000:) Παράθεση ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts