Jump to content

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ TELEPASSPORT ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ?

2) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΘΜΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΛΩ ΑΠΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ?

(ΚΑΛΩ ΜΕ ΤELLAS, TELEPASSPORT, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

LG G4

1) Ναι στα ΑΤΜ της Αγροτικής αν έχεις λογαριασμό στην Αγροτική και σε κάποιους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της εταιρίας.

2) Βάλε Q και θα δεις. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέσω internet banking ths alpha και άλλων τραπεζών δεν έχεςις χρέωση. Όχι στα ταμεία.

Αν θες να φαίνεται πάντα ο αριθμός σου και κάπως καλά τιμολόγια βάλε Q.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop (24 Οκτ. 2004 , 10:04)

sthn agrotikh plhrosa ton logariasmo kai moy krathsasn 0,9 euro

Όπως έγραψα πιο πάνω, στο ΑΤΜ είναι δωρεάν, και αυτό μόνο αν έχεις λογαριασμό στην Αγροτική.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop (24 Οκτ. 2004 , 01:14)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

(ΚΑΛΩ ΜΕ ΤELLAS, TELEPASSPORT, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Q και FORTHnet

Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop (24 Οκτ. 2004 , 01:14)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Q και FORTHnet

Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop (25 Οκτ. 2004 , 18:19)

ME TE;EPASSPORT MPORO NA PLHKTROLOGO KATI KAI NA FENETAI?

Οχι.Και θα σε συμβουλευα να δεις το νεο τροπο χρεωσης της Telepassport πρωτου ξανακαλεσεις μεσω Telepassport :)

Μόνο η Q δείχνει πάντα τον αριθμό σου σε αυτόν που καλείς. Άλλες (πχ forthnet) είναι ανάλογα πώς θα τους κάτσει και άλλες δεν τον δείχνουν ποτέ

Για μένα η Q μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ καλή επιλογή καθώς (πέρα από την αντικειμενικά κορυφαία ποιότητά της) είναι πλέον από τις φθηνές. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να προσεξεις οτι η Telepassport πλεον χρεωνει ανα 30 δευτερολεπτα!Δηλαδη αν μιλησεις 31 δευτερολεπτα θα χρεωθεις 60!Αν μιλησεις 61 θα χρεωθεις 90!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (25 Οκτ. 2004 , 20:46)

Μόνο η Q δείχνει πάντα τον αριθμό σου σε αυτόν που καλείς. Άλλες (πχ forthnet) είναι ανάλογα πώς θα τους κάτσει και άλλες δεν τον δείχνουν ποτέ

Για μένα η Q μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ καλή επιλογή καθώς (πέρα από την αντικειμενικά κορυφαία ποιότητά της) είναι πλέον από τις φθηνές. ;)

H Q είναι η μόνη που παρέχει την αναγνώριση χωρίς extra χρέωση. H Forthnet την χρεώνει 0.0025€ επιπλέον στις τιμές των κινητών.