Jump to content

Νέοι τιμοκατάλογοι σταθερής τηλεφωνίας

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ΕΕΤΤ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην επιστολή που της έστειλα σχετικά με την αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης από μερικές εταιρίες... :blink:

• Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ούτε και η telepassport απάντησε στο μαιλ που έχω στείλει εδώ και κάμποσο καιρό......

Δεν πειράζει... δείχνουν το σεβασμό τους....

Πάντως αν τελικά δεν υπάρξει αλλαγή από Telepass και ο κόσμος εξακολουθεί να γοητεύεται από τις χαμηλες ονομαστικές τιμές της, πολυ καλή "αρπαχτή" θα ήταν να μειώσει την τιμή των κινητών στην τιμή της αστικής και να βάλει ρυθμό χρέωσης τα 5'!

Μας κοροϊδεύουν και μας γράφουν! Χρειάζετε κάτι... αλλό να μας κάνουν για να τους δώσουμε το... ακουστικό στο χέρι;

Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (15 Νοέ. 2004 , 01:38)

Η ΕΕΤΤ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην επιστολή που της έστειλα σχετικά με την αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης από μερικές εταιρίες... :blink:

Εχουν περασει 20 μερες απο την ημερα που την εστειλες? Θα απαντησουν μην ανησυχεις...

spartak εδώ παρακάλαγα την telepassport να με κάνει πελάτη της με το να μου στείλει μια αίτηση την οποία δεν την είδα ποτέ και περιμένεις να σου στείλουν απάντηση για το κατεβατό που τους έστειλες; Τους βάζεις σε κόπο νομίζω και θα τους ξυπνήσεις από το λήθαργο τους. Φιλικά
London for ever

προς lewton (που κανει τις χρεώσεις) και προς αλλους ενδιαφερομενους!

Στην εφημεριδα "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" υπερχει ενθετο για τις Τηλεπικοινωνιες και εχει όλες τις χρεωσεις των ενναλακτικων.

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.