Jump to content

s4 vs z1 vs G2

socper
 Κοινοποίηση

Z1 vs LG G2 vs S4  

12 members have voted

1. 1. Z1 vs LG G2 vs S4

• z1
      0
    • LG G2
      10
    • S4 (I9505)
      2

Recommended Posts

Καλημέρα,

Θέλω να αγοράσω κινητό για τη γυναίκα μου που έχει απηυδήσει με ένα LG P500 που έχει, ειδικά όταν βλέπει το δικό μου Νote 2. Δε θέλει τρελά πράγματα (ξέρετε τις μέσες γυναικείες απαιτήσεις ) απλώς επειδή δεν έχει το ψώνιο να αλλάζει συχνά κινητά σκέφτομαι να πάρει ένα σχετικά καλό που θα την καλύψει για κάποια χρόνια.

Το badget έχει οριστεί γύρω στα 300 ευρώ. Τα LG δε θέλει να τα ακούει λόγω κακής προσωπικής εμπειρίας και κάποιων προβλημάτων που είχε ένας φίλος με το G3, οπότε το G2 που σκεφτόμουν πιο ζεστά δεν περπατάει, εκτός αν η δική σας άποψη είναι συντριπτικά υπέρ και καταφέρω έτσι να την πείσω . Μας μένουν μετά τα S4 (Ι9506) και Ζ1 honami που κοιτάω σε αυτήν την κατηγορία και είναι σε παραπλήσιες τιμές.

Τέλος, επειδή ακούω πολύ καλά λόγια για το Ζ2 πιστεύετε ότι, εφόσον αποκλείσουμε το G2 ως επιλογή, τα 50 ευρώ διαφορά σε σχέση με S4 kai Z1 αξίζουν τον κόπο για να μπω σε τέτοιους είδους σκέψεις; Δεν βάζω το G2 σε αυτή την λογική γιατί έχει 100 ευρώ διαφορά στην τιμή

Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο vfm από το G2 32gb. Είναι απροβληματιστο, ταχύτατο και με πολύ καλή αυτονομία.

z1 πολλά προβλήματα και σχετικά χάλια οθόνη και camera, s4 άθλια αυτονομία και σχετικά χάλια λογισμικό,

g2 32 gb είναι καλή επιλογή (όχι η έκδοση με 10 gb δεν φτάνει ούτε για καλημέρα), μετά πάμε z2 και μετά oppo μεριά find 7/7a και μετά One plus one

To G2 δεν έχει σχέση με τo 3, εντελώς απροβλημάτιστο(μόνο κάποια παράπονα για αδύναμο gps υπήρχαν & νομίζω αφορούσαν αρχικές παρτίδες), παρόλ' αυτά σήμερα όταν υπάρχουν επιλογές τύπου oneplus one & meizu mx4 δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή.

Επίσης και το z2 με τα 342 ευρώ που έχει σήμερα είναι επίσης πολύ αξιόλογο. (εάν δεν ενοχλούν τα μεγάλα bezel)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά το γεγονός ότι δεν παίρνει επέκταση το 16 δεν δικαιολογεί νομίζω 80€ επιπλέον στην τιμή. Στα 337 που βρίσκω το 32 παίρνω και το Ζ2 που νομίζω δεν αμφισβητεί κανένας την ανωτερότητά του. Πάντως και τα 10-11Gb καθαρά που σου δίνει το 16 (257 €) για τη χρήση που προορίζεται το κινητό νομίζω είναι υπεραρκετά . Επομένως, ανεξάρτητα του ζητήματος της χωρητικότητας,το g2 καταλαβαίνω κερδίζει πόντους σε σχέση με τα άλλα.

To Z2. είναι πολύ ανώτερο από αυτά που αναφερεις και λόγω των 3 γιγα Ραμ, το καθιστά την καλύτερη επιλογή όλων μιας και θα το κρατήσει όπως ειπες καιρό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

για εμενα S4 i9506..με χιλια!!!Πηγαινεi οπως το τρενο στην Ιαπωνια..500 χιλ!!!αλλα και με το i9505 αν ασχολειτε μονο με internet facebook η γυναικα σου νομιζω ειναι ικανη επιλογη!!τωρα note 3 ειναι φοβερο τηλ και με 300 θα βρεις παρα πολλα..και οι γυναικες ξετρελαινονται πολυ με το πενακι!!!μετα παμε g2 φοβερο τηλ με αριστη μπαταρια!!τα 16 ειναι μια χαρα νομιζω..10 gb μενουν υπολοιπο!!z2 απεκλεισε το για εμενα Edited by ernesto1983
I Want To Believe

για εμενα S4 i9506..με χιλια!!!Πηγαινε οπως το τρενο στην Ιαπωνια..500 χιλ!!!αλλα και με το i9505 αν ασχολειτε μονο με internet facebook η γυναικα σου νομιζω ειναι ικανη επιλογη!!τωρα note 3 ειναι φοβερο τηλ και με 300 θα βρεις παρα πολλα..και οι γυναικες ξετρελαινονται πολυ με το πενακι!!!μετα παμε g2 φοβερο τηλ με αριστη μπαταρια!!τα 16 ειναι μια χαρα νομιζω..10 gb μενουν υπολοιπο!!z2 απεκλεισε το για εμενα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ θα σου πρότεινα το Ζ1, το έχω εδώ και κανα μήνα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η κάμερα αρκετά καλή, παρα τα σχόλια που βλέπω πιο πάνω. Μπαταρία βγάζει άνετα μια μέρα και περίπου 4 ώρες οθόνη. Η οθόνη είναι ένα θεματακι μιας και δεν έχει καλή γωνία θέασης, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα μιας και το κρατάς μπροστά σου όταν το δουλεύεις και όχι σε γωνία :Ρ. Οσο για το Ζ2 η μόνη διαφορά είναι στην οθόνη. Τα 3 ραμ δεν φαίνονται πουθενά συν ότι η κάμερα είναι κατώτερη απ του Ζ1

Εγώ προτείνω αν εχεις να διαθέσεις 350 z2 δαγκωτό.Οσων αφορά τα υπόλοιπα προτίμησε g2,για μένα είναι καλύτερο από το z1,όμως με χτυπητές αδυναμίες και το ένα και το άλλο .Το s4 μην το κοιτάς καν.

Τα 3 ραμ δεν φαίνονται πουθενά συν ότι η κάμερα είναι κατώτερη απ του Ζ1

ανάλογα τη χρήση κάνεις ;)

σε μενα φανικε η διαφορα μεγαλη μαλιστα (δεν μιλαω για z1/2) αλλα για αλλη συσκευη αλλα δεν εχει σημασία

ανάλογα τη χρήση κάνεις ;)

σε μενα φανικε η διαφορα μεγαλη μαλιστα (δεν μιλαω για z1/2) αλλα για αλλη συσκευη αλλα δεν εχει σημασία

Εγώ που έχω το Ζ1 πάντως και κάνω βαριά χρήση, δεν φάνηκε κάποια στιγμή να μου χρειάζεται παραπάνω ραμ, κι επειδή ένας φίλος έχει το Ζ2 έχω δει ότι η κάμερα είναι κατώτερη αλλα υπερτερεί σε οθόνη

Εγώ που έχω το Ζ1 πάντως και κάνω βαριά χρήση, δεν φάνηκε κάποια στιγμή να μου χρειάζεται παραπάνω ραμ, κι επειδή ένας φίλος έχει το Ζ2 έχω δει ότι η κάμερα είναι κατώτερη αλλα υπερτερεί σε οθόνη

θα σου πω που καταλαβα

εγω εχω ανοιχτα ταυτοχροννα viber, fb, whatsup, skype, και ενα αλλο messenger, οταν ανοιγα πχ browser και ανοιγα καμια 20 καρτελλες, η εκλειναν προηγουμενες καρτελλες η καποιες εφαρμογες που ετρεχαν....... η αν ανοιχα camera και τραβούσα καποιο video ενω ηταν ανοιχτα ολα αυτα....... τα μισα τα τερματιζε (με λιγα λογια οταν εφτανε η ram 90% σε χριση σκοτονε εφαρμογες......... με 3 gb δεν παρατιτισα κατι τετοιοιο........ φαντασου πλεον δεν τερματιζω το ftp server που εχω για δουλεια

θα σου πω που καταλαβα

εγω εχω ανοιχτα ταυτοχροννα viber, fb, whatsup, skype, και ενα αλλο messenger, οταν ανοιγα πχ browser και ανοιγα καμια 20 καρτελλες, η εκλειναν προηγουμενες καρτελλες η καποιες εφαρμογες που ετρεχαν....... η αν ανοιχα camera και τραβούσα καποιο video ενω ηταν ανοιχτα ολα αυτα....... τα μισα τα τερματιζε (με λιγα λογια οταν εφτανε η ram 90% σε χριση σκοτονε εφαρμογες......... με 3 gb δεν παρατιτισα κατι τετοιοιο........ φαντασου πλεον δεν τερματιζω το ftp server που εχω για δουλεια

Ναι ρε φίλε ολα αυτά καλά τα λες, αλλά το κινητό το θέλει για την γυναίκα του. Δεν νομίζω να χρειαστεί ποτέ περισσότερη από 2 ραμ, γιατί ποοοοσα να χρησιμοποιησει ταυτόχρονα

Ναι ρε φίλε ολα αυτά καλά τα λες, αλλά το κινητό το θέλει για την γυναίκα του. Δεν νομίζω να χρειαστεί ποτέ περισσότερη από 2 ραμ, γιατί ποοοοσα να χρησιμοποιησει ταυτόχρονα

οπ αυτο δεν το διάβασα..........(λάθος) ........ και με 1 gb να είναι θα είναι άψογα αρκεί να τραβάει καλές φοτο και να είναι όμορφο..........

οχι όμως z1 απο την στιγμή που πάει για γυναίκα θέλουμε η camera να αποδίδει στης ποιο άσχετες στιγμές ας πάρει έστω z2.......

κανονικά iphone 5s θα ήταν άψογη επιλογή στην περίπτωση αυτή,.. αλλά πάει μακριά το χρήμα (γιατι αυτα τα 3 4 πράγματα που ζητάνε γυναίκες το κάνει αψογα...... δλδ να τραβάει καλές φώτο της ποιο άσχετες στιγμές με ένα κλικ.... να είναι όμορφο να έχει της ποιο περίεργες θήκες με μεγάλη ποικιλία και να μπαίνει άνετα στο fb), το τελευταίο το κάνουν πολλά κινητά τα πρώτα τρία όμως (σε συνδυασμό ) δεν...

έτσι πιστεύω ένα iphone 5s μεταχειρισμένο σε αυτά τα χρήματα για γυναικά είναι άψογο

Edited by egodemis

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά το γεγονός ότι δεν παίρνει επέκταση το 16 δεν δικαιολογεί νομίζω 80€ επιπλέον στην τιμή. Στα 337 που βρίσκω το 32 παίρνω και το Ζ2 που νομίζω δεν αμφισβητεί κανένας την ανωτερότητά του.

Φίλε μου το LG G2 το 32άρι έχει 300 ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά σε αυτό το site.

Φίλε μου το LG G2 το 32άρι έχει 300 ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά σε αυτό το site.

έχεις δίκιο, δεν είχα κοιτάξει εκεί...δύσκολα μου βάζετε. θα προσπαθήσω σε πρώτη φάση να βρούμε σε κανένα μαγαζί το g2 για να δούμε και την εμπειρία χρήσης. Αν ψηνόταν για μεγαλύτερη οθόνη δεν το συζητάμε ότι θα έπαιρνε note

Edited by socper

G2, ένα από τα καλύτερα κινητά των τελευταίων ετών, σίγουρα το καλύτερο του 2013.
Φιλικά Γιώργος