mimo Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Νιώθω βενιαμίν Και γω νιώθω Μπέντζαμιν... Εξαρτάται με το ηλικίες μπλέκεσαι... Στη δουλειά σου ή αλλού ή είναι και κόλπο να νιώθεις "μικιός", άμα θες να νιώθεις ψηλός κάνεις παρέα με κοντούς :) (όχι εσύ, γενικώς) Edited July 10, 2014 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Νιώθω βενιαμίν Πόσο είσαι είπαμε γιατί κι εγώ νιώθω μικρός εδώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 19 και κατι μηνων :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 19 και κατι μηνων :p Μια από τα ίδια! Που πάμε εμείς με τους μεγάλους; (βλέπετε δεν είπα κάτι άλλο :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μια από τα ίδια! Που πάμε εμείς με τους μεγάλους; (βλέπετε δεν είπα κάτι άλλο :p) Ξερεις τι κουραστικο να τους λες παμε μια βολτα και να ειναι κατι προντιτζιδες και ντιντιαρηδες σε φαση "παιδι μου, πουυυυ να τρεχουμε, κατσε οπου βρεις...." γιατι τους πηραν τα χρονια; :p:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Είμαι πιο μικρός, 14, άρα, σας πέρασα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ξερεις τι κουραστικο να τους λες παμε μια βολτα και να ειναι κατι προντιτζιδες και ντιντιαρηδες σε φαση "παιδι μου, πουυυυ να τρεχουμε, κατσε οπου βρεις...." γιατι τους πηραν τα χρονια; :p:lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: Θες να τους ξεσηκώσεις να πάτε για καφέ και το λες με έμμεσο τρόπο, πες την αλήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλά οι ανακρίβειες περισσεύουν. XD Παίζει να είμαι ο μόνος που πάντα θα προσπαθήσει να κανονίσει. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλά οι ανακρίβειες περισσεύουν. XD Παίζει να είμαι ο μόνος που πάντα θα προσπαθήσει να κανονίσει. Βασίλη, δεν θέλουμε να του πούμε ότι εμείς πηγαίνουμε για καφέ (έστω και τυχαία, χωρίς συνεννόηση) και δεν του λέμε να έρθει. :lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Στα Starbucks που συναντιομαστε... Ακομα και τυχαία True story Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 :lol::lol::lol: Θες να τους ξεσηκώσεις να πάτε για καφέ και το λες με έμμεσο τρόπο, πες την αλήθεια! Και αυτο, αλλα η αληθεια να λεγεται.... :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Και αυτο, αλλα η αληθεια να λεγεται.... :ninja::ninja::ninja: Εμείς φταίμε που είσαι γεροντοφιλος; Εμείς πες πάει στην ευχή... Ρουφάμε νιάτα από εσένα ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι πιο μικρός, 14, άρα, σας πέρασα :p Εσύ μας έχεις ξεπεράσει γενικότερα. Νικος Φώσκολος στα 14 σου. Εύκολο είναι νομίζεις; Α ρε Αλεξ XD Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Εχουμε τον Γιαννη τον μικρο για γεφυρα επικοινωνιας :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Εσύ μας έχεις ξεπεράσει γενικότερα. Νικος Φώσκολος στα 14 σου. Εύκολο είναι νομίζεις; Α ρε Αλεξ XD Ναι, την ιδιότητα του ξεπαράσματος την έχω έμφυτη :p Edited July 10, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 19 χρονών, 4 μηνών 5 ημερών και 10 δευτερολέπτων. Edit: Τα δευτερόλεπτα μόλις έγιναν 15! Σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες, καναπέδες...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εγώ είμαι 160 ετών, έγγαμος με 16 τέκνα...... ΥΓ: Διαιρέστε τους ανωτέρω αριθμούς δια 4 .....:) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Να σου ζήσουν και να τα δείς όπως επιθυμείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Να σου ζήσουν και να τα δείς όπως επιθυμείς :) Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts