FrappeMG Δημοσιεύτηκε November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 9, 2014 (edited) Καλησπέρα έχω επιδότηση απο την συνδεση μου και μου προσφέρει αυτες τις 3 συσκευες ; 1) http://www.skroutz.gr/s/4660136/Alcatel-Pop-C1-Dual-4GB.html 2) http://www.skroutz.gr/s/5052924/Huawei-Ascend-Y330.html 3) http://www.skroutz.gr/s/5699813/Samsung-Galaxy-Pocket-2.html ποια να διαλέξω απο τις 3?(δν έχω smartphone)ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Edited November 9, 2014 by FrappeMG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 τα links σου δε δουλευουν . . . Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 τα links σου δε δουλευουν . . . ειναι Alcatel Pop C1 Dual στα 60 ευρώ Huawei Ascend Y330 στα 65 ευρώ Samsung Galaxy Pocket 2 στα 70 ευρώ και οχι κανένα από τα 3 δεν αξίζει......... ίσος το y330 λιγάκι (Τοσο δα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 ειναι Alcatel Pop C1 Dual στα 60 ευρώ Huawei Ascend Y330 στα 65 ευρώ Samsung Galaxy Pocket 2 στα 70 ευρώ και οχι κανένα από τα 3 δεν αξίζει......... ίσος το y330 λιγάκι (Τοσο δα) αν ειναι αυτα, συμφωνω. πεταμενα λεφτα. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrappeMG Δημ. November 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 επειδη είναι δωρέαν και δν μου κάνουν καποια εκτωση στον λογαριασμό.τα εφτιαξα τα λιγκσ.ευχαριστω για την παρατηρησση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 επειδη είναι δωρέαν και δν μου κάνουν καποια εκτωση στον λογαριασμό.τα εφτιαξα τα λιγκσ.ευχαριστω για την παρατηρησση δεν μπορείς να αρνιθεις της συσκευές και να πάρεις έκπτωση? αν όχι πάρε το Huawei.... ίσος το χαρισεις σε κάποιον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Όλα είναι για τον κάλαθο των αχρήστων.η πάρε ένα και δώρισε το η ζήτα έκπτωση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Βάλε επιπλέον λεφτά και πάρε κάτι καλύτερο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrappeMG Δημ. November 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για τον χρόνο σασ !!! θα προσπαθήσω να βάλω έκπτωση στο λογαριασμό μ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavalier Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 αν ειναι αυτα, συμφωνω. πεταμενα λεφτα. έτσι είναι όπως τα λες . Ας βάλει κάτι παραπάνω να πάρει κάτι καλύτερο που θα του μείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έκπτωση και πάρε ένα 520 Lumia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts