Jump to content

το καλυτερο φωτογραφικο κινητο μεχρι 50 ευρω;..

REDHOTSTEF
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεταχειρισμενο εννοω, ξερετε ποιο;

Τα android zte και alkatel, οσα εχω δοκιμασει εχουν θεμα με την καμερα, δεν τραβανε καλες, κυριως στα χρωματα. Βασικα θελω να τραβαει καλες φωτογραφιες. Σαν του sony ericsson k750 αμα γινεται, αν το ξερετε αυτο το κινητο. Γιατι κινητα σαν το alcatel 990, zte kiss, lg optimus me, zte blade 1, htc magic, motorola fire xt που ειχα παρει μεταχειρησμενα στο παρελθον γυρω στο 50αρικο, μπροστα στην καμερα του k750 δεν ελεγαν μΙα..

Δεν με ενδιαφερει το λειτουργικο συστημα, αλλα αν ξερετε καποιο αφης, που ειτε ειχατε ειτε εχετε γνωμη, που ο μεσος ορος τιμης τους στις αγγελιες ειναι γυρω στο 50αρικο και τραβαει καλες φωτο (κυριως, αν και ειναι δυσκολο, το βραδυ χωρις φλας), γραψτε εδω.

Παραπανω λεφτα δεν μπορω να δωσω, και γυρω στα 50 ευρω υπαρχουν απειρες επιλογες, ομως δεν τα εχω δοκιμασει ολα για να ξερω πιο τραβαει καλες φωτο. Για μενα η καμερα στο κινητο, ειναι ενας κυριαρχος λογος για να κρατησω ενα smartphone αφης. πανω απο δυο μηνες.. (καθως δεν το χρειαζομαι γενικα το smartphone ουτε στη δουλεια ουτε στα παιχνιδια, αλλα ετσι για να εχω και εγω το 2014 ενα κινητο της μοδας..:P )

Edited by REDHOTSTEF

50 ευρώ?? και smartphone κιόλας? και καλή camera? και βράδυ χωρίς flash μάλιστα?

ε σε ένα κάποιο παράλληλο σύμπαν κάτι παίζει να βρεθεί σε αυτό το κινητό που ζητάς από 400 ευρώ ξεκινάει

Πάρε φωτογραφική μηχανή.....

στα 50 ευρώ πάλι δεν, μόνο coolpix l27 υπάρχει σε αυτά τα χρήματατα αλλά είναι αρκετά χάλια το βράδυ έως ανύπαρκτο

50 ευρώ?? και smartphone κιόλας? και καλή camera? και βράδυ χωρίς flash μάλιστα?

ε σε ένα κάποιο παράλληλο σύμπαν κάτι παίζει να βρεθεί σε αυτό το κινητό που ζητάς από 400 ευρώ ξεκινάει

Ένα ακόμα μηδενικό ξέχασες να βάλεις στα 400......γιατί δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα!

Βράδυ χωρίς φλας μόνο οι επαγγελματικές dSLR (4-5000 +ευρώ) και αυτές με αρκετό "θόρυβο" !!!!!!!

Ο μόνος τρόπος να βοηθήσουμε τον φίλο μας είναι ένας:

Ένα κινητό με κάμερα των 45 ευρώ και 5 ευρώ για αυτό. :cool:

Edited by immortal207

το sony xperia neo v δεν τραβαει καλες φωτογραφιες δηλαδη? Δεν το ειχα ποτε και ελεγα να το παρω, καθως η τιμη του ξεκιναει απο 40 ευρω σημερα τεταρτη σε παρα πολλες αγγελιες και φτανει μεχρι το πολυ 70...

Ιμ... 207, τραβα μια φωτο με το κ750 και μετα μιλα. Δεν ζηταω τρελες επιδοσεις, αλλα τις επιδοσεις που εχω βρει σε ενα κινητακι του 2005!....

το sony xperia neo v δεν τραβαει καλες φωτογραφιες δηλαδη? Δεν το ειχα ποτε και ελεγα να το παρω, καθως η τιμη του ξεκιναει απο 40 ευρω σημερα τεταρτη σε παρα πολλες αγγελιες και φτανει μεχρι το πολυ 70...

Ιμ... 207, τραβα μια φωτο με το κ750 και μετα μιλα. Δεν ζηταω τρελες επιδοσεις, αλλα τις επιδοσεις που εχω βρει σε ενα κινητακι του 2005!....

την νύχτα τραβάει νύχτα ουσιαστικά μια μαυρίλα με μερικα φωτάκια, και που στο διαολο βρήκες neo v? εδώ και χρόνια δεν υπάρχει και όταν υπήρχε ήταν 200 ευρω

και ναι καλά λέει ο φίλος χωρίς flash νύχτα μόνο dslr πάνω από 1000 ευρώ βγάζουν με κάποιον φακό που κάνει αλλά 2 χιλιάρικα

έτσι αν θες νυχτερινή φώτο ένα 3.000 το σκας

Ξαναδιαβασε το τελευταιο μου μυνημα. Δεν ζηταω τρελες επιδοσεις αλλα τις επιδοσεις που εχω βρει σε κινητο του 2005 λεω. Τβαβα μια φωτο χωρις φλας το βραδυ με νυχτερινη ληψη με το sony ericcson k750, η το nokia 7610 αν εισαι νοκιακιας , και θα δεις γιατι πραγμα μιλαω.

Γιατι καποια android τηλεφωνα οπως Zte blade, vodafone smarties, κτλ, οταν πας να βλαλεις φωτο το βραδυ (χωρις φλας) σου δειχνει μια μαυριλα σκετη, ενω με τα απο πανω που προανεφερα, μπορει η φωτο να εχει παρα πολυ θορυβο, αλλα τις λεπτομεριες του τοπιου ( >50 μετρα ) μια χαρα τις διακρινεις.!

Και επισης μιλαω για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ κινητα, κατι μαλλον που δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις στο πρωτο μου ποστ.

Κανεις αλλος ομως? Ευχαριστω Mol, θα εχω υποψην το κινητο που προτεινεις, θα ηθελα να το δοκιμασω καθως εχει και ωραια χαρακτηριστηκα οπως βλεπω στο gsmarena.

την νύχτα τραβάει νύχτα ουσιαστικά μια μαυρίλα με μερικα φωτάκια, και που στο διαολο βρήκες neo v? εδώ και χρόνια δεν υπάρχει και όταν υπήρχε ήταν 200 ευρω

και ναι καλά λέει ο φίλος χωρίς flash νύχτα μόνο dslr πάνω από 1000 ευρώ βγάζουν με κάποιον φακό που κάνει αλλά 2 χιλιάρικα

έτσι αν θες νυχτερινή φώτο ένα 3.000 το σκας

Βραδυνές με dSLR των 400 ευρώ

https://500px.com/photo/57047124/great-alexander-statue-thessaloniki-greece-by-romanos-nianios?from=set&set_id=1068114

https://500px.com/photo/88138331/thessaloniki's-ministry-of-macedonia-and-thrake-by-romanos-nianios?from=set&set_id=1068114

https://500px.com/photo/57047118/nikis-avenue-thessaloniki-greece-by-romanos-nianios?from=set&set_id=1068114

Το θέμα είναι η ταχύτητα κλείστρου όταν τραβάς χωρίς flash και ο αισθητήρας.

---------------------------------------------------

Στα του τόπικ τώρα,

με 40 ευρώ φίλος ότι και να πάρεις κατά την γνώμη μου (και μεταχειρισμένο) πεταμένα λεφτά, τζάμπα feedάρεις κάποιον με τα 40-50 σου ευρώ. Κράτησε τα για κάνα χρόνο μάζεψε ένα 200άρι αγόρασε από Κίνα ένα τούμπανο και ευχαριστήσου το και μην πετάς τα λεφτά σου σε μεταχειρισμένα. :happy:

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ξαναδιαβασε το τελευταιο μου μυνημα. Δεν ζηταω τρελες επιδοσεις αλλα τις επιδοσεις που εχω βρει σε κινητο του 2005 λεω. Τβαβα μια φωτο χωρις φλας το βραδυ με νυχτερινη ληψη με το sony ericcson k750, η το nokia 7610 αν εισαι νοκιακιας , και θα δεις γιατι πραγμα μιλαω.

Γιατι καποια android τηλεφωνα οπως Zte blade, vodafone smarties, κτλ, οταν πας να βλαλεις φωτο το βραδυ (χωρις φλας) σου δειχνει μια μαυριλα σκετη, ενω με τα απο πανω που προανεφερα, μπορει η φωτο να εχει παρα πολυ θορυβο, αλλα τις λεπτομεριες του τοπιου ( >50 μετρα ) μια χαρα τις διακρινεις.!

Και επισης μιλαω για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ κινητα, κατι μαλλον που δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις στο πρωτο μου ποστ.

Κανεις αλλος ομως? Ευχαριστω Mol, θα εχω υποψην το κινητο που προτεινεις, θα ηθελα να το δοκιμασω καθως εχει και ωραια χαρακτηριστηκα οπως βλεπω στο gsmarena.

k750 ήταν συσκευή - κάμερα και ήταν πολύ παχύ και καινούργιο κόστιζε 450 ευρώ... το μόνο που έχεις να κάνεις να το βρεις μεταχειρισμενο το οποίο κοστίζει 50 ευρώ από το ebay uk ανακατασκευασμενο

smartphone με τέτοια camera το ξεχνάς εκτός και αν σκάσεις 400 ευρώ

Edited by egodemis

Έχω και το neoV και το Κ770i(καλύτερη κάμερα από το Κ750...).

Όσο τέλειες(δεν υπερβάλλω) είναι την ημέρα,είναι απλά υποφερτές τη νύχτα με αρκετή ώρα αναμμένο το "φλας" μπας και zoom-άρουν.Απέφευγα να βγάζω το βράδυ γι'αυτό το λόγο,την τύφλωση!

Για ρύθμιση νύχτα χωρίς φλας,μόνο δίπλα σε φως κι αυτό με πολύ "θόρυβο".

Ε με τέτοιο μέγεθος αισθητήρα που φοράνε,δεν φταίνε τα κινητά.....

Και στη ψηφιακή φωτογραφία, το μέγεθος μετράει(του αισθητήρα...:p)

Το πόσα Μp είναι έρχεται 2ο και δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο για απλές φωτογραφίες!

Tα 6Mp είναι μια χαρά.Εκεί άλλωστε ρυθμίζω το Lenovo A806 στις νυχτερινές λήψεις.

k750 ήταν συσκευή - κάμερα και ήταν πολύ παχύ και καινούργιο κόστιζε 450 ευρώ... το μόνο που έχεις να κάνεις να το βρεις μεταχειρισμενο το οποίο κοστίζει 50 ευρώ από το ebay uk ανακατασκευασμενο

smartphone με τέτοια camera το ξεχνάς εκτός και αν σκάσεις 400 ευρώ

Έχω και το neoV και το Κ770i(καλύτερη κάμερα από το Κ750...).

Και στη ψηφιακή φωτογραφία, το μέγεθος μετράει(του αισθητήρα...:p)

Το πόσα Μp είναι έρχεται 2ο και δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο για απλές φωτογραφίες!

Εχει περασει απο τα χερια μου ολη η σειρα K της se, και αυτη τη στιγμη εχω και το Κ750, και το κ770. To k770 τραβαει καλες την μερα, αλλα ισως να φταιει και η οθονη που ειναι μεγαλυτερη αναλυση και τις δειχνει πιο ωραια σε αυτο. Αλλα την νυχα, ειναι χαλια, οσο χαλια ηταν στο c510 πχ, και σε αλλα μοντελα.

Νυχτερινη ληψη αψογη χωρις φλας εχω πετυχει στα μοντελα k750, c702, w800, w995. Aλλα καλυτερη ολων στο κ750, και αυτο μου φαινεται παραξενο. Αλλα εχεις και δικιο ο πρωτος, καθως οταν βγηκε στοιχηζε πολλα λεφτα.

Τα φθηνα smartphopne που βγηκαν πριν 3-4 χρονια, και σημερα κοστιζουν γυρω στα 60 ευρω στις αγγελιες, κυκλοφορησαν με χαμηλες τιμες επισης. Σιγουρα υπαρχουν και ακριβα τηλεφωνα με καλες καμερες, που μετα απο 4 χρονια πχ δεν εχει πεσει η τιμη τους κατω απο 100 ευρω ακομα στην αγορα αγγελιων, αλλα αυτο ειναι το θεμα. Ψαχνω ποιο ειναι το καλυτερο στην ποιο φθηνη κατηγορια τιμης. Αλλα μαλλον αυτο ειναι και ενα θεμα ταμπου οπου δεν θελει καποιος να το συζητισει, καθως αν παρει χαμπαρι οτι το κινητο του ειναι καλο, τοτε θα αυξησει την τιμη, και ο μεσος ορος τιμης της συσκευης στις αγγελιες θα ανεβει, οποτε δεν συμφερει αυτους που ψαχνουν αυτα τα κινητα.

Βασικα εχει νοημα να αγοραζεις μεταχειρισμενα κινητα που οταν πρωτοκυκλοφορησαν ηταν ακριβα;

Εχει περασει απο τα χερια μου ολη η σειρα K της se, και αυτη τη στιγμη εχω και το Κ750, και το κ770. To k770 τραβαει καλες την μερα, αλλα ισως να φταιει και η οθονη που ειναι μεγαλυτερη αναλυση και τις δειχνει πιο ωραια σε αυτο. Αλλα την νυχα, ειναι χαλια, οσο χαλια ηταν στο c510 πχ, και σε αλλα μοντελα.

Νυχτερινη ληψη αψογη χωρις φλας εχω πετυχει στα μοντελα k750, c702, w800, w995. Aλλα καλυτερη ολων στο κ750, και αυτο μου φαινεται παραξενο. Αλλα εχεις και δικιο ο πρωτος, καθως οταν βγηκε στοιχηζε πολλα λεφτα.

Τα φθηνα smartphopne που βγηκαν πριν 3-4 χρονια, και σημερα κοστιζουν γυρω στα 60 ευρω στις αγγελιες, κυκλοφορησαν με χαμηλες τιμες επισης. Σιγουρα υπαρχουν και ακριβα τηλεφωνα με καλες καμερες, που μετα απο 4 χρονια πχ δεν εχει πεσει η τιμη τους κατω απο 100 ευρω ακομα στην αγορα αγγελιων, αλλα αυτο ειναι το θεμα. Ψαχνω ποιο ειναι το καλυτερο στην ποιο φθηνη κατηγορια τιμης. Αλλα μαλλον αυτο ειναι και ενα θεμα ταμπου οπου δεν θελει καποιος να το συζητισει, καθως αν παρει χαμπαρι οτι το κινητο του ειναι καλο, τοτε θα αυξησει την τιμη, και ο μεσος ορος τιμης της συσκευης στις αγγελιες θα ανεβει, οποτε δεν συμφερει αυτους που ψαχνουν αυτα τα κινητα.

Βασικα εχει νοημα να αγοραζεις μεταχειρισμενα κινητα που οταν πρωτοκυκλοφορησαν ηταν ακριβα;

έχω δοκιμάσει πάρα πολλά κινητά λογο δουλειας........ και ειδικα cameres οπου εχω μια αγαπη...... smartphone και καλη φοτο ειδκα την νυχτα == σοβαρα χρυματα (400+) και δεν ειναι θεμα ταμπου ειναι η πραγματικότητα

αν δεν το βιάζεσαι και σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω το κινητό της υπογραφής μου με ένα 70άρι?

13 κινέζικα mp γενικά η καμερά του είναι πολύ καλή για κινητό (κατά τη γνώμη μου..)

χωρίς καμία γρατσουνιά ίχνος πεσίματος κλπ αλλά έχω θέμα με random shutdowns

νομίζω ότι αν βρεις μεταχειρισμένο g4 με 50 ευρώ θα είσαι άρχοντας (όσον αφορά την κάμερα...)

αλλά από αξιοπιστία :dash:

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

έχω δοκιμάσει πάρα πολλά κινητά λογο δουλειας........ και ειδικα cameres οπου εχω μια αγαπη...... smartphone και καλη φοτο ειδκα την νυχτα == σοβαρα χρυματα (400+) και δεν ειναι θεμα ταμπου ειναι η πραγματικότητα

Ποια πραγματικοτητα ρε φιλε δεν καταλαβαινεις τι λεω τοση ωρα. Ας εχει και 400 και 600 ευρω... αλλα... το 2009 πχ, οχι το 2014. Και εγω ειχα αγορασει το nokia 7250 στο 2003 στα 520 ευρω αλλα δεν περιμενω σημερα να εχει την ιδια τιμη.

Μιλαω για κινητα παλια, ππου η τιμης τους πλεον εχει πεσει. Το sony ericsson arc ειναι καλο; Το εχω βρει στα 45..

sony ericsson arc, sony ericsson xperia neo v, sony ericsson satio...........

ποιο εχει ποιο καλη καμερα το βραδυ? Και τα τρια τα εχω βρει στο 50αρικο, και οταν πρωτοβγηκαν εκαναν πανω απο 200 ευρω..

Χωρις φλας? διοτι με xenon φλας την κανεις τη δουλεια σου και με το se k800..

To n8 ομως δεν πουλιεται κατω απο 100..

Εγώ είχα πάρει το neo v πρίν 2 χρόνια ,πλέον το έχω σαν δεύτερο.Σε βραδυνές είναι λίγο για κλάματα.Με αρκετό φώς όμως τραβάς καλούτσικες φώτο,που για fb,instagram κλπ. είναι μια χαρά. Edited by dimsavv

Χωρις φλας? διοτι με xenon φλας την κανεις τη δουλεια σου και με το se k800..

To n8 ομως δεν πουλιεται κατω απο 100..

εδω κανεις λαθος για το ν8 αν ψαξεις και δεις σε αλλες αγγελιες μεταχ, το βρισκω παντα 70 με 80 ευρω.δηλ αν το θες για φοβερες φωτος σε αυτη τη τιμη με 30 ευρω παραπανω . δηλ 50 θα δινες και 30 ευρω συν περνεις αυτο που θελεις.:)

αν θες οποσδηποτε να μη δωσεις ενα σεντ παραπανω το ν95 ειναι καλη επιλογη στα 50 με 45 ευρω που το βλεπω να το πουλαν μεταχ

βεβαια δεν ειναι αφης τηλ αλλα εχει καλη καμερα, με τη φοβερη για την εποχη της nokia n series καμερα, και ειπαρχουν αρκετες εφαρμογες για να βαλεις αν ψαξεις λιγο.

Eνα αλλο καλο σε αυτη τη τιμη γιατι μπορει να το βρεις, ειναι το κλασσικο ομνια hd της σαμσουνγκ.αν και παει λιγο αργα για τα σημερινα δεδωμενα.δηλ τι αργα σα χελωνα:lol:..και εχει 0 υποστηρηξη < ας ηταν καλα ο γερμανος αν τον θυμοσαστε> κραταει καλα χαρακτηριστικα.δηλ 8 μπ καμερα με πολυ καλες φωτος και μια φοβερη αμολεντ οθονη.

.

στη τιμη παντως που ζητας μη ψαχνεις να βρεις οπως ειπαν και οι παραπανω το κατι γουαω που να τα καλυπτει ολα τελεια.

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.