Jump to content

Πρόβλημα με chrome και firefox

the_undertaker
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!

Αντιμετωπίζω από χθες το απόγευμα πρόβλημα με αυτούς τους δύο browsers στον υπολογιστή μου (Windows 7 Home εχω).

Πιο συγκεκριμένα, ο chrome οταν τον ανοιγω φορτώνει συνέχεια τη λευκή σελίδα,δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα στο ίντερνετ, ούτε να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια στον chrome (settings κλπ παταω και δεν εμφανιζονται ποτέ).

Επιπλέον στον firefox μου πετάει συνεχώς μηνυματάκι όταν ανοίγω σελίδες (ιδίως όσες έχουν flash κλπ) "το firefox container plugin έχει σταματήσει να λειτουργεί"

Πήγε το μυαλό μου μήπως μπήκε κανένας ιός στο PC και εγκατέστησα το Malwarebytes Anti-Malware, εκανα σάρωση, έβαλα στην καραντίνα ό,τι μου εμφάνισε αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το λύσω ώστε να μην κάνω ακόμα format

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

REST IN PEACE

SOME SOULS NEVER REST

THE DEADMAN

THE PHENOM

Είναι σύνηθες πρόβλημα του chrome τουλάχιστον σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές αυτό με την άσπρη σελίδα.

Εγκατάστησε και το tune up και καθάρισε ότι "βρωμιές" έχει ο κάθε browser μέσω του one click maintenance .

Κανε σκαναρισμα σε ασφαλή λειτουργια καλυτερα για να διώξεις οτι μένει.