manos_rc Δημοσιεύτηκε November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 10, 2014 Και εξηγούμαι σε οτι αφορα τον τιτλο του θεματος.. Μετα την πωληση του S4 ειχα αποφασισει να παρω (αφου πεσει κατω απο τα 500) το Z3 και για να φυγω λιγο απο την Samsung (ετσι απλα για αλλαγη βρε αδερφε) και επειδη εχω απο παλια μια ιδιαιτερη αδυναμια στην Sony. Και ξαφνικα σκαει μια προσφορα στην εταιρεια που εργαζομαι και ειχαμε την δυνατοτητα να παρουμε ελληνικο Note 4 στα 450. Φυσικα το παρηγγειλα διχως 2η σκεψη. Και ωσονουπω θα παραλαβω. Το δίλλημα εχει ως εξής πλεον: Πορευομαι με το κορεατικο τερας ή το πουλαω οπως ειναι σφραγισμενο (φυσικα οχι 450 αλλα ουτε και 700) και παιρνω Ζ3? Τα εχω δουλεψει και τα 2 κινητα στο χερι.. προφανως βολευει περισσοτερο το Ζ3 αλλα και το Νοτε δεν ειναι τοσο αποτρεπτικο σαν πρωτη εντυπωση αλλα σκεφτομαι μηπως αργοτερα στην καθημερινοτητα κουρασει.. Και μ ενδιαφερει αρκετα και το θεμα καμερα και εκει φαινεται το Νοτε να ειναι μπροστα..αρκετα. Σημειωση: δεν με ενδιαφερει καμμια αλλη συσκευη. Ειμαι μεταξυ μονο των 2 συγκεκριμενων. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας :) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavalier Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εδώ μπορείς να δεις ότι θες για το Ζ3 που έχει εξαιρετική κάμερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εγώ λέω να κρατήσεις το z3 και να μου πουλήσεις το νοτε 4, λογικά θα είναι και με τον snapdragon και όχι με τον exynos οπότε τι να το κάνεις! Πέρα απο την πλάκα, ακούω τα καλύτερα για την sony φέτος (z2, z3) και αυτό είναι καλό για εμάς. Πάντως μη νομίζεις ότι δεν είναι μεγάλο το z3, για να το πώ πιο κατανοητά είναι μεγάλο για την οθόνη που έχει. Αν συγκρίνεις τις διαστάσεις του και με τα άλλα κινητά θα καταλάβεις. Πάντως οι τάσεις πλέον είναι μεγάλα κινητά πχ nexus 6, mate 7 ktl. Αν και έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου και ως χρήστης note θεωρώ κι εγώ τις διαστάσεις του οριακές. Αλλα αν θα είσαι περισσότερο στο ίντερνετ, βολεύει η μεγαλύτερη οθόνη. (Σε μαύρο το θέλω ε, χα χα χα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. November 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εγώ λέω να κρατήσεις το z3 και να μου πουλήσεις το νοτε 4, λογικά θα είναι και με τον snapdragon και όχι με τον exynos οπότε τι να το κάνεις! Πέρα απο την πλάκα, ακούω τα καλύτερα για την sony φέτος (z2, z3) και αυτό είναι καλό για εμάς. Πάντως μη νομίζεις ότι δεν είναι μεγάλο το z3, για να το πώ πιο κατανοητά είναι μεγάλο για την οθόνη που έχει. Αν συγκρίνεις τις διαστάσεις του και με τα άλλα κινητά θα καταλάβεις. Πάντως οι τάσεις πλέον είναι μεγάλα κινητά πχ nexus 6, mate 7 ktl. Αν και έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου και ως χρήστης note θεωρώ κι εγώ τις διαστάσεις του οριακές. Αλλα αν θα είσαι περισσότερο στο ίντερνετ, βολεύει η μεγαλύτερη οθόνη. (Σε μαύρο το θέλω ε, χα χα χα ) χαχα..σιγουρα ειναι με τον σναπ και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα που δεν ειναι με τον exynos..δε καθομαι να μετραω τα ns για το ποιο ειναι πιο γρηγορο απο τις 2 εκδοσεις..:rolleyes: Σε οτι αφορα το μεγεθος αν μιλουσαμε για το Ζ2 ναι πλησιαζει αρκετα στο note αλλα το Ζ3 ειναι πιο μαζεμενο και στο χερι το χειριζομουν πανευκολα.. Υ.Γ.: σε λευκο το περιμενω..βαρεθηκα το μαυρο γενικα τοσα χρονια σε ολες τις συσκευες μου και εκανα το μεγαλο βημα..αρα στην χαλασα τη δουλεια :O Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 To χειρίζεσαι με το ένα χέρι γιατί είναι πιο μικρό αλλά για οθόνη 5.2 είναι μεγάλο. Πχ δες την διαφορά με το g2. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6539&idPhone2=5543 Είναι στις ίδιες διαστάσεις με το g3 που έχει οθόνη 5.5 ίντσες. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6539&idPhone2=6294 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 note 4 απλα δεν συγκρίνεται με κανένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μη του λέτε τέτοια ρε παιδιά. Τον ψήνω να μου το πουλήσει; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Από εμένα z3 δαγκωτο :D Να αλλάξεις και ρεπερτόριο εδώ που τα λέμε με τους Κορεατες. Η συσκευή είναι εκπληκτική απλά και στις 5-5.2 ίντσες η πληρέστερη πρόταση στην αγορά. Μόνο η βολικοτητα στο χέρι είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας και ποιότητα κατασκευής τουλάχιστον μια κλάση πάνω. Οθόνη,αυτονομια δεν έχει αντίπαλο πραγματικά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. November 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Από εμένα z3 δαγκωτο :D Να αλλάξεις και ρεπερτόριο εδώ που τα λέμε με τους Κορεατες. Η συσκευή είναι εκπληκτική απλά και στις 5-5.2 ίντσες η πληρέστερη πρόταση στην αγορά. Μόνο η βολικοτητα στο χέρι είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας και ποιότητα κατασκευής τουλάχιστον μια κλάση πάνω. Οθόνη,αυτονομια δεν έχει αντίπαλο πραγματικά. Μα αυτο ειναι το θεμα..και οι 2 ειναι εκπληκτικες συσκευες και η καθεμια εχει κι απο κατι που για μενα εχει σημασια.. (εκτος απο cpu gpu κτλ που το ΝΟΤΕ ειναι ενα κλικ πανω οκ).. Ο Κορεατης εχει αυτη την οθοναρα και την εκπληκτικη καμερα (επαιξα λιγο μαζι της ναι) και δινω βαρυτητα στη καμερα.. και πλεον ειναι και ομορφη συσκευη οπως και το αλφα που μ αρεσει σε εμφανιση. Απο την αλλη ο Ιαπωνας ειναι με τα αδιαβροχα του..με τα στερεοφωνικα του ηχεια (ραδιο για μενα αδιαφορο και οταν ειχα και παλι δεν ακουγα) και μαζι με το Μ8 οι πιο ομορφες συσκευες.. βλεπω να το παιζω κορωνα γραμματα στο τελος:lol: Προς achillesgk: αφου ειπαμε σε λευκο το περιμενω.. :lol: Παντως αν αποφασισω να ακολουθησω τον alextrela θα λαβεις pm ;) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 μαρεσει το z3 και εμένα αλλά αν η camera είναι στα επίπεδα του z2 μην περιμένεις θαύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 μαρεσει το z3 και εμένα αλλά αν η camera είναι στα επίπεδα του z2 μην περιμένεις θαύματα Είναι βελτιωμένη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Note 4, καλύτερη κάμερα, καλύτερος επεξεργαστής, καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη, και πενάκι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Είναι βελτιωμένη. αν σε καλό βαθμό τότε ναι αλλιώς του z2 ήταν αρκετά ξενερα... ειδικά αν βάλεις άλλη rom εκεί να δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanilla Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 μαρεσει το z3 και εμένα αλλά αν η camera είναι στα επίπεδα του z2 μην περιμένεις θαύματα Η κάμερα του Ζ3 είναι καλύτερη από το Ζ2 και έχει μεγάλες διαφορές στην ποιότητα της εικόνας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Η κάμερα του Ζ3 είναι καλύτερη από το Ζ2 και έχει μεγάλες διαφορές στην ποιότητα της εικόνας . ευχαριστώ για πληροφορίες θα το έχω στο μυαλό μου σε περίπτωση αγοράς γιατί είχα απογοητευτεί αρκετά απο την camera του z2 + μια ερώτηση... επειδή η rom της sony δεν με καλύπτει η ποιότητα της cameras πέφτει με την cm πχ η miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts