gregorisvas Δημοσιεύτηκε October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2004 Ρε παιδια ηθελα να εχω και αυτη την "προσφορα" του NesCafe και της ΗOL ως backup.Πηγα σημερα στο nescafe.gr για να την ενεργοποιησω και ενω προσπαθω εδω και μια ωρα στην Ενεργοποιηση δεν ανοιγει τιποτα.Μου λεει τι πρεπει να προσεξω για το password αλλα απο 'κει και περα τιποτα.Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (24 Οκτ. 2004 , 19:25) Ρε παιδια ηθελα να εχω και αυτη την "προσφορα" του NesCafe και της ΗOL ως backup.Πηγα σημερα στο nescafe.gr για να την ενεργοποιησω και ενω προσπαθω εδω και μια ωρα στην Ενεργοποιηση δεν ανοιγει τιποτα.Μου λεει τι πρεπει να προσεξω για το password αλλα απο 'κει και περα τιποτα.Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω? :rolleyes: Για να την ενεργοποιησεις διαβασε καλα τις παραμετρους που εχει για το password!!! Ειναι λιγο περιεργο αλλα ειμαι σιγουρος αν το διαβασεις προσεκτικα θα βγαλεις ακρη. Θελει να ειναι ο κωδικος αυτος σε συγκεκριμενη μορφη... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 To εχω καταλαβει αυτο για το password αλλα δεν ανοιγει η σελιδα για να πραγματοποιησω την εγγραφη.Εδω δε ξερω τι κανω... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 ΩΩ..sorry νομιζα οτι ειχες προβλημα με το pass...Μπορει να ειναι φορτωμενος ο server...αν ειναι δοκιμασε αργοτερα! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (24 Οκτ. 2004 , 19:43) To εχω καταλαβει αυτο για το password αλλα δεν ανοιγει η σελιδα για να πραγματοποιησω την εγγραφη.Εδω δε ξερω τι κανω... :p Καλεις τη HOL με username guest και password guest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Οk παιδια!Τα καταφερα!Thanks Nrg.Ειχες δικαιο.Μπορει να κλειδωθει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Κι εγώ το ενεργοποίησα σήμερα. Γαμάτη προσφορά, όλοι NEScafe! :D Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Πραγματι!Καποιες φορες που τυχαινει και δεν εχω aDSL μπαινω με την HOL! :) Και οι ταχυτητες βρισκονται σε πολυ καλα επιπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Δίνει μόνο Pstn ο nescafe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Όχι και ISDN 64άρα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 όχι μόνο 64αρα αλλά και 128άρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Παντως τωρα που δοκιμασα την 128 δε λεει και πολλα.Οι ταχυτητες κυμαινονται απο 88kb/sec upload εως 96 και 79kb/sec download εως 86.Αλλα για buckup καλη ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (24 Οκτ. 2004 , 22:31) Παντως τωρα που δοκιμασα την 128 δε λεει και πολλα.Οι ταχυτητες κυμαινονται απο 88kb/sec upload εως 96 και 79kb/sec download εως 86.Αλλα για buckup καλη ειναι :) :eek: :eek: Mε ISDN 128 έχεις τέτοιες ταχύτες;; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Βαλε ενα κομμα αναμεσα και θα δεις τις ταχυτητες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Δεν εννοω οτι κατεβαζω με τετοιες ταχυτητες.Πως ειναι για παραδειγμα της ADSL 384kb/sec ετσι και στην ISDN 128 αντι για 128Κ "πιανει" μονο 80... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 μένα πάντως μου δουλεύει κανονικά (~15-16 KB/SEC) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 SE POIES SYSKEYASIES EINAI OI ISDN POLY KALH PROSFORA APO TO NA AGVRAZEIS KARTES KAI KAFE POINOYN OLOI Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 peite re paidia kai se emas se ti syskeyasies? poso kostizei to koutaki kai gia poso kairo dinoune internet? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinhtomania ( 2 Νοέ. 2004 , 02:15) peite re paidia kai se emas se ti syskeyasies? poso kostizei to koutaki kai gia poso kairo dinoune internet? Η μικρη συσκευασια εχει 10 ωρες,η μεσαια 20 και η μεγαλη 40. Ενεργοποιηση λογαριασμου μπορεις να κανεις μεχρι 15/11/04 και η ληξη της υπηρεσιας ειναι 31/1/05 Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (25 Οκτ. 2004 , 01:24) :eek: :eek: Mε ISDN 128 έχεις τέτοιες ταχύτες;; kb=kilobits μη χερεσαι :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Πώς μπορούμε να κάνουμε την ISDN 64 σε ISDN 128άρα?? Ξέρω ότι χρησιμοποιούνται και οι 2 γραμμές αλλά πώς το κάνουμε αυτό?? Η προσφορά της NESCAFE είναι φοβερή.. Να τα βλέπει και κανένας άλλος αυτά για να κερδίζει και τίποτα ο καταναλωτής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Me to netmod configuration manager http://netmod.intracom.gr/installation/engl_conf-man.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Εγώ πάντως που πήρα τη συσκευασία των 40 ωρών έχω χρησιμοποιήσει τουλάχιστον τις 2πλάσιες ώρες και δεν μου έχει κοπεί ακόμα ;) Η 128άρα λειτουργεί κανονικότατα και κατεβάζεις με 15-16 Kb/sec. Άψογη θα αρχίσω να πίνω πολλούς καφέδες μου φαίνεται για να αγοράσω την επόμενη συσκευασία :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 9 Νοέ. 2004 , 01:16) Εγώ πάντως που πήρα τη συσκευασία των 40 ωρών έχω χρησιμοποιήσει τουλάχιστον τις 2πλάσιες ώρες και δεν μου έχει κοπεί ακόμα ;) Η 128άρα λειτουργεί κανονικότατα και κατεβάζεις με 15-16 Kb/sec. Άψογη θα αρχίσω να πίνω πολλούς καφέδες μου φαίνεται για να αγοράσω την επόμενη συσκευασία :lol: :lol: Λοιπον εχουμε και λεμε : Δεν πληρωνεις συνδρομη,δεν πληρωνεις τηλεφωνο,τι πληρωνεις τελικα ρε? :p Το τζαμπα ζει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Υπ'οψιν μονο οτι η ενεργοποιηση του λογαριασμου θα πρεπει να γινει μεχρι 15/11/04 Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts