the_undertaker Δημοσιεύτηκε November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2014 Καλησπέρα σας!!! Αντιμετωπίζω από χθες το απόγευμα πρόβλημα με αυτούς τους δύο browsers στον υπολογιστή μου (Windows 7 Home εχω). Πιο συγκεκριμένα, ο chrome οταν τον ανοιγω φορτώνει συνέχεια τη λευκή σελίδα,δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα στο ίντερνετ, ούτε να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια στον chrome (settings κλπ παταω και δεν εμφανιζονται ποτέ). Επιπλέον στον firefox μου πετάει συνεχώς μηνυματάκι όταν ανοίγω σελίδες (ιδίως όσες έχουν flash κλπ) "το firefox container plugin έχει σταματήσει να λειτουργεί" Πήγε το μυαλό μου μήπως μπήκε κανένας ιός στο PC και εγκατέστησα το Malwarebytes Anti-Malware, εκανα σάρωση, έβαλα στην καραντίνα ό,τι μου εμφάνισε αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το λύσω ώστε να μην κάνω ακόμα format Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση REST IN PEACE SOME SOULS NEVER REST THE DEADMAN THE PHENOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Είναι σύνηθες πρόβλημα του chrome τουλάχιστον σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές αυτό με την άσπρη σελίδα. Εγκατάστησε και το tune up και καθάρισε ότι "βρωμιές" έχει ο κάθε browser μέσω του one click maintenance . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_undertaker Δημ. November 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Δυστυχώς δεν λύθηκε με το tune up....Συνεχίζεται το ιδιο πρόβλημα.... Παράθεση REST IN PEACE SOME SOULS NEVER REST THE DEADMAN THE PHENOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Κανε σκαναρισμα σε ασφαλή λειτουργια καλυτερα για να διώξεις οτι μένει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_undertaker Δημ. November 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δυστυχώς δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα.... Παράθεση REST IN PEACE SOME SOULS NEVER REST THE DEADMAN THE PHENOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts