Jump to content

smartphone γύρω στα 200 ευρώ...??

hacker
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω smartphone...δικαιούμαι επιδότηση cosmote 135 ευρώ για 12μηνη ανανέωση ή 175 για 24μηνη...οπότε ψάχνω την καλύτερη δυνατή συσκευή γύρω στα 200 ευρώ... Γενικά είμαι λίγο απαιτητικός από τα κινητά επειδή κρατάω τη συσκευή ως το τέλος της ζωής της και μετά παίρνω άλλη...λιγουρεύομαι και αυτά τα κινέζικα αλλά δεν ξέρω...όλες οι τεκμηριωμένες προτάσεις δεκτές!

Είμαι κάτοχος samsung wave gt-s8500, το έχω 4 χρόνια σχεδόν και θα έλεγα είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Super amoled υπέροχη οθόνη, μεταλλική κατασκευή, gorilla glass, 5mp κάμερα πολύ καλή για τις απαιτήσεις μου...γενικά για τα σύγχρονα κινητά ακόμα με ικανοποιούν τα χαρακτηριστικά του. Τα μόνα αρνητικά, ελάχιστη ram που προκαλεί διακοπή της λειτουργίας συχνά, μικρή αυτονομία μπαταρίας και φυσικά λειτουργικό BADA (καλό αλλά πλέον άχρηστο).

Ευχαριστώ!

απο την ελλαδα μονο Moto g 2014 αν υπάρχει καλός αν οχι μάλλον θα σου συνιστούσα να ζητήσεις έκπτωση στο πάγιο.........

ευχαριστω για τις απαντησεις κατ'αρχην!

τα γλυκοκοιταζω κι εγω αυτα τα δυο παιδια αλλα...για το moto g εχω διαβασει παραπονα για μπαταρια και δεικτη sar...ισχυουν?

επισης για το s3 neo το θετικο η μεγαλυτερη ram αλλα ελλειψη gorilla glass...

Βάλε την επιδότηση στο πάγιο και τράβα πάρε από Κίνα.

Εδώ στα 200 ευρώ, 3 κινητά παίζουν από διαφορετική μάρκα το καθένα.

Τα LG και Samsung είναι για κόντρα με αχινούς στην ταχύτητα και το Motorola είναι για να τηγανίζει πατάτες με τόσο sar που έχει......

Δώσε ~140 ευρώ και πάρε lenovo A806.

Τα LG και Samsung είναι για κόντρα με αχινούς στην ταχύτητα και το Motorola είναι για να τηγανίζει πατάτες με τόσο sar που έχει......

Δηλαδή τι SAR έχει το Motorola G Dual SIM???

Αν εισαι άσχετος , καλύτερα μη μιλάς. Το moto g 2 dual sim έχει sar 0,68. Τωρα αν εσυ με τέτοιο sar τηγανιζεσαι , μαλλον εισαι υπερευαίσθητος.

Χάρης

Και εγώ το Moto G θα διάλεγα. Κάτω από τα 200 € είναι μονόδρομος.
Φιλικά Γιώργος

κάπου στα 0,7 W/kg (head) εχει....... αν ψήνεσαι απο αυτό δλδ όταν κάποιος περνάει με το iphone δίπλα πιάνεις φωτιά......... :X

Και εγώ το Moto G θα διάλεγα. Κάτω από τα 200 € είναι μονόδρομος.

+1 h Μοτο g 2014 απο την ελλαδα η πας κινα.......

το lg g2 mini, και το asus zenfone 5 τι λενε?

το mini είναι κατώτερο από το moto g...... το zenphone (έκδοση 2 gb ram/2ghz cpu/16 gb storage... η άλλες εκδώσεις σάπιες είναι ) είναι super..... στα 150 ευρω απο την κίνα θερίζει............ αν μιλάς για αγορά από την Ελλάδα άστο.........

αν αγοράζεις απο την ελλαδα moto g 2014 είναι μονόδρομος αν θες απο κίνα θα σου βρούμε οτι θέλεις

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους. Moto G 2014. Εξαιρετικό. Το G2 Mini LTE δεν είναι καθόλου κακό, το αντίθετο, απλά αφού διαθέτεις το μπάτζετ των €200 είναι κρίμα να μην πάς σε Moto G 2014 που είναι καλύτερο.

Από Κίνα Asus Zenfone 5. Παίζει στα $200 όπου το έχω βρεί, εκτός του μωβ που το βρίσκεις και στα $190, εγώ το περιμένω εντός της εβδομάδας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους. Moto G 2014. Εξαιρετικό. Το G2 Mini LTE δεν είναι καθόλου κακό, το αντίθετο, απλά αφού διαθέτεις το μπάτζετ των €200 είναι κρίμα να μην πάς σε Moto G 2014 που είναι καλύτερο.

Από Κίνα Asus Zenfone 5. Παίζει στα $200 όπου το έχω βρεί, εκτός του μωβ που το βρίσκεις και στα $190, εγώ το περιμένω εντός της εβδομάδας.

εχω παραλαβει 3 κομαμτια απο το zenphone 5 2 gb ram 16 gb storage για φιλους, πραγματικα πολυ καλη συσκευη ειδικα αν κανεις και root και σβισεις μερικες αχριστες εφαρμογες (δεν ειναι πολλες αλλα και παλι) ΦΙΣΑΕΙ

εχω παραλαβει 3 κομαμτια απο το zenphone 5 2 gb ram 16 gb storage για φιλους, πραγματικα πολυ καλη συσκευη ειδικα αν κανεις και root και σβισεις μερικες αχριστες εφαρμογες (δεν ειναι πολλες αλλα και παλι) ΦΙΣΑΕΙ

Και εγώ για συγγενή το περιμένω αλλά θα μείνει στα χέρια μου για καμιά εβδομάδα με 10 μέρες για να γίνει και ένα review. Εννοείται φίλε hacker πως μιλάμε για το μοντέλο 2GHz, 2GB RAM & 16GB storage. Και το σημαντικότερο είναι πως θα πάρει και lollipop (όπως και το Moto G 2014 φυσικά).

Προσωπικά εκτιμώ πως και το LG G2 Mini μπορεί να την πάρει στο τέλος, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό. Οπότε θα σου έλεγα να επιλέξεις μεταξύ των 2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

εν ολιγοις, που καταληγουμε και γιατι?

καταλήγουμε η Moto g 2014 απο την Ελλάδα (γιατί μέχρι 200 ευρω δεν υπάρχει κάτι αλλο καλό)

η Asus Zenphone 5 2 gb ram/16 gb storage version απο την κινα (γιατι απλά ειναι καλό κινητό ειδικά στα 150 ευρώ που το δίνουν εκεί)

επιλέγεις και παίρνεις

καταλήγουμε η Moto g 2014 απο την Ελλάδα (γιατί μέχρι 200 ευρω δεν υπάρχει κάτι αλλο καλό)

η Asus Zenphone 5 2 gb ram/16 gb storage version απο την κινα (γιατι απλά ειναι καλό κινητό ειδικά στα 150 ευρώ που το δίνουν εκεί)

επιλέγεις και παίρνεις

με το asus απο θεμα εγγυησης κλπ τι γινεται? (λογω του οτι ειναι απο κινα...)

Στο ένα χρόνο είναι συνήθως η εγγύηση. Αλλά από τα περισσότερα που διαβάζω στο φόρουμ θα πρέπει να περιμένεις κανένα μήνα με 40 μέρες στην καλύτερη για επισκευή αντικατάσταση κλπ. Το μόνο αρνητικό της αγοράς από Κίνα αυτό θεωρώ πως είναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

με το asus απο θεμα εγγυησης κλπ τι γινεται? (λογω του οτι ειναι απο κινα...)

προφανος και τπτ.... παει πίσω στην κινα αν παθει κατι

ειναι το μοναδικό αρνητικό οταν αγοράζεις απο την κινα........ ευτιχος απο της 39 αγορες που εχω κανει (προφανώς οχι όλα για μένα τα περισσότερα είναι για φίλους και γνωστούς ) δεν βγικε κατι προβληματικό με καμια συσκευή (πριν στειλουν της ελέγχουν)

Στο ένα χρόνο είναι συνήθως η εγγύηση. Αλλά από τα περισσότερα που διαβάζω στο φόρουμ θα πρέπει να περιμένεις κανένα μήνα με 40 μέρες στην καλύτερη για επισκευή αντικατάσταση κλπ. Το μόνο αρνητικό της αγοράς από Κίνα αυτό θεωρώ πως είναι

ενταξει,λιγο το κακο αν εχεις καλο και οικονομικο κινητο καθως και καλυψη επισκευης εστω και εξ'αποστασεως!με το θεμα υπερθερμανσης γνωριζεις τιποτα?

ενταξει,λιγο το κακο αν εχεις καλο και οικονομικο κινητο καθως και καλυψη επισκευης εστω και εξ'αποστασεως!με το θεμα υπερθερμανσης γνωριζεις τιποτα?

το ειχα πριν το δώσω στον κάτοχο του 3 μέρες...... δεν είδα να ζεσταίνεται (καθόλου)

πως σου ήρθε ότι υπερθερμαίνεται?

το ειχα πριν το δώσω στον κάτοχο του 3 μέρες...... δεν είδα να ζεσταίνεται (καθόλου)

πως σου ήρθε ότι υπερθερμαίνεται?

διαβασα απο διαφορους οτι περναει φασεις υψηλης θερμοκρασιας...βεβαια δεν ξερω τι χρηση εκαναν :P

το dual core με τη 2GB ram που εχει ειναι καλος συνδυασμος?

διαβασα απο διαφορους οτι περναει φασεις υψηλης θερμοκρασιας...βεβαια δεν ξερω τι χρηση εκαναν :P

το dual core με τη 2GB ram που εχει ειναι καλος συνδυασμος?

τωρα αν επεζαν κανα βαρύ game....... δεν ξερω σε ολα τα αλλα που ειχα δοκιμάσει οκ φάνηκε......

dual core μεν ειναι αποδίδει όσο 4 πύρινα όμως....... (Είναι τελειος διαφορετικής αρχιτεκτονικής το cpu)

Αν εισαι άσχετος , καλύτερα μη μιλάς. Το moto g 2 dual sim έχει sar 0,68. Τωρα αν εσυ με τέτοιο sar τηγανιζεσαι , μαλλον εισαι υπερευαίσθητος.

Στο "Other Features" το είδα,γι'αυτό και το γράφω.http://www.flipkart.com/moto-g-2nd-gen/p/itmdygz8gqk2w3xp.

Τώρα,για μένα, κλαϊν-μαϊν για το πόσο sar έχει μια συσκευή, έχοντας περάσει από το χέρι και το κεφάλι μας παλιές συσκευές.

Το ανέφερα γιατί πάρα πολλά άτομα ασχολούνται με αυτό.Εγώ όχι...

Τώρα για τους κατόχους iphone,τους ενδιαφέρει τι συσκευή αφήνεις στο τραπέζι της παρέας και του μπαρ.....κι ας μην έχουν κάρτα από την ώρα που το πήραν.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επιλέγεις και παίρνεις

Ε βάλε και το δικό μου να τον μπερδέψουμε λίγο.... :p:p

Lenovo A806 .....

Edited by immortal207