sofi-k Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Δηλαδη τωρα θες να μου πεις οτι ο Αρτεμης και ο Ευθυμης δεν εχουν skills; Εισαι σοβαρη; Ξερεις τι εχουν προσφερει στην σκηνη; Πραγματα που ο Eminem, εσυ, και ολοι οι οπαδοι του δεν μπορουν να καταλαβουν... :eek: Επισης για να πιστευεις πως μονο ο Βουρλιωτης ασχολειται με το ειδος τοσο πολυ ξερεις! :o Εμενα μου δινεις την εντυπωση της κλασσικης κοπελας που την εχει δει Gangsta και ακουγοντας Βουρλιωτη και Eminem το παιζει rapper.. :) Θα σου κανω μια βασικη ερωτηση για να καταλαβω ποσο πολυ εχεις ψαξει το θεμα της HipHop. Ξερεις ποια ειναι τα 4 στοιχεια της; :p (Η ερωτηση μπορει να απαντηθει και απο τον DENIOR) καταρχάς δεν είπα οτι είμαι οπαδος του εμ.ειπα οτι τον εκτιμώ.υπάρχουν πολυ ανωτεροι του(ανεφερα και τον 2pac ως τον καλυτερο για μεν jogα)ούτε οτι ο Βουρλιώτης μονο ασχολειται με το ειδος.ειπα οτι αν θεωρειται αυτος απο τους καλους στην Ελλαδα τι δρομο εχουμε ακομα... μην παρερμηνευεις αυτα που γραφω... επισης δεν ειμαι αυτο που περιγραφεις(δεν το παιζω ραπερ ακουγωντας εμ. και Βουρλιώτη)καμια σχεση όμως!!!γιατι απλα εγω κυριως ακουω ροκ και μεταλ.απλα δεν ειμαι κολλημενη και ακουω κι αλλα πραγματα και εχω και αποψη πανω σε αυτα. για την ελληνική hip-hop επιμένω...ακομα μπουσουλαει... οσο για τα 4 στοιχεία δεν προσαβα τα διαβασω τα μαθηματα μου!βάλε μου τιμωρία :p (αν και αμφιβάλλω αν ξερει κανεις τι ειναι αυτο που ρωτας,εγω μουσικη ακούω δεν διαβαζω εγκυκλοπαιδεια,sorry) αν ξέρει καποιος ας το πει να το μαθουμε κι εμεις οι άσχετοι... :) αυτά που ειπα ειναι και απαντηση και για τον jog που επίσης παρερμηνευσε τα λεγομενα μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Μην ψάχνετε να βρείτε άξιους αντιπροσώπους τέτοιων ειδών μουσικής στο εμπόριο και στα charts...χάνετε την ουσία :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Υπάρχουν και ψαγμένα άτομα που ακούνε ραπ, οι περισσότεροι όμως είναι ποζέρια.paidia..ti na pw..ayto ta leei OLA !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 καταρχάς δεν είπα οτι είμαι οπαδος του εμ.ειπα οτι τον εκτιμώ.υπάρχουν πολυ ανωτεροι του(ανεφερα και τον 2pac ως τον καλυτερο για μεν jogα)ούτε οτι ο Βουρλιώτης μονο ασχολειται με το ειδος.ειπα οτι αν θεωρειται αυτος απο τους καλους στην Ελλαδα τι δρομο εχουμε ακομα... μην παρερμηνευεις αυτα που γραφω... επισης δεν ειμαι αυτο που περιγραφεις(δεν το παιζω ραπερ ακουγωντας εμ. και Βουρλιώτη)καμια σχεση όμως!!!γιατι απλα εγω κυριως ακουω ροκ και μεταλ.απλα δεν ειμαι κολλημενη και ακουω κι αλλα πραγματα και εχω και αποψη πανω σε αυτα. για την ελληνική hip-hop επιμένω...ακομα μπουσουλαει... οσο για τα 4 στοιχεία δεν προσαβα τα διαβασω τα μαθηματα μου!βάλε μου τιμωρία :p (αν και αμφιβάλλω αν ξερει κανεις τι ειναι αυτο που ρωτας,εγω μουσικη ακούω δεν διαβαζω εγκυκλοπαιδεια,sorry) αν ξέρει καποιος ας το πει να το μαθουμε κι εμεις οι άσχετοι... :) αυτά που ειπα ειναι και απαντηση και για τον jog που επίσης παρερμηνευσε τα λεγομενα μου... Κοιταξε στο μονο που θα σου απαντησω ειναι αυτο: Επειδη εσυ δεν ξερεις τα 4 στοιχεια της HΦP δεν σημαινει πως δεν τα ξερει κανενας αλλος. Ο καθε σωστος HΦPer ξερει πως το Rap, το Graffiti, το DJing και to BreakDance ειναι τα τεσσερα στοιχεια της HΦP. :) Μετα, αυτο που ειπε ο ifrit τα λεει ολα... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Eγω εχω κατι αλλο να πω..Δεν ειναι rapper οποιος φοραει φαρδια,αλυσιδες κτλ.Ειμαι σιγουρος οτι ολοι σας ντυνεστε ετσι.Δεν ειναι κακο αυτο απαραιτητα,αρκει να το νιωθετε..Δεν ειναι μοδα! Rapper ειναι αυτος που το ΝΙΩΘΕΙ! Επισης,σεβασμος στους Αρτεμη και Ευθυμη (γιατι πολλα γραφτηκαν) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Τα ρασα δεν κανουν τον παπα. Μπορει να ειναι τα ρουχα της HipHop φαρδια αλλα ειναι καποιοι που θελουν να ειναι ενεργοι στην HipHop σκηνη χωρις να φορανε φαρδια κ.λπ., αρκει να ειναι ενεργοι και σωστοι και να μην το παιζουν καποιοι. Δεν εχει κανενας προβλημα με αυτους. Ας πουμε και εγω δεν φοραω ποτε πολυ φαρδια απλως πιο φαρδια απο τα κανονικα... :) Απλα μην δω κανεναν να ακουει HipHop και να φοραει Paul Frank. Σε αυτο, ναι, εχω κολλημα... :mad: Οσο για Αρτεμη και Ευθυμη τουλαχιστον στα skills τους Respect... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Συμφωνω.Σε καμια περιπτωση δεν εννοουσα ''trendy'' ρουχα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 poia einai apo tis gnwses markes gia hip-hop rouxa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Δεν υπαρχουν hip hop ρουχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 paidia..ti na pw..ayto ta leei OLA !! καλα κοστακι,εσεις οι ''ψαγμενοι'' μην ασχολειστε με εμας τα ποζερια... :p το αποτελεσμα της δημοσκοπησης νομιζω μιλαει απο μονο του...φαινεται οτι τα ποζερια ειναι περισσοτερα... φιλικα παντα ετσι;... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 καλα κοστακι,εσεις οι ''ψαγμενοι'' μην ασχολειστε με εμας τα ποζερια... :p το αποτελεσμα της δημοσκοπησης νομιζω μιλαει απο μονο του...φαινεται οτι τα ποζερια ειναι περισσοτερα... φιλικα παντα ετσι;... :) den eimai pozeri alla einai mia polu kalh apopsi..k egw mhn fadasteis 50-cent k tetoia akouw..radio sigekrimena ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 καλα κοστακι,εσεις οι ''ψαγμενοι'' μην ασχολειστε με εμας τα ποζερια... :p το αποτελεσμα της δημοσκοπησης νομιζω μιλαει απο μονο του...φαινεται οτι τα ποζερια ειναι περισσοτερα... φιλικα παντα ετσι;... :) Μα η δημοσκοπηση δεν εχει καποιον αξιολογο rapper για να ειναι σωστα τα στοιχεια της... :o Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Μα η δημοσκοπηση δεν εχει καποιον αξιολογο rapper για να ειναι σωστα τα στοιχεια της... :o εχει και την επιλογη ''αλλος''. αν και συμφωνω οτι μερικοι τουλαχιστον απο αυτους που αναφερονται δεν θα επρεπε να αναφερονται καν...υποκειμενικα ειναι αυτα...ο denior αυτους θεωρει καλυτερους τι να κανουμε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Μα η δημοσκοπηση δεν εχει καποιον αξιολογο rapper για να ειναι σωστα τα στοιχεια της... :o Ama den einai o DR.DRE kai o EMINEM aksiologoi rappers tote poioi einai re file :blink: ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 φαινεται οτι τα ποζερια ειναι περισσοτερα... Τελευταια ετσι εινια :whistle: η απλα δεν εχουν ακουσει ποτε καλο Hip hop. Ο DrDre συμφωνοι , υπηρξε ΠΟΛΥ καλος με τους NWΑ τωρα δεν εχω και καμια ιδιαιτερη εκτιμηση για αυτον. Respect ομως μονο κ μονο για τη δουλεια του στους NWA Οσο για τον Eminem... κανενα φοβερο skill. Καλουτσικος , υπερεκτιμημενος για μενα. Πριν λιγα χρονια αρχισε η πτωση της Ξενης Hiphop, η τουλαχιστον αυτης που φτανει στ αυτια μας. Παλια το ραδιοφωνο επαιζει και Run DMC , τωρα το μονο που ακουμε ειναι We Dont Give a Fck its not yo birthday You can find me in da club .... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 poia einai apo tis gnwses markes gia hip-hop rouxa? fubu http://www.google.com.gr/search?hl=el&q=fubu&meta=&btnG=Google+%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 tnx gkr41 !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 φαινεται οτι τα ποζερια ειναι περισσοτερα... So what? Λες και δε ξεραμε οτι ο κοσμος ακουει hiphop μονο και μονο επειδη εχει γινει μοδα. Λες και δε ξεραμε οτι τα ποζερια ακουν στα τερματα στο αυτοκινητο το "ποσο ## εισαι" για να πουλησουν μουρη (αφου μονο αυτο ξερουν απο ΧΙΠΧΟΠ ). Πως ηταν το ροκ πριν μερικες δεκαετιες; Ολοι ακουγαν ροκ, ηταν ο νομος, ο κανονας. Πολλοι το ακοκυγαν επειδη πραγματικα το γουσταραν, ηταν ψαγμενοι, κριναν σωστα. Αλλοι το ακουγαν ακριβως για να "δειξουν" οτι δεν ειναι εκτος, οτι ακουνε και αυτοι, οτι ξερουν. Ετσι ακριβως γινεται τωρα και με το χιπχοπ. Ελαχιστοι το γουσταρουν πραγματικα. Οι πιο πολλοι ακολουθουν γιατι εχει γινει νομος. Νομος που ηρθε απο ΗΠΑ, με την επανασταση που ξεκινησε ο mnm (marshall mathers), οχι ομως επειδη κατειχε τα φοβερα SKILLS και επειδη ηταν γαματος MC, αλλα επειδη ειχε σωστη προωθηση και υποστηριξη, στιχους που διχαζαν και τραβουσαν τη προσοχη και beat/μουσικη που "επιανε" στο ευρυ κοινο. Νομος που συνεχιζει με τη δικτατορια του Mtv κτλ Ε λοιπον τωρα βαλε το μυαλο σου και σκεψου, οταν πολλοι απο αυτους που ακουνε μουσικη ραπ μονο για να λενε οτι ακουνε, ερχονται να ψηφισουν, λογικο ειναι να ψηφισουν χωρις να ξερουν στα αληθεια τι γινεται. Μεχρι χτες ακουγαν σκυλαδικα/ποπ/ροκ ή κατι αλλο. Απλα ηρθαν και πατησαν αυτον που εχουν ακουσει πιο πολλες φορες. Η δημοσκοπηση δεν αφορα τον πιο ΔΗΜΟΦΙΛΗ ραπερ, αλλα τον πιο ΚΑΛΟ. Προφανως και εσυ τωρα ξεκινας τη περιηγηση σου στο χωρο αυτου του ειδους μουσικης. Αν δε ξερεις τα 4 στοιχεια της μουσικης αυτης, καλο θα ηταν να ψαχτεις λιγο παραπανω και θα δεις οτι η χιπχοπ ειναι μουσικη που θελει κυριως ΨΑΞΙΜΟ. Ειδικα αυτοι που ειναι εκτος ΗΠΑ που η χιπχοπ σκηνη ειναι σε φουλ αναπτυξη πρεπει να ψαξουν με δικια τους πρωτοβουλια να βρουνε και να ακουσουνε συγκροτηματα εμπορικα/underground για να χτισουν μια σωστη εικονα της σκηνης και των πρωταγωνιστων. Εδω ακουμε το 5% των καλλιτεχνων και των τραγουδιων, γιατι πολυ απλα αυτα μας προσφερουν τα ραδιοφωνα. Συμπερασμα ειναι πως αμα θελετε στ'αληθεια να ασχοληθειτε, και δεν ειστε απλα περαστικα "ποζερια" που σημερα ακουν χιπχοπ και αυριο progressive/trance ή ποια θα ειναι η μουσικη του μελλοντος, πρεπει να ξεφυγετε απο τα στενα συνορα που μας βαζουν ειδικα στην Ελλαδα στον τομεα της ραπ μουσικης και να δειτε και περα απο αυτα. παντα φιλικα υ.γ ΣΕΒΑΜΟΣ σε Α-Ε που ηταν αυτοι που ουσιαστικα κανανε γνωστο το χιπχοπ στην Ελλαδα με τα απιστευτα SKILL και φυσικα ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε καθε Undergrounder που δουλευει ωρες ατελειωτες για να ακουμε εμεις τη μουσικη του ... υ.γ 2 Τα χιπχοπ ρουχα οπως ειπε καποις φιλος απλα δεν υπαρχουν. Τα χιπχοπ ρουχα τεινουν να γινουν μοδα απο μονα τους. Δεν υπαρχει πλεον αμεση σχεση ρουχων/μουσικης. Αμα πατε σε συναυλιες θα δειτε οτι μπορει να σκασουν μυτη οι καλλιτεχνες με τζινακι και πουλοβερακι.... δειξε σεβασμο δειξε σεβασμο πες κατι θετικο η :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 @ LumenS Μy Thoughts , exactly. Απο μενα Respect οχι τοσο σε Α/Ε. Πιο πολυ σε Terror-X-Crew απο μενα , γιατι και o AL-X ηταν μερος της επιτυχιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 @ LumenS Μy Thoughts , exactly. Απο μενα Respect οχι τοσο σε Α/Ε. Ποιο πολυ σε Terror-X-Crew απο μενα , γιατι και o AL-X ηταν μερος της επιτυχιας. Εχεις δικιο. Και ο Ηχοκρατορας κατειχε μεγαλο ποσοστο στην επιτυχια τους με τις γαματες παραγωγες του (ισως εκει χανουν τωρα οι Α-Ε επειδη εχουν βαλει τον κατα τα αλλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Smartie να κανει πολυ καθαρες και απλες παραγωγες.) Απλα αναφερθηκα σε Α-Ε γιατι αυτους ειδα πιο πανω :) respect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 My Respect to Lumens... ;) Ακριβως ετσι οπως τα λες φιλε μου, και οσον αφορα τα ρουχα: ''Τα ρασα δεν κανουν τον παπα''! :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Ο Μαζωνάκης (πέρυσι βέβαια) :PPPPPPPPPPPPPPPppppppppppPPPPPPPPPPPppppppp Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Αχ αυτος ο Μαζωνακης... Πρεπει και γω να αρχισω να τραγουδαω οπερα καποια στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Μιάς και τώρα το βρήκα το thread τυχαία μέσα από τον Γουγλη..ας το ξεθάψω.. Ο Eminem...ασχολίαστο απλά...για άλλη μια φορά λέει ότι θα αποχωρήσει...έχει τα @@ να το κάνει όμως?..για να δούμε(αμφιβάλω) Έχω σταματήσει να ακούω και πολύ ξένα πια...ακούω κυρίως ελληνικά... FF.C Βητα - Πεις Αρτέμης - Ευθύμης (κ τα κομμάτια όταν ήταν TXC) Στίχοιμα Άλφα - Γάμα(νταξ..οι Αλφα - Γάμα έχουν σπάσει...αλλά ακούγωνται..) και Εισβολέα κ Razastarr Αυτή τη στιγμή δεν θυνάμαι κάτι άλλο.. που να το ακούω σχεδον καθημερινά..κατα καιρούς..τα ακούω όλα Αυτούς θεωρώ από τους καλύτερους Στη σκηνη.. Αρτέμης - Ευθύμης...απλά οι καλύτεροι κατα τη γνώμη μ στο Battle Rap Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Μιάς και τώρα το βρήκα το thread τυχαία μέσα από τον Γουγλη..ας το ξεθάψω.. Ο Eminem...ασχολίαστο απλά...για άλλη μια φορά λέει ότι θα αποχωρήσει...έχει τα @@ να το κάνει όμως?..για να δούμε(αμφιβάλω) Για το καλό της rap ελπίζω να μην αποχωρήσει από τη μουσική σκηνή τόσο πρόωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts