Jump to content

Rap vs. Metal

DENIOR
 Κοινοποίηση

Poia mousiki akoute kai giati?  

229 members have voted

1. 1. Poia mousiki akoute kai giati?

• RAP
      61
    • METAL
      119
    • Kai oi dio kales einai
      21
    • RAP and METAL suck
      28

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 388
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

mages, egw pio mikros akouga rap. twra akouw metal. etsi exw mia pio oloklirwmeni apopsi. enas kalos rapper 8a kanei ena tragoudi me gamato stixo.8a to passarei se enan allon gia na valei enan ry8mo k afto itan.Mexri ekei. Ena kalo metal band 8a kanei ena stixo gamato, gemato noima k yponooumena k oxi 3eka8ara minimata, me apistefti mousiki k 3exwrista vocals. ekei 3exwrizei i metal apo tin rap. einai klaseis pio poiotiki.

System of a Down

- Toxicity -

San latrhs ths poiotikhs moysikhs 8a h8ela na apanthsw sto ervthma soy.Orismena einai ta eidei moysikhs poy mporeis na akoyseis xwris na se piezoyn.Prwton rock Kai to allo einai metal.Opoio eide\os kai na akoys ektos apo tis kafriles

• 1 month later...
EMENA MOY ARESEI POLY RAP AND METAL SUCK

Μάλιστα...έχεις να προσφέρεις τίποτα παραπάνω ή απλά έγραψες για να γράψεις:lol:

Όχι τίποτα άλλο, απλά τέτοιυ είδους σχόλια έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε :p

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Μάλιστα...έχεις να προσφέρεις τίποτα παραπάνω ή απλά έγραψες για να γράψεις:lol:

Όχι τίποτα άλλο, απλά τέτοιυ είδους σχόλια έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε :p

Δηλαδη τι αλλο να πω?Η ερωτηση ελεγε το ειδος μουσικης που μας αρεσει περισσοτερο κι εγω απαντησα.Μου αρεσει η μουσικη των Linkin Park που ειναι rap και το ρεφρεν metal!

HAVE A NICE DAY!

Δηλαδη τι αλλο να πω?Η ερωτηση ελεγε το ειδος μουσικης που μας αρεσει περισσοτερο κι εγω απαντησα.Μου αρεσει η μουσικη των Linkin Park που ειναι rap και το ρεφρεν metal!

Thats much better απο ένα ξερό "RAP AND METAL SUCK" :cool:

offtopic τέλος :rolleyes:

WTF? :ninja: :X

Και αφού τελικά σου αρέσει η rap και η metal (έτσι κατάλαβα δηλαδή...), γιατί SUCK...; :worry:

WTF? :ninja: :X

Whiskey Tango Foxtrot...την αϋπνία μου μέσα, τώρα το είδα...

Οι linkin park πάντως ουδεμία σχέση με metal έχουν :rolleyes:

Whiskey Tango Foxtrot...την αϋπνία μου μέσα, τώρα το είδα...

Οι linkin park πάντως ουδεμία σχέση με metal έχουν :rolleyes:

Ακριβώς.:wacko: Μην ντροπιάζουμε την μέταλ σκηνή με τέτοιες μπάντες :)

Αλλά και rap?:X

καλα και τι ειναι οι Linkin' Park??(pop?l0l no way)

εμένα με αρέσουν και τα 2.Πότε ακούω 2pac και ποτε ακούω Iron Maiden,Metallica

εμένα με αρέσουν και τα 2.Πότε ακούω 2pac και ποτε ακούω Iron Maiden,Metallica

Τι σημασία έχουν οι ταμπέλες; Ξεκολλήστε επιτέλους! Σας αρέσει ένα γκρουπ; Μπράβο σας. Το αν είναι metal ή rap ή rock ή gothic λίγη σημασία έχει.

Κατά τη γνώμη σου,ποια συγκροτήματα <<ντροπιάζουν>> τη μέταλ;

nu-"metal"/rapcore :)

Λίγη σημασία έχει το τί μουσική παίζει ένα συγκρότημα μιας και λίγα συκροτήματα περιορίζονται σε ενα subgenre (ή ακόμα και genre). Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως μιλάμε για καθαρά διαφορετικό είδος μουσικής :cool:

Κατά τη γνώμη σου,ποια συγκροτήματα <<ντροπιάζουν>> τη μέταλ;

Οι Metallica (τα 3 τελευταία album τους ήταν ΤΡΑΓΙΚΑ,αν συνεχίσουν έτσι,ας το διαλύσουν)

Linkin Park(παλιά γινόταν τρομερός ντόρος,τώρα κάπως ησύχασε η κατάσταση)

Γενικά το nu-metal με ξενερώνει απίστευτα

και συγκροτήματα του τύπου (good charlotte,sum 41,green day) κτλ - αν και δεν παίζουν μέταλ

Οι Metallica (τα 3 τελευταία album τους ήταν ΤΡΑΓΙΚΑ,αν συνεχίσουν έτσι,ας το διαλύσουν)

Linkin Park(παλιά γινόταν τρομερός ντόρος,τώρα κάπως ησύχασε η κατάσταση)

Γενικά το nu-metal με ξενερώνει απίστευτα

και συγκροτήματα του τύπου (good charlotte,sum 41,green day) κτλ - αν και δεν παίζουν μέταλ

βέβαια ρε συ.τώρα οι green day αν παίζουν μέταλ τα άλλα συκγροτήματα τι παίζουν...

Οι beatallica καλοί είναι?

Genika oi metalheads prosvalontai kata kapoio tropo me tin tampela "metal" se ena sigkrotima pou paizei nu-metal...den xerw giati.egw pisteuw pws h nu-metal aplws emploutizei akomi perissotero to fasma tis METAL!

Tha mou peite afou as poume oi linkin park exoun perissotera xena stoixeia apo auta tis metal, giati na dikaioutai ti katataxi sta numetal sigkrotimata...?!?Auto ginetai mallon gia emporikous logous k gia epiviwsi...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Genika oi metalheads prosvalontai kata kapoio tropo me tin tampela "metal" se ena sigkrotima pou paizei nu-metal...den xerw giati.egw pisteuw pws h nu-metal aplws emploutizei akomi perissotero to fasma tis METAL!

Tha mou peite afou as poume oi linkin park exoun perissotera xena stoixeia apo auta tis metal, giati na dikaioutai ti katataxi sta numetal sigkrotimata...?!?Auto ginetai mallon gia emporikous logous k gia epiviwsi...

Χρόνια πολλά btw!

Κατ'αρχήν, οι περισσότεροι μιλούν για nu metal παίρνοντας ώς παράδειγμα νεότερα συγκροτήματα όπως linkin park κλπ.

Προσωπικά δεν προσβάλλομαι απο την nu metal διότι στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με την καθαρή metal. Δεν θα έπρεπε καν να ονομάζεται έτσι. Εξελίχθηκε απο άλλα είδη (hardcore, punk) και διαθέτει περισσότερα κοινά στοιχεία με την rapcore (hard rock music+rap lyrics). Την θεωρώ καλή μουσική. Μέχρι εκεί.

Με ενοχλούν όμως μερικά στοιχεία της: τα επαναλαμβανόμενα (και ενοχλητικά μερικές φορές) riffs, και περισσότερο απ'όλα η, γενικώς, αναμφισβήτητη έλλειψη ταλέντου. Μουσική "παιδί" του ΜΤV, η οποία ναί μεν ακούγεται, πουλάει, αλλά για εμένα δεν έχει τίποτα ουσιώδες να προσφέρει.

Όπως είπε και κάποιος: It is just the classicfication for those groups who couldn't decide between the Backstreet Boys and Metallica so they created a bastardized version of both :p

Αντώνη (σε θυμάμαι από τότε με την εκπομπή σου που άκουσα :))

νομίζω ότι γίνεσαι υπερβολικός όταν λες ότι η nu metal δεν έχει να προσφέρει κάτι ουσιώδες. Είναι οκ που σου αρέσουν τα πιο παραδοσιακά παρακλάδια της metal, αλλά και η nu είναι ένα από τα παρακλάδια της metal που ειδικά στις μέρες μας δεν πρέπει να αγνοούμε. Και δεν παίρνω παράδειγμα τους Linkin Park (έλεος), υπάρχουν και ποιοτικές μπάντες (SOAD αν τους κατατάσσεις εκεί, Slipknot...)

Αυτά, τελείως φιλικά ;)

(Άλλωστε έκανες φοβερή εκμπομπή ρε θηρίο :))

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Αντώνη (σε θυμάμαι από τότε με την εκπομπή σου που άκουσα :))

νομίζω ότι γίνεσαι υπερβολικός όταν λες ότι η nu metal δεν έχει να προσφέρει κάτι ουσιώδες. Είναι οκ που σου αρέσουν τα πιο παραδοσιακά παρακλάδια της metal, αλλά και η nu είναι ένα από τα παρακλάδια της metal που ειδικά στις μέρες μας δεν πρέπει να αγνοούμε. Και δεν παίρνω παράδειγμα τους Linkin Park (έλεος), υπάρχουν και ποιοτικές μπάντες (SOAD αν τους κατατάσσεις εκεί, Slipknot...)

Αυτά, τελείως φιλικά ;)

(Άλλωστε έκανες φοβερή εκμπομπή ρε θηρίο :))

Ώχ πότε με άκουσες; περαστικά :P

Εννοώ οτι δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε εμένα, κατα την προσωπική μου άποψη. Όλα τα είδη μουσικής προσφέρουν, αν δεν πρόσφεραν δεν θα υπήρχαν :cool:

Παιδια η nu-metal δεν ειναι metal, ειναι ενα ειδος μουσικης που απλα χρησιμοποιει το ονομα της μεταλ για εμπορικους λογους και γιατι και επειδη εχει καπια στιχοια απο εκει. Οπως και η new rock, μην μου πειτε οτι οι greenday παιζουν ροκ. Δεν ειναι οτι εχω καπιο προβλημα με αυτα τα τραγουδια, καπια μου αρεσουν και καπια αλλα οχι, δεν ειναι ομως και μεταλ.Καλυτερα θα ητανε να ειχανε καπιο ονομα ασχετο με την metal αφου ουσιαστικα ειναι μι αμιξη απο metal rap hip-hop και pop.

• 2 months later...

Καλημερα, λοιπον σκοπευω να αναλυσω λιγο(πολυ) καποιες θεσεις που παιρνω πανω στο θεμα. κατ'αρχην θελω να πω οτι διαφωνω σε καποια σημεια με το τελευταιο post του resurection_boy. Δεν εχω τιποτα με το παιδι το αντιθετο μαλιστα ακουει kiss (ελπιζω να μισεις το made for loving you) και αυτο τα λεει ολα, ΑΛΛΑ, ο ηχος των LP η των Bizkit etc ειναι λιγο βαρυς για να χαρακτηριστει κατι αλλο εκτος απο metal. με λιγα λογια ειναι rap με μελωδια, απλο, επισης οι Green Day που αναφερθηκαν φερνουν προς το rock και πιο συγκεκριμενα ειναι pop (με την εννοια του popular) punk-rock, απλο κι αυτο.

Συνεχιζω...

Η ραπ ως γνωστον ξεκινησε απο τους μαυρους στην Αμερικη (συγκεκριμενα Η.Π.Α. νομιζω) ως μεσο αντιδρασης προς το τοτε κατεστημενο κατα των μαυρων κιτρινων κοκκινων πρασινων etc, οποτε ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΩΔΙΑ απλα να περασουν καποια μηνυματα προς τον κοσμο (προσωπικη αποψη, ετσι?)

Συγκρινοντας τωρα την metal μουσικη σαν φασμα και οχι την heavy μονο, με την rap υπαρχουν σημεια (πολλα) που και ο πιο "κολλημενος" ραπας θα παραδεχθει. Ας παρουμε ως παραδειγμα δυο στην τυχη, Metallica και Eminem (με τιποτα απο τα δυο δεν πορωνομαι και γι'αυτο τους εφερα σαν παραδειγμα). φιλε DENIOR περιμενω απαντηση σ'αυτα που λεω OK? Σε ενα τραγουδι συγκρινουμε κυριως 3 πραγματα. 1. μελωδια 2.φωνη 3.στιχοι

με την σειρα εχουμε και λεμε: σαφως μελωδικοτερο group οι Metallica (καθως η metal "παταει πανω στην κλασσικη μουσικη") σαφως μελωδικοτερη η φωνη του Hetfield απο του ΕΜΙΝΕΜ, οι στοιχοι παλι ειναι στην κριση του καθενα. Clear?

clear λεμε και συνεχιζω... για τις πωλησεις τωρα... αν ο ΕΜΙΝΕΜ (και ο καθε ΕΜΙΝΕΜ ετσι? προβλημα δεν εχω με τον ανθρωπο, λεφτα παει να βγαλει, η δουλεια δεν ειναι ντροπη) ειναι παραπανω στις πωλησεις απο τους AVANTASIA ας πουμε δεν σημαινει οτι ειναι και ποιοτικοτερος, γιατι αν οι AVANTASIA επαιζαν σε καθε club συνεχομενα επι 3 χρονια θα ειχαν και αυτοι τοσες πωλησεις. Με την ιδια λογικη πρεπει να παω στο δισκοπωλειο και να του λεω δωσε μου τα 5 πρωτα σε πωλησεις για τον Μαιο, εμ δεν ειναι ετσι τα πραγματα, καπου "χανει" η λογικη σου. Με λιγα λογια ειναι σαν να συμμαζεψα ολα τα post υπερ της metal και να τα παραθεσα με κοσμιο τροπο, γιατι ολοι εμεις που τα λεμε αυτα προφανως θα εχουμε ακουσει πολλα ειδη μουσικης ωστε να καταληξουμε καπου. Βλεπεις οτι ακομα κι εγω μπορω να μιλησω ηρεμα, ας ακουω Black, Thrash, Death etc δεν κρινεις απο αυτο, τελος θελω να πιστευω οτι δεν μασας κι εσυ την καραμελα του "εισαι Σατανιστης" ετσι? μου το ειπαν χτες στην καφετερια, "ανεξιθρησκεια δεν εχουμε?" του λεω "τι σε νοιαζει εσενα τι πιστευω εγω?" εμεινε μ@λ@κ@ς και αυτος και οι αλλοι γυρω.

BTW επειδη διαβασα οτι δεν σου αρεσει ο Marylin Manson (και καλα κανεις, γουστα ειναι αυτα) να σου θυμιζω οτι εχει συνεργαστει με τον ΕΜΙΝΕΜ και σε πολλα live αλλα και στο κομματι "the way that I am" check it!

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

καλα υποκειμενικό είναι οτι η μέταλ έχει μελωδία έτσι δε τη θεωρώ μελωδική,εγω που ακούω ραπ πολλά χρόνια μπορω να ακούσω ροκ αλλά όχι μεταλ η ροκ είναι μελωδική
mobile fan user

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...