Jump to content

Ρουχα απο Κινα (Ebay)

LandJ
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρούχα ψωνίζω από εδώ: http://www.sportsdirect.com/

ότι έχω πάρει ειναι πολύ καλή ποιότητα. λίγη

προσοχή στα νούμερα θέλει..

και αν βρεις και 2ο άτομο να μοιραστείς μεταφορικά ειναι σούπερ!

Άσχετο αλλά δεν είναι κινέζικο!

Μεγάλη Εταιρεία που εδρεύει στην Αγγλία, σπονσοράρει και ποδοσφαιρικούς αγώνες, κτλ , έχει άπειρα μαγαζιά σε κάθε πόλη και χωριό .. και πουλάει αθλητικά κυρίως (κι όχι μόνο βέβαια, αν ψάξετε έχει πολλά πράγματα).

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 2 weeks later...

Το θεμα ειναι οτι εχω αγορασει ενα σωρο ρουχα-παπουτσια απο Κινα. Ακομα κι αν ειναι χαμηλης ποιοτητας, τα περισσοτερα μου φαινονται καλα επανω μου και στο πλυντηριο δεν παθαινουν κατι μεχρι στιγμης. Ελαχιστα ηταν αποτυχημενες αγορες.

Αν δεν αξιζαν, τοτε ομως γιατι τα ρουχα-παπουτσια απο Κινα, εχουν πλημμυρισει την Αμερικανικη και Ευρωπαικη αγορα;

Φυσικα λογω κρισης, θα αυξανονται οι αγορες απο εκει. Αλλα και παλι , δεν ειναι πεταμενα λεφτα αν ειναι φτηνα και σου χαλασουν; Με αποσβεση, πιο οικονομικα θα σου βγει να παρεις ρουχο καλυτερο και ακριβοτερο. Απλα ρωταω, μηπως το "τα Κινεζικα ρουχα ειναι χαλια", δειχνει κομματι της πραγματικης αγορας και οχι ολη την εικονα. Ισως υπαρχουν ειδων και ειδων Κινεζικα..

Οταν μια γνωστη εταιρια φτιαχνει τα προιοντα της στην Κινα, πχ η Νike, χρησιμοποιει και υλικα (πρωτες υλες) Κινεζικα ή μεταφερει εκει υλικα απο αλλου και στην Κινα απλα χρησιμοποιει το φτηνο εργατικο δυναμικο;

• 2 years later...

Οσο βαθαινει η κριση και η φτωχεια στην Ελλαδα, τοσο σημαντικοτερη γινεται η διεξοδος και για ενδυση μεσω online αγορων, σε κλασμα του κοστους με τις τιμες στην Ελλαδα.

Για μενα περα απο το θεμα 'ποιοτητα', πρεπει να προσεξει κανεις πολυ και το θεμα 'μεγεθος'.

Οι κινεζοι ειναι μικροσωμοι. Γραφουν μεν 'διαστασεις'/αντιστοιχιες για σωματα, αλλα και παλι συχνα 'κλεβουν' στα εκατοστα, και μου χει τυχει να παρω ρουχα και ενω γενικως ηταν καλα, ηταν αρκετα κολητα πανω μου και δεν μου αρεσε.