organus Δημοσιεύτηκε November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2014 (edited) Προφανώς not tech savvy..., ό,τι πιο απλό. Χρήση απλού τηλεφώνου και της κάμερας αυτού δευτερευόντως. στα filters μας : - οθόνη αφής - μέχρι 4,5'' (και πολύ λέω, ίσως) - καλή κάμερα ( και εύχρηστη για ''άσχετους/n00bs" ως software/hardware να προσθέσω) - καλή μπαταρία - τίμιο - καλό ηχείο , γιατί συνηθιζει να μιλάει με το εξωτερικό ηχείο και όχι έχοντας το στο αυτί - low sar will be prefered - dual sim optional, σαν πλεονέκτημα, γιατί λέει θα μπερδεύεται... - budget 150-200 euros - connectivity κλπ δεν είναι priorities αφού δε θα μπει online ποτέ... photos πιο πολύ και ελάχιστα videos, calling - συνομιλίες με ανοιχτό ηχείο , αυτονομία. Edited November 5, 2014 by organus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Lumia 630 dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
organus Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 το 925 που έχει πολύ καλύτερη κάμερα είναι too much? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Προσωπικά δεν νομίζω οτι τα windows phones είναι εύκολα για μεγαλύτερες ηλικίες.... Σε ενα android πιστεύω υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις 2-3 οθόνες με βασικά εικονίδια κ κλειδώνοντας το desktop να διευκολύνεις εναν ηλικιωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
organus Δημ. November 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 έχεις ένα point ναι..και συμφωνώ...! εξάλλου δεν είπε κανένας ότι θέλουμε windows κι όχι android. Ίσα ίσα που κι εγώ γνωρίζω περισσότερο το android. κάποιο κινητό δεν πρότεινες πάντως :P είδα λίγο το 630, αλλά έχει υψηλό sar, δεν έχει ούτε απλη vga front camera...το υψηλό sar το έχει και το motorola 2nd g στα 180 ευρώ περίπου θα ήθελα να δούμε κι άλλες εναλλακτικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Moto G 2013 4G edition. Παίρνει και micro sd. Η 5άρα κάμερα δεν είναι για πολλά αλλά είναι εντάξει. Σχετικά καλή αυτονομία, σαρ στο 0,79. Lollipop θα πάρει. 720p οθόνη, γρήγορη εσωτερική sd. Τα σκοτώνει όλα από Ελλαδα. Έχει και μπροστινή κάμερα. Μόνο θέμα που έρχεται με καλώδιο usb και οχι φορτιστή όπως και τα Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Για Ελλάδα LG G2 mini & LG l90 θα πρότεινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
organus Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Moto G 2013 4G edition. Παίρνει και micro sd. Η 5άρα κάμερα δεν είναι για πολλά αλλά είναι εντάξει. Σχετικά καλή αυτονομία, σαρ στο 0,79. Lollipop θα πάρει. 720p οθόνη, γρήγορη εσωτερική sd. Τα σκοτώνει όλα από Ελλαδα. Έχει και μπροστινή κάμερα. Μόνο θέμα που έρχεται με καλώδιο usb και οχι φορτιστή όπως και τα Lumia. αυτό λες? skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 αυτό λες? skroutz Ναι. Αν την καλύπτει η κάμερα δεν υπάρχει καλύτερο. Θα μου πεις το 4g δεν την ενδιαφέρει αλλά παίρνει micro sd σε σχέση με την 3g έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
organus Δημ. December 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) bump λόγω επερχόμενης αγοράς την επόμενη εβδομάδα απλά ήθελα να ελέγξω μήπως έχουμε και άλλο πλέον option αφού οι τιμές έχουν ήδη αλλάξει σε πολλά μοντέλα που συζητήθηκαν ξέρω ότι θα είχα πολλές περισσότερες επιλογές από Κίνα, αλλά θα προτιμούσα προτάσεις για EU αγορά. Προς το παρόν, προκρίνεται η πρόταση του Androides για το Motorola Moto G 4G στα 149 ευρώ. 5mp front camera μου φαίνονται λίγα αλλά είπαμε είναι για τη μάνα μου οκ - δεν έχει hi specs demand... :P επίσης, το Motorola Moto G (2014) αλλά είναι στις 5 ίντσες οθόνη με μικρότερο dpi, ίδια μπαταρία κι έχει λίγο καλύτερη κάμερα 8mp στα 170,50ευρώ Ποιο και γιατί ? χμμμ, μούμπλε μούμπλε κλπ Edited December 6, 2014 by organus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγώ θα σου έλεγα αυτό: LG G2 mini στα 150 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
organus Δημ. December 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγώ θα σου έλεγα αυτό: LG G2 mini στα 150 ευρώ. τι ακριβως προτιμας/προτεινεις για το LG G2 mini? Απ' ότι βλέπω έχει ελαφρώς καλύτερη front camera και μεγαλύτερη μπαταρία, η οθόνη display/ppi είναι χειρότερη. Ποιότητα κατασκευής συγκριτικά δεν ξέρω αλλά φίλοι λένε πως το Moto G είναι καλύτερο. (σημ: εγώ θα αγοράσω το LG G2 32gb για μένα αλλά δε νομίζω ότι το mini είναι το ίδιο καλό) Με προβλημάτισες τώρα... Άλλοι λόγοι επιλογής μεταξύ των δύο θα ήταν ποιο έχει ευκολότερο μενού και στο γενικότερο interface αλλά και στο μενού της κάμερας...πιο noob-proof αφού μιλάμε για τη μάνα μου ως χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 τι ακριβως προτιμας/προτεινεις για το LG G2 mini? Απ' ότι βλέπω έχει ελαφρώς καλύτερη front camera και μεγαλύτερη μπαταρία, η οθόνη display/ppi είναι χειρότερη. Ποιότητα κατασκευής συγκριτικά δεν ξέρω αλλά φίλοι λένε πως το Moto G είναι καλύτερο. (σημ: εγώ θα αγοράσω το LG G2 32gb για μένα αλλά δε νομίζω ότι το mini είναι το ίδιο καλό) Με προβλημάτισες τώρα... Άλλοι λόγοι επιλογής μεταξύ των δύο θα ήταν ποιο έχει ευκολότερο μενού και στο γενικότερο interface αλλά και στο μενού της κάμερας...πιο noob-proof αφού μιλάμε για τη μάνα μου ως χρήστη. Έχω μάθει όταν αγοράζω μία συσκευή να τα ζυγίζω όλα και να μην κοιτάω αποκλειστικά τα specs. Το θέμα είναι όταν πιάνεις την συσκευή στα χέρια σου να αντιλαμβάνεσαι ότι τα συγκεκριμένα specs ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα: Τι εννοώ: Τι να τα κάνεις τα 8 Mp αν δεν βγάζει καλές φωτογραφίες; Τα mp από μόνα τους δεν κάνουν την δουλειά. Τι να τα κάνω τα 2gb ram αν το κινητό κολλάει; Lg ήταν οι 2 τελευταίες μου συσκευές και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος... Οπότε σαν εταιρία την έχω ψηλά. Δεν χρειάστηκε ποτέ service στα 3 συνολικά χρόνια. Ίσως για κάποιους είναι χαζό κριτήριο αλλά για μένα μετράει... Το mini εννοείτε δεν είναι g2, αλλά επειδή το έχει φίλος το έχω πιάσει λίγο στα χέρια μου, βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και αν δεν μιλάμε για δυναμική χρήση θεωρώ ότι δεν θα υπάρχουν και lags. Ο δικός μου είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Κι από χρήστες που έχω διαβάσει reviews για την κάμερα διάβασα πολύ καλά σχόλια. Όποιο κι αν διαλέξεις από τα 2 θεωρώ ότι για την μάνα σου θα παραείναι καλό και θα την υπερκαλύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
organus Δημ. December 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Έχω μάθει όταν αγοράζω μία συσκευή να τα ζυγίζω όλα και να μην κοιτάω αποκλειστικά τα specs. Το θέμα είναι όταν πιάνεις την συσκευή στα χέρια σου να αντιλαμβάνεσαι ότι τα συγκεκριμένα specs ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα: Τι εννοώ: Τι να τα κάνεις τα 8 Mp αν δεν βγάζει καλές φωτογραφίες; Τα mp από μόνα τους δεν κάνουν την δουλειά. Τι να τα κάνω τα 2gb ram αν το κινητό κολλάει; Lg ήταν οι 2 τελευταίες μου συσκευές και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος... Οπότε σαν εταιρία την έχω ψηλά. Δεν χρειάστηκε ποτέ service στα 3 συνολικά χρόνια. Ίσως για κάποιους είναι χαζό κριτήριο αλλά για μένα μετράει... Το mini εννοείτε δεν είναι g2, αλλά επειδή το έχει φίλος το έχω πιάσει λίγο στα χέρια μου, βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και αν δεν μιλάμε για δυναμική χρήση θεωρώ ότι δεν θα υπάρχουν και lags. Ο δικός μου είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Κι από χρήστες που έχω διαβάσει reviews για την κάμερα διάβασα πολύ καλά σχόλια. Όποιο κι αν διαλέξεις από τα 2 θεωρώ ότι για την μάνα σου θα παραείναι καλό και θα την υπερκαλύψει. σ ευχαριστώ για το input. ειδικά για το τελευταίο line σου, +1 και πολύ το έψαξα. Θα τσεκάρω από κοντά αυτά τα 2 και θα παραγγείλω από βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Πάντως από θέμα απλότητας τόσο στο βασικό μενού όσο και σε αυτο της κάμερας, το motorola είναι πολύ ανώτερο , όσον αφορά την ευκολία χρήσης. Και αυτό γιατί χρησιμοποιεί τον stock launcher του android. Από την άλλη η lg το έχει γεμίσει με ένα σωρό βλακειούλες και υπορυθμίσεις των ρυθμίσεων κτλ , που αν δεν ασχοληθείς να τα μάθεις , περισσότερο θα μπερδέψουν παρα θα βοηθήσουν. Πήγαινε δες τα και τα 2 και θα δεις οτι θα καταλήξεις στο motorola. Εγώ προσωπικά αυτό θα επέλεγα. Ειναι πιο καινούριο, με σίγουρη υποστήριξη απο αναβαθμίσεις( κάτι που ειναι πολυ σημαντικό , γιατι θα βοηθήσει το κινητό να μη κολλαει μετα απο ενα ή δυο χρονια) και επίσης το service της motorola στην Ελλάδα ειναι εξαιρετικό( το έχει αναλάβει η cellcom). Καλες αγορές :) Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts