Bougatsas Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά!! Εϊμαι ευχαριστημένος κάτοχος ενός V3+ και θέλω να ρωτήσω το εξής. η θύρα microsim της δεύτερης κάρτας υποστηρίζει 3G? Έχω σαν βασικό αριθμό έναν απο Q και απέκτησα και ενα F2G από το οποίο θέλω χρησιμοποιώ και το ίντερνετ. Όμως μου δίνει μόνο 2G. Όταν το βάλω στην πρώτη θέση τότε δουλεύει κανονικά!!! Πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση 3G από τις ρυθμίσεις στην κάρτα που θέλεις, δεν μπορείς να έχεις και τις 2 κάρτες σε 3G ταυτόχρονα Για να το κάνεις αυτό πας Ρυθμίσεις -> Περισσότερα -> Δίκτυα κινητής -> Υπηρεσία 3G και αλλάζεις στο ενεργοποίηση 3G την sim που θες. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση και αν το δει κάποιος και ξέρει ας απαντήσει, έχω ένα v3 και ένα v3 plus το οποίο έχει χαλασμένη lcd αλλά το digitizer δουλεύει κανονικά, μπορώ να πάρω την οθόνη από το απλό v3 και να το βάλω στο v3 plus; Η λογική μου λέει ότι στην χειρότερη θα χρειαστεί rom με lcd fix update, κάνω λάθος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts