UNEXPECTEDGR Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ναι έχει. Λογικά ναι γράφεις αν εχεις μικρά δάχτυλα. Οχι δεν μπορείς να απαντήσεις κλήσεις του κινητού. Μόνο της sim που ενδέχεται να έχεις στο ρολόι. Το ίδιο ισχύει και για το d5+ Σε ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες… Το έχω παραγγείλει και το αναμένω… ;) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 ξερετε αν υπαρχει ρολοι που να απανταει στις κλησεις του κινητου και να μιλας απο το ρολοι?χωρις σιμ,επισης να μπορω να αλλαζω λουρακια,να εχει gps και media player?και τουλαχιστον 1gb ram?να μπορεις να απαντησεις και στα μυνηματα που δεχεται το κινητο απο το ρολοι? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 καλησπέρα παιδιά εγώ περιμένω αυτό να έρθει http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_555892.html?wid=21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamutsis Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλησπέρα παιδιά , αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πήρα το no1 g6 και προσπάθησα να του περασω τα ελληνικά και ενώ ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση δίχως κάποιο σφάλμα το ρολόι δεν ανοίγει βγάζει το αρχικό μήνυμα και ξανασβηνει (σαν soft brick ) τι μπορεί να φταιει; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλησπέρα παιδιά , αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πήρα το no1 g6 και προσπάθησα να του περασω τα ελληνικά και ενώ ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση δίχως κάποιο σφάλμα το ρολόι δεν ανοίγει βγάζει το αρχικό μήνυμα και ξανασβηνει (σαν soft brick ) τι μπορεί να φταιει; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φιλε καλησπερα κανε μια ερωτηση εδω http://plus.google.com/u/0/communities/109827242607524552712 να σε ρωτησω κιολας κατι που θελω,οταν σε καλουν στο κινητο σου μπορεις να απαντησεις απο το ρολοι και να μιλησεις μεσω του ρολογιου?εχει μικροφωνο και ηχειο? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamutsis Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση θα κάνω και μία ερώτηση στην ομάδα που έστειλες.Και τα δύο που λες γίνονται,αλλά με το που απαντήσεις μιλάει απ ευθείας στο ρολοι, πρέπει από το μενού της κλήσης να το αλλάξεις. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση θα κάνω και μία ερώτηση στην ομάδα που έστειλες.Και τα δύο που λες γίνονται,αλλά με το που απαντήσεις μιλάει απ ευθείας στο ρολοι, πρέπει από το μενού της κλήσης να το αλλάξεις. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τετοιο ρολοι ηθελα και εδωσα τα τετραπλα λεφτα και πηρα το ΝΟ.1 d5+ και δεν το κανει αυτο το απλο πραγμα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 καλησπέρα παιδιά εγώ περιμένω αυτό να έρθει http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_555892.html?wid=21 τίποτα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι? Έχω κινητό Lenovo, το Sisley S90 συγκεκριμένα. Θέλω να πάρω ένα wearable... Πρέπει να πάρω lenovo ή μπορώ να πάρω και άλλη μάρκα? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 δεν υπαρχει κανενα προβλημα συμβατοτητας,τα πιο πολλα εχουν δικια τους εφαρμογη που κατεβαζεις στο κινητο και συνεργαζονται αψογα,το μονο θεμα συμβατοτητας ειναι μεταξυ iphone και wearbles εκτος apple Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 δεν υπαρχει κανενα προβλημα συμβατοτητας,τα πιο πολλα εχουν δικια τους εφαρμογη που κατεβαζεις στο κινητο και συνεργαζονται αψογα,το μονο θεμα συμβατοτητας ειναι μεταξυ iphone και wearbles εκτος apple Σε ευχαριστώ πολύ... Το Lenovo HW01 το έχει πάρει κανείς ή να πάω στο MiBand? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Αυτο τι λεει , μετραει παλμους , πιεση , και οξυγονο... Ενας γιατρος στο χερι σου!!!! http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_616527.html?lkid=10557860&wid=21 Edited April 2, 2017 by POUARO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ... Το Lenovo HW01 το έχει πάρει κανείς ή να πάω στο MiBand? Θέμα συμβατότητας με Android τουλάχιστον δε θα έχεις, αφού η συσκευή σου φοράει 4.4... Νομίζω τα περισσότερα δουλεύουν με Αndroid 4.3/4.4 και πάνω... Οπότε είσαι κομπλέ... Όσον αφορά το HW01 που αναφέρεις, δεν το έχω δει/δοκιμάσει, ωστόσο από τη στιγμή που είναι στην ίδια τιμή πάνω-κάτω με το αξιόπιστο και δοκιμασμένο Mi Band 2, δε βλέπω λόγο να το προτιμήσεις... Το Mi Band προσωπικά πάντα μου φαίνεται ομορφότερο και επίσης αλλάζει straps και μπορείς να του βάλεις ότι θες... Στο Lenovo δεν ξέρω αν μπορείς... Γενικά νομίζω στην τιμή του το Mi Band είναι μονόδρομος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Αυτο τι λεει , μετραει παλμους , πιεση , και οξυγονο... Ενας γιατρος στο χερι σου!!!! http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_616527.html?lkid=10557860&wid=21 Nαι... Φαντάζεσαι με τι εγκυρότητα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 καλησπέρα παιδιά εγώ περιμένω αυτό να έρθει http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_555892.html?wid=21 Καμία γνώμη έχουμε η τζάμπα το 50αρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Καμία γνώμη έχουμε η τζάμπα το 50αρικο 0 reviews στο gear. Πήγες και εσύ στα τυφλά ... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 0 reviews στο gear. Πήγες και εσύ στα τυφλά ... :rolleyes: Ναι όντως δεν είδα καθόλου reviews γενικά κοιτούσα λίγο στιβαρή κατασκευή ανθεκτική και απο. Youtube πουεβλεπα παρουσιάσεις αυτό μου φάνηκε καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω ένα ρολογάκι, να υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες και στα λεφτά περίπου στα 50 ευρώ. Τι προτείνετε?? :) Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslimpe Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Καλσηπέρα Φίλε! Και εγω εψαχνα κατι τετοιο αρκετα,αλλα δεν βρηκα ..Οπότε συμβιβαστκα με τους αγγλικους χαρακτηρες ..Ευτυχως το βρηκα πολυ φθηνα στο google από εδώ και αγορασα ενα που παιρνει και καρτα σιμ(ειναι και bluetooth) αν και εχει και με bluetooth σκετο πολυ φθηνο..Για τα λεφτα του αξιζει με τα 1000...+ οτι εχεισ εγυυηση 1 χρονο..Κατι τετοιο http://www.clevermarket.gr/gadgets/smartwatch-roloi-kinito-siskeues-gsm-15749.htm?lang=el&path=-191623653 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 έχει κανείς άποψη για το AIwatch C5? Φαίνεται αρκετά καλή επιλογή για τα λεφτά του! http://www.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_309679.html?wid=21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Τι γνώμη έχετε για το KW 88; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Γνωρίζει κανείς μαγαζί που υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί να κοιτάξει ένα KW88 το οποίο νομίζω ότι δεν φορτίζει πια? Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKE_V9 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος αν το νέο smartwatch απο την Lemfo, το Lemfo Lem X 4G 2,03 inches υποστηρίζει Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Παιδιά καλημέρα Εχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο τηλέφωνο? https://www.banggood.com/Zeblaze-THOR-4-1_39-inch-Amoled-4G-LTE-1GB16GB-GPS-WIFI-Android-7_0-5_0MP-Camera-Smart-Watch-Phone-p-1288336.html?rmmds=search&ID=49928&cur_warehouse=CN Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος αν το νέο smartwatch απο την Lemfo, το Lemfo Lem X 4G 2,03 inches υποστηρίζει Ελληνικά; Εχω την εντύπωση ,με κάποια βιντεο που ειδα στο youtube πως δεν υποστηρίζει Ελληνικα . Τα χριστούγεννα πιστεύω να το έχω στα χέρια μου και να πειραματιστώ στο κομμάτι αυτό. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts