AndroidWarrior Δημοσιεύτηκε November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2014 Καλημέρα, όπως λέει κι ο τίτλος, ψάχνω smartphone με 3 γίγα RAM ανεξαρτήτως μεγέθους. από τιμή τώρα είναι ένα θέμα, δεν θέλω να πάω σε κινεζίες (π.χ τύπου zerphone) αλλά ούτε και σε samsung note 4 που εχει τιμή στον Θεό. κάτι ενδιάμεσο από πλευράς τιμής και που θα πω "οκ αυτό άνετα βγάζει 2 χρονάκια με βάση τα specs του" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ωραία μην πας σε κινεζιες να πας σε καλά κινέζικα (που είναι εξερετικα από κάθε άποψη) αν δεν θέλεις το xperia z2 τότε είναι για σένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. November 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ωραία μην πας σε κινεζιες να πας σε καλά κινέζικα (που είναι εξερετικα από κάθε άποψη) αν δεν θέλεις το xperia z2 τότε είναι για σένα με την αυτονομία την παλεύει? για ποια καλά κινέζικα λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) honor 6 €267 to2c.com Edited November 25, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. November 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ενδιαφέρον Site αυτό. με τελωνείο δεν παίζουν προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 αν σταλει με απλο ταχυδρομιο ΟΧΙ. με κουριερ πληρωνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. November 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 thank you, θα το έχω στα υπόψην :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Να πάρεις το note 3 που έχει πέσει αρκετά η τιμή του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 με την αυτονομία την παλεύει? για ποια καλά κινέζικα λες? Το Ζ2 έχει υποδειγματική αυτονομία. Έβγαζα 5,5 ώρες οθόνη, 3 ώρες Ομιλία με Bluetooth Και 16 ώρες αναμονή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. November 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 άρα Ζ2/Note 3/Huawei Honor 6 ως τώρα. καλά πάμε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talliban Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 άρα Ζ2/Note 3/Huawei Honor 6 ως τώρα. καλά πάμε :P Και από αυτά Ζ2 αν θες κινητό, Νote 3 αν θες εργαλείο. ;) Παράθεση Philips Twist, Sony Ericsson T18s, Nokia 3310, Nokia 6600, Nokia 8830, Sony Ericsson P800 for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. November 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Και από αυτά Ζ2 αν θες κινητό, Νote 3 αν θες εργαλείο. ;) αν έχεις την καλοσύνη διευκρίνισέ τι ακριβώς εννοείς, διότι και τα 2 είναι κοντά στην τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εκτος των προαναφερθεντων, και για κατι διαφορετικο και φρεσκο, ριξε μια ματια σε αυτην την "κινεζια" http://www.meizu.com/en/products/mx4profeatures.html 325€ εντος κινας, για εμας ισως λιγο πανω απο 400 καθως αναμενεται η τελικη διεθνης τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Αν δε θες κάτι κινέζικο, κοίτα το Z2 ή το Note 3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 αν έχεις την καλοσύνη διευκρίνισέ τι ακριβώς εννοείς, διότι και τα 2 είναι κοντά στην τιμή! το note 3 με το πενακι που εχει κανεις πραγματα που δεν μπορεις με το Ζ2. πιο επαγγελματικο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. November 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 άρα να συνοψίσω γιατί αρχίζω και σας χάνω :p αν δεν θέλω "κινεζιά" : Z2 ή Note3. με το Note3 μπορώ να κάνω περισσότερες δραστηριότητες λόγω του ότι έχει πενάκι (ποιές δηλαδή είναι αυτές?) αν πάω σε "κινεζιά" : Huawei Honor 6 ή Meizu MX4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 άρα να συνοψίσω γιατί αρχίζω και σας χάνω :p αν δεν θέλω "κινεζιά" : Z2 ή Note3. με το Note3 μπορώ να κάνω περισσότερες δραστηριότητες λόγω του ότι έχει πενάκι (ποιές δηλαδή είναι αυτές?) αν πάω σε "κινεζιά" : Huawei Honor 6 ή Meizu MX4 ? Κατά κύριο λόγο σημειώσεις, αλλά μην θέλετε σε όλα μασημένη τροφή. Μπες στο youtube και γράψε note 3 spen και δες μερικά βιντεάκια για να καταλάβεις καλύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 άρα να συνοψίσω γιατί αρχίζω και σας χάνω :p αν δεν θέλω "κινεζιά" : Z2 ή Note3. με το Note3 μπορώ να κάνω περισσότερες δραστηριότητες λόγω του ότι έχει πενάκι (ποιές δηλαδή είναι αυτές?) αν πάω σε "κινεζιά" : Huawei Honor 6 ή Meizu MX4 ? Κινεζιες επίσης. Oneplus one/xiaomi mi4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πολυ δυνατο...lenovo vibe z2 pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 με Arvato τι εμπειρίες έχετε? αν δεν κάνω λάθος εκεί πάνε τα service της SONY. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) με Arvato τι εμπειρίες έχετε? αν δεν κάνω λάθος εκεί πάνε τα service της SONY. :down: :cry: Edited December 1, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εμένα η arvato σε δύο μέρες μου άλλαξε το χαλασμένο Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εμένα η arvato σε δύο μέρες μου άλλαξε το χαλασμένο Sony. Προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις να πας να παίξεις ένα Τζόκερ. Πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που δε τους άλλαξε τη πίστη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ωχ... δεν μ αρέσει αυτό κι ίσως είναι κι ο μοναδικός ανατρεπτικός παράγοντας για να μην καταλήξω σε Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις να πας να παίξεις ένα Τζόκερ. Πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που δε τους άλλαξε τη πίστη.. Ναι ειχα αγχωθει και εγω με ολα αυτα που διαβαζα στα forums. Καταλαβαινεις την εκπληξη μου οταν μου ειπαν την μεθεπομένη μερα περαστε να παραλαβετε την νεα σας συσκευη. Πληροφοριακα ηταν ενα xperia sole που στον εναμιση χρονο τα επαιξε η οθονη του, το συστημα αναγνωρισης της αφης. Νομιζα ομως οτι ολες οι εταιριες πλην της Motorolla εχουν αντιπροσοπεια την Arvato. Κανω λαθος? Με την LG διαβασα καπου οτι αυτο δεν ισχυει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts