Anonymous Δημοσιεύτηκε November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2014 Καταρχήν, να ζητήσω συγγνώμη μιας και δεν βρήκα επίσημο θέμα και το google δεν έβγαλε τίποτα, οπότε αν θέλετε, μετακινήστε το. Στο θέμα μας, έχω εγκαταστήσει το office 2007 (γνήσιο, ελληνική έκδοση) στον υπολογιστή αλλά 9/10 φορές δεν λειτουργεί η διόρθωση. Δηλαδή μπορεί να ανοίξω ένα αρχείο γεμάτο ανορθόγραφες λέξεις και να μην εμφανιστεί το εικονίδιο της διόρθωσης, ούτε να μαρκαριστούν οι λέξεις. Πρέπει να γράφω εγώ μία λέξη ανορθόγραφα, αλλά κι αυτό πολλές φορές δεν πιάνει! Αυτή τη στιγμή γράφω "εισητήριο" και δεν βγάζει τίποτα. Η εικόνα είναι αυτή που βλέπετε. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ορίστε η λύση http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-use-and-customize-autocorrect-in-word-2007.html Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. November 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μέχρι τώρα φαίνεται να δουλεύει κανονικά αν και όλα ήταν προ-τικαρισμένα από πριν, μόλις πάτησα το Ok, εμφανίστηκε ως δια μαγείας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts